Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Kis kiegészítés:
A képen az egyik helyre nem megfelelő diódát tettem,ezt szerencsére még időben észrevettem.
Üdv. Edek!
A relé gyártmányilag Takamisava, a típusa pedig VSB 24STB . 16A 30VDC/250VAC. Egyik Kecskeméti alkatrészboltban vettem. Remélem segítettem.
Na, csak kész lett ez a nyomorult is... 2 napi küzdelem a bontással, meg a fí-relékkel
![]() Egy kiflire deformálódott gumman-tábla, rajta 6db össze-vissza kismegszakítóval, plusz középen egy hatalmas szemét, rajta egy halom mindennel, aminek 90%-a be se volt kötve... Most: egy majdnem kifli alakú papírvékony műanyag box, benne 8 kismegszakító sorban, meg egy fí-relé helye (majd ha ki lesznek cserélve a hűtők, talán fel lehet kapcsolni, nem lesz 30mA szivárgó áram...), meg 2 konnektor a sok lom helyett.
Bár nem értek a villanyszereléshez, de szerintem jó.
![]() De mi a kismegszakítós doboz alatt az kis fehér doboz, amibe megy 4 vezeték?
A 380-as meg a 220-as aljzat lehetne fordítva, hogy kényelmesebb legyen... Mindegy, a 380 úgysincs sűrűn használva...
Csengőreduktor - szerintem... :hide:
Köszi
![]() ![]() ![]()
Azt a két dugaljat villámgyorsan szüntesd meg, míg az áramszolgáltató meg nem látja!
Mielőtt rádfogják, hogy lopótöközöl! És ezt komolyan mondtam!
Miért ne lehetne a villanyóraszekrényben dugalj?
Semmi köze hozzá a szolgáltatónak! A szekrény nem az ő tulajdonuk csak az óra és ezért azt tesz bele a szekrénybe a háztulajdonos amit akar. Ha gyanús nekik vizsgálják meg nyugodtan.
88 óta van benne aljzat, onnan lehet az udvarban hegeszteni (380), meg az utcán füvet nyírni (220). Ha mellé kivezetem, az már jó nekik?
![]()
Jó pár éve nekem is van benne egy 380-as dugalj.Legutóbb mikor az órát cserélték megjegyezték:Szép tiszta óradoboz.
![]()
Üdv.
Azt hiszem végre sikerült eldöntenem ,hogy melyik forrasztó állomást fogom megépíteni hamarosan. Gratulálok hozzá.
Ne haragudj, de ez butaság. A szolgáltató nem szól érte, ha nem a méretlen bejövő vezetékre van kötve, márpedig ezt nem feltételezem.
4 tranyós hangszóróvédő kapcsolás légvezetékelve , kb. 3 sec. a késleltetése és egyenfeszültség "keletkeztekor" azonnal leold majd ha elmúlt az egyenfesz ugyancsak késleltetve meghúz
![]()
Sziasztok!
Tegnap végre kipróbáltam az A-osztályú (Hiraga) autós erősítőmet.....
Kocsiba A osztályost? Érdekes. Mondjuk jól néz ki nagyon, milyen a hangja? Érdemes volt megépíteni?
Mint egy Hiraga-nak általában....Szuper! Szobába már építettem egy jópárat....
Egyszer régen kicipeltem a szobait a kocsiba....na azóta akartam ezt megépíteni.
Sziasztok!
Végre nekem is elkészült a labortápom,sokáig készült de szerintem elég jó lett. Remélem ezt már nem" növöm" ki,de itt vannak a képek nézzétek meg.
Nagyon szép lett, és tiszta gyári! Le a kalappal előtted, igényes munka! Igaz a mondás, jó munkához idő kell
![]() ![]()
Azt a mindenit....
![]() ![]()
Brutális szerkezet, tényleg nagyon komoly! Ezt valószínűleg lehetetlen kinőni
![]()
Szép munka! Ezzel a táppal öröm lesz dolgozni, hobbizni. :vállveregetős szmájli:
Nem tudom,láttam e szebbet ennél,gratulálok és nagyon irigy vagyok,használd örömmel!
Gratulálok! Nagyon szép. Le a kalappal ...
![]()
Köszi szépen mindenkinek!
És a teljesség kedvéért egy kis műszaki paraméter, 1 db 250W-os Pc táp +5 / +12 v 20/8 A 2 db 0-24 V / 0-3 A DC táp 1 db 0-30 V / 5A szabályozható toroid AC táp
Szép munka. Mintha csak gyári lenne a kicsike. :eek2: Grat hozzá.
A hosszú hétvégén átépítettem egy régebbi ROCO gépet digitálisra. Saját nyákterv MERG dekóder kicsit átdolgozva.
A fehér led kapott egy narancssárga üvegfesték réteget, ettől gyönyörű természetes fehér izzólámpa színben világít. -> Képek itt <- |
Bejelentkezés
Hirdetés |