Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   171 / 308
(#) satlokk válasza dolargaan hozzászólására (») Ápr 19, 2012 /

Mellesleg nem a legdrágább pákával kell jól megtanulni forrasztani.És ez szerintem mindenre igaz!
(#) dolargaan válasza satlokk hozzászólására (») Ápr 19, 2012 /

Úgy van. Az emlegetett pillanatpákára különféle "hegyek" gyártásával sok mindent meg lehet oldani. A régi, bakelit (mi pukkanósnak hívtuk, mert túlmelegítve lepukkant a fólia róla) nyákokhoz már ügyesen kellett használni, de kellő gyakorlattal az se volt gond.
(#) pinyó39 hozzászólása Ápr 23, 2012 /

Mindörökké Weller. Durvább melókhoz ezeket a 100W os Wellereket (is) használom.

105_1154.JPG

(#) satlokk válasza pinyó39 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Üdv a Weller fanatikusok táborában!
(#) janikukac válasza pinyó39 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Erre csak ennyit.
(#) Petjaa hozzászólása Ápr 28, 2012 /

Sziasztok!

Szeretném veletek is megosztani a műhelyem legújabb tagját.

Üdv Petjaa

DSC_0066.JPG

(#) janikukac válasza Petjaa hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Weller forever !
(#) elektrorudi válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Csatlakozom, s gratula Petjaa-nak.
Egy megjegyzést, ha szabad: a banándugó nem 100%-os megoldás. Törpefeszültségű dugvillát és dugaljat lenne célszerű használni. (vagy valami spéci csatlakozót, amit tutti nem lehet 230V-ba dugni)
Ne vedd ünneprontásnak, kötözködésnek, csak baráti észrevételnek.
(#) satlokk válasza Petjaa hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Gratula és üdv a Weller Fanok táborában!Ha jól tudom eredetileg is banándugóval volt jó pár példány szerelve.
(#) dolargaan válasza satlokk hozzászólására (») Ápr 28, 2012 /

Azzal bizony. De nem ezzel a "szuper minőségűvel", amit manapság kapni. Sajnos a képen az a fajta van, amin a rugós fél valamiféle préseléssel kapcsolódik a dugó másik feléhez. Egy szorosabb hüvelybe dugva kihúzáskor szét is válik a dugó.
Ja, és nem is valami olcsó.
(#) Petjaa hozzászólása Ápr 29, 2012 /

Sziasztok!

Köszönöm az észrevételeket megfogadom!

Üdv Petjaa
(#) pinyó39 válasza satlokk hozzászólására (») Ápr 29, 2012 /

A gyári dobozos példány vége ónozott, és egy darab zsugorcső van a kábelen, ha kell keresek egyet itthon fénykép céljára, pint bemegy a gyári saját dugójába vagy a 24-48V-os asszimetrikus dugóba.
(#) satlokk válasza pinyó39 hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Az alábbi helyen még midíg így kapható. Bővebben: Link
(#) dolargaan válasza pinyó39 hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Éppen ma bontottam fel egy újat, pontosan úgy néz ki, ahogy írod.
[OFF]Képet valamiért nem tudok feltölteni. Fájlmellékletben kiválasztom, látszólag tölti is fel, végez, de itt semmi nem jelenik meg. Ötlete valakinek erre?[OFF]
(#) elektrorudi válasza satlokk hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Gratulálok a gyártónak! Ki is gyártja? A Jézus Szíve MGTSZ ???
Hogy a CE jelet rátették, az még egye-fene, ő dolguk.
... de hogy a MEI jelet sikerült rátetetni, az nem semmi. Nagy huncutság kellett hozzá. Hiszen ha csak azt mondom: "transzformátor pákához" akkor rendben lehet a dolog, hiszen csak közönséges áramforrásról beszélünk. Ha viszont azt mondom, hogy "transzformátor Weller TCP-24 pákához" akkor nagyon nincs rendben a dolog, hiszen a pákát csatlakozó nélkül szállítja gyártó, tehát elképzelhető (adja magát), hogy valaki banándugót szerel majd rá! ... és akkor már...
(#) janikukac válasza elektrorudi hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Egyezem a véleményeddel. Tetejében több mint 40000 forintot kérnek ezért a.... Hát a páka 25, trafó meg max 5ből megvan (ha nincs már otthon), és csak egy doboz kell neki. Tetejében ronda is az egész, meg csúnya. :vomit:
(#) skero hozzászólása Ápr 30, 2012 /

Sziasztok! Ma vettem egy extol nagy fordulatú mini gépet. Használatát megkönnyíti a tartozék flexibilis hosszabbító. Tudom ,hogy nem egy proxton ,de bátyámnak 4 éve ilyen van ,használtam is az övét már előtte ,így nem volt zsákbamacska. A csavarhúzókészletet is ma vettem ,nem egy profi készlet ,de egy korsó sör áráért nem hagytam ott (gondolom van aki szerint inkább egy sört kellett volna innom )Bővebben: Link Bővebben: Link
(#) pepe091 válasza dolargaan hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Maximum 2 MB lehet / fájl.
(#) Alkotó hozzászólása Ápr 30, 2012 /

Kifejezett kérésre, további lehetőséggel bővült a fiókos tárolószekrényhez választható fiókok kínálata. Az eddigi kínálat mellé, egy "dupla magas" verzióra volt szükség, és ha szükség van rá, akkor miért ne legyen úgy.
(#) 06smici hozzászólása Ápr 30, 2012 /

Sziasztok. Legújabb szerzeményem. Pneumatika verseny második helyezéséhez adták. Nem tudom, hogy mi köze a sűrített levegőhöz de én örülök neki
(#) SALáta válasza 06smici hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Azta! No ez aztán a díj! Gratulálok! Ennek hasznát fogod látni, maximum elhagyással tudsz rajta rontani, amúgy nagyon jó minőség.
(#) elektrorudi válasza 06smici hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Gratulálok az eredményedhez és a szerszámkészletedhez. Igazán profi. Szerintem nagyon kreatív volt, aki kitalálta ezt a díjat. Vagy... jobban öröltél volna 10 liter sűrített levegőnek?
(#) 06smici válasza elektrorudi hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Köszönöm. Én is jobban örülök neki mint a sima oklevélnek. Főleg hogy csapatba is elhoztuk a 2. helyet és azért meg fejenként egy metabo fúró járt. (csak az még nincs itthon) És állítólag idén kevesebb pénz járt a díjakra. Akkor előtte mik lehettek, bele se merek gondolni...
De jó lett volna az a 10 liter levegő is...... kompresszorral együtt
(#) thomas3 válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Szokásos, megszokott minőség újfent!
Nagyon jól néz ki és látszik rajta a profizmus, ezen is.
Csak így tovább!
(#) dolargaan válasza pepe091 hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Köszi, de ez csak 1.3 MB-os. De a 900k-s se megy fel. Hibaüzenet semmi. Több gépről, többféle böngészővel próbálva sem megy. Pedig nem egy képet töltöttem már fel régebben.

Na, talán most felmegy. Át kellett méretezni a felbontást is.
Szóval kicsomagolva ilyen a TCP. Békebeli darab.
(#) 06smici hozzászólása Ápr 30, 2012 /

Egy ilyen weller-t kéne szereznem már nekem is. A többi pákám hegye vagy túl gyorsan fogy vagy nem futja be az ón rendesen hiába tisztítom le a hegyet stb.
Nem tudjátok TCP 24et hol adnak jó áron? Az 50000Ft-nál kicsit olcsóbban, mondjuk egy tizes körül?
(#) satlokk válasza 06smici hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Vatera!
(#) pinyó39 válasza satlokk hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Persze, mert a trafó az nem Weller, ami nem lenne baj mert ha jól emlékszem biztonsági osztott csévés kiöntött típus, csak elbökték. Kisebbre akarták építeni az eredeti tápegységnél így jött képbe a banán alj, azt meg sokan nagy sietve bedugják a 230-ba és máris ugrik a fűtőbetét.
(#) satlokk válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Nem védem őket de nagyon sokan használták ezt a formát,és használják is még.Igaz nem a mostani fiatalság,kik a szabályozható forrasztóállomásokon nőnek fel,mivel nagy aválaszték.Ez olyan mint a Mercédesz és aTrabant szgk,mind kettővel el lehet jutni arra a bizonyos helyre!!!!......
(#) janikukac válasza satlokk hozzászólására (») Ápr 30, 2012 /

Nekem is van szabályozható az alsóbb kategóriából, de mégis a Weller , az Weller. Múltkor raktam fel épp képeket róla.
Következő: »»   171 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem