Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Ez valószínűleg a tápegység áramkorlátozó NTC-je. A felirata alapján meg lehet tudni a típusát és akkor lehet helyettesítőt keresni.
A alkatrész konkrét típusa a fontos. A normál ellenállás, és a meredekség alapján lehet kiválasztani más gyártó típusát, hogy illeszkedjen a táp gyártójának elképzelésébe.
Igen arra hátha van olyanom illetve rajz hozzá.
A feliratból csak az látszik amit leírtam, a kérdőjel előtt esetleg lehet 0 is
Szerintem egy ilyen 3A-es típus jó lenne oda. De ez az NTC akkor szokott tönkremenni, ha zárlatos a tápegység. Csere előtt ellenőrizd a tápot!
DIGIT F1 TechniSat digital. Ennyi.
Egyébként a Mindig tv-t szeretném vele kipróbálni, hogy veszi-e az adást. Ez lehetséges volna?
Hogyan tudom ellenőrizni, ha e nélkül nem kap feszt?
Vagy kap? nem próbáltam
Akkor most jól olvasd el amit írok ok?
Ezen beltéri műholdas vételre lett kitalálva a Mindig tv földi Digitális sugárzást hajt végre nem tudom érted e . Az a beltéri amit te szeretnél erre kipróbálni nem erre való , sőt tovább megyek ez a Technisat beltéri Mpeg2 es kódolást tud csak a Mindig tv pedig Mpeg4 ben sugároz szóval teljesen felejtős.Műholdas FTA vevőként tudod majd használni ha esetleg életre kelted .Sőt tovább megyek szoftveres úton sem , és úgynevezett kártyamegosztásban sem tudod ezt használni nincs rá szoftvert illetve ugyancsak nem alkalmas a beltéri erre kicsi a memória stb.Legyen ennyi elég többet erről nem szeretnék írni . De az alkatrésznek utána nézek természetesen.
Köszönöm a kimerítő válaszokat, megértettem a különbségeket, csak - mint említettem - kíváncsiságból, akartam kipróbálni, de akkor nem is szórakozok vele tovább ha arra nem jó amire akartam, esetleg alkatrésznek jó lesz.
Köszönöm még egyszer és további szép napot mindenkinek.
Azt szeretném kérdezni, hogy ami a lézer pointerekben van modul, szerintetek az impulzus üzemű, vagy szimplán egyenáramról hajtott lézerdiódák?
Esete válogatja, a legkisebbeknél képzelhető el áteresztő kivitelű árambeállítás, egyet már láttam, de minél nagyobb a teljesítménye, annál több energiát kellene elfűteni, az impulzusüzem a jellemző.
Értem, köszönöm. Azt elfelejtettem írni, hogy ezek 5mW-osak.
Amit én láttam, az 1mW alatti volt.
Üdv!
Ez milyen eeprom lehet? 28f010 vagy 29f010 vagy valami más?
Szia!
Ez egy Intel 28F010 flash PROM. Forrás.
Köszi!
Szerinted ez mennyire megbízható a forrás, merthogy ITT is szóba került, de azt írja egy srác, hogy nem tudta aként kiolvasni... Lehet, hogy csak nála volt a gond, vagy nem biztos, hogy ez lenne az? A számok alapján semmi infót nem találtam, bárki is legyen a chip gyártója (Focom?)
A Focom a flash program írója lehet, a csipet nem ő gyártja. Lehet, hogy védett a tartalom és ezért nem lehet olvasni.
Baja nem lesz tőle ha megpróbálom, majd holnap kiderül...
Sziasztok.
Van egy smd-tranzisztor-féleségem amire annyi van irva, hogy 1B W. Valaki megtudná mondani, hogy milyen paraméterei vannak? Laci!
Ez nagyszerű ötlet! Védett tartalmú ROM! Csak mi értelme ha nem lehet kiolvasni?
Egy vezérlő áramkör értéke nem a kapcsolásban, hanem a szellemi termék programmban van, amit másolás ellen védeni szoktak, hogy probléma esetén a gyártóhoz kelljen fordulni. A Barbi baba esete, nem a baba a drága, hanem a ruhája. És még számtalan hasonló dolog.
Szia!
Nem az egész tartalom "kiolvashatalan" hanem csak egy-két vagy néhány adat. A program leellenőrzi, hogy azok a helyek tényleg bizonytalanul olvashatók, ha nem , akkor nem működik. Ha nem tartom be az EEProm gyártó ajánlását a programozási időre, hanem rövid impulzusokkal addig programozok egy rekeszt, amíg kb. 50% valószínűséggel lehet kiolvasni a bit(ek)et 0 -nak vagy 1 -nek, kész is a védelem... Törölni csak egyben tudod, ha átmásolod, a másolat fixen fogja tartalmazni a kérdéses biteket...
Szóval 28F010-ként nem működik a dolog, olyannyira, hogy a willemet is működésképtelenné teszi, amint az ic-t a foglalatba teszem.
Biztos, hogy flash, csak nem 28F010... Úgyhogy nincs ötletem...
A "gyilkos sávok" egy nagyon régi másolásvédelmi eljárás, már az 5,25" os floppykon is használták. A lemez másolható volt, de a másolóprogram olvasási hiba miatt megállt,mert hibás szektorok voltak felvíve gyárilag. Másik eljárást Hp41C ecsetelte: még le is kérdezik, hogy a kérdéses hiba (ami másolás közben nem is okoz galibát) valóban megvan-e a hordozón. Létezik olyan megoldás is, hogy olyan tartalom van a hordozón, amit a közforgalmú eszközökkel olvasni lehet, de írni nem, vagy fordítva.
Sziasztok!
Egy samsung HDD-n egy alkatrész a 12 voltos ágban ami zárlatos lett! Két lába van a két ellentétes oldalán, és annyi van ráírva, hogy 416 LEM Valaki tudna segíteni, hogy mi is ez, és milyen célt szolgál? Előre is köszi! üdv PIXI
Szia!
Az egy túlfeszültség ellen védő dióda (TVS dióda). Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |