Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Nagyító alatt sőt nagyon közelről nézve a 0,001 és a 0,004 inch között még látszik a különbség.
Viszont annál lejjebb nem látszik nagyító alatt sem különbség.
Lehet, hogy elkerülte a figyelmed, de feltettem a brd állományt a dologról. Te is rápróbálhatsz. 10db 0,025mm vonal egymás mellett.
Láttam a .brd-t, de én tisztában vagyok ezzel. Sőt, nekem ki is írja nyomtatás előtt egy figyelmeztetés formájában, hogy nem tud a tervben megadott vastagságú vonalat kinyomtatni.
Nem unjátok még?! Teljesen felesleges ezen agyalni. Minek? 0,2mm alatt nem nagyon kell vezetősávot csinálni. Szóval semmi értelme. Nekem ez a véleményem.
Ezt mi is tudjuk, csak a srác nem akarta megérteni, hogy amit ő vasalt az nem két század. Ez csak a bizonyítása volt!
Nem kell aggódni, már lezártuk a témát!
Elhiszem, hogy vicces a dolog, én is szoktam időnként röhögni, másokon. De még 12 év fórumozás után is be lehet nézni egy ilyet:
Az Értesítések menüpontnál, a listában rákattintok egy témára, ami váratlan módon, időben fordítva listázza nekem a topikot. Naivan válaszolok. Utána észreveszem, hogy valami nem stimmel. Különben 1-2 percen belül töröltem a hozzászólást. Ha pont akkor nincs forgalom, észre sem vettétek volna.
Megpróbálkoznék én is ezzel a próba pdf el , csak nekem úgy tűnik nem a valós méretben van ez , mer 86 % ot mutat megnyitáskor .Ez szerintem nem az a méret ami a nyákra kerül hanem kisebb.Hogy is van ?
Ha az enyémet nyitod meg, az valós méretű.
Egyébként az, hogy a képernyőn a pdf néződ hány százalékot mutat, senkit sem érdekel. Az a lényeg amit kinyomtat.
Az már biztos hm , csak tudod nem mindegy , hogy a valós méretben lett e PDF be konvertálva , vagy lekicsinyítve , mert a nyomtató azt nyomtatja ki amit a képen látsz , és nem változtat a méreten ha csak nem úgy akarjuk nyomtatni , de megnézem a tiéd is.Most néztem pont a te PDF fájlodat nyitottam meg ami 85 % szerintem ez nem valós méret.De ki fogom próbálni így is.
Korrigálom magam papírra már megtörtént , és valóban ez a valós méret már csak a nyákra kell rávarázsolni , de meglesz .
Voálá
Karaszbandi remélem ilyesmire gondoltál , bocs ha nem fért ki a nyákra teljesen. Próbálgattam csak , de azt hiszem a lényeg amire te kíváncsi vagy, azt fogod látni.Hát remélem meggyőz a látvány , és pozitív véleményed lesz .Údv
Egész jó!
Hali. Olvastam hogy a NaOH a fotótechnikás nyákkészítéshez való, előhívásra. Én kaptam 2 zacskó ilyet, meg egy zacskót, amibe már eleve folyékony valami van. Én vasalok, hasznát ennek nem veszem nem? Másnak esetleg értékes lehet a 2011be lejárt NaOH?
Nem igaz az!
Csak van max 1,5% nátrium karbonát tartalma!
Igazad van. Figyelmetlen voltam. Akkor ezzel Positiv20-at lehet előhívni, no meg avas zsiradékból szappant főzni. No meg bármit zsírtalanítani és élő szövetet feloldani. Alumínium felületét is lehet vele maratni, mattítani.
És én ezt mire tudom használni, ha nem fotózom a nyákot? Azzal mi van, hogy egy éve lejárt? Jó az még?
Sziasztok!
Szeretnék készíteni soic-20 smd tokos ic-hez egy dip-20 foglalatba átalakító nyákot. A bajom vele hogy a hely nem sokkal több mint egy dip20 foglalat. Valaki tudna segíteni?
Szia! Nézd meg a képet hátha neked is jó lesz, én így oldottam meg régebben.
Szia.
Sokmindent nem tudok rajta rajzolni. Egy kis nyák kéne aminek a tetején van egy soic20 tokos smd ic az alján pedig 2*10 lába van amit bedugok egy dip20 tokba. Értelem szerüen az smd tok 1es lába a dip tok 1es láb. És így tovább. Ez egy átalakító lenne. Próbáltam a tervezőkben de sajnos nem boldogulok.
Szia.
Sajnos nem lehet ennyivel magasabb mert nem fér el, de az elképzelés nagyon jó.
Akkor inkább megsemmisítés. Úgyis le van már járva.
Ezt a módszert próbálta már valaki? Elég érdekesnek tűnik! Acetonnal viszi át a nyomatot a nyákra!
Itt van lefordítva is |
Bejelentkezés
Hirdetés |