Fórum témák
» Több friss téma |
Az utolsó két képen látszik hogy nem álló verzió
Én is néztem először de aztán a többi kép alapján egyértelművé vált, hogy csak a képek vannak 90fokban elforgatva.
Üdv
Igen láttam én is csak próbáltam, "finoman" utalni a kép helytelen helyzetére
Sziasztok
A hosszú hétvégén végre befejeztem az UV ledes levilágítómat, képek a Ki mit épített témában. Bari
Sziasztok, azt szeretném kérdezni , hogy van 4 db
T8 F10W BL 350nm UVA Blacklight Fénycső amihez szeretnék egy kapcsolást csinálni, csakhogy világítson, de nemtudom, hogy az ilyen kapcsoláshoz milyen folytótekercs és starter kell, és hogy a fázis hova kell kötni. KöszI!
Egyszerűbb, ha veszel óccsó 11W-os kompaktcsövet és azt az elektronikát használod.
Hát de szeretnék építeni egyet, csak hogy megtanuljam
Olvasd el Skori lapját, és ott találsz kapcsolást részletes leírással is.
Sziasztok skacok megoldotam a nyáklevilágito problémám aszem de kelene tanács !
Vettem készen lakkozot nyákot van foliám a nyomdába és van egy 36 W os mükörom uv lámpám ez a dolog igy fog müködni valaki irjon ! rakok képeket is
Mit írjunk ? Működni fog ! De a puding próbája az evés világítsd 8-10 percig aztán hívd elő.
NA az lett belle hogy 20 percig világitotam le aztán bele tetem az előhivoba mozgatam a dobozt lejött a lakk de nem maradt a nyáklapon semmi!
Talán roszlehetett a folia szerintem mert nincs lézeres nyomdám csak sima és egyszerü vetitő foliát használtam ami tintás nyomdába van ! szerintetek?
3-4 perc bőven sok neki!
Ócskapiacon 500 Ft-ért gyakorlatilag rám tukmáltak egy 250 VA teljesítményű Medicor kvarclámpát, ennyiért nem akartam otthagyni. Képen talán nagyobbnak tűnik, de csak 18 cm széles.
Van vagy 30 éves technika (ld. szénréteg ellenállások), de nagyon jól vakít. Ezzel tudok bolti FotóNyákot levilágítani? Kb. mennyit kellene exponálni?
Az exponálást kb ki kéne próbálni. Másképp nem megy. Sok dologtól függ. Maszk, távolság, üveglap vastagság, széljárás stb. Próba és megtudod.
Én kb 4 évig ilyent használtam! Jó volt, csak nagyon melegedett, ezért cseréltem le!
Szia
Ugyan ilyen használok, talán elmondható, hogy mindenhez használható. P 20 fotólakk kb. 5 perc levilágítás, octamex-es fólia 1 perc de mint az előttemszóló írta ki kell tapasztalni, próbalevilágítást csinálni. De lassan cserés lesz, a melegedés és felfűtés miatt.
Köszi, azt észrevettem, hogy fűt rendesen, de én úgyis csak igen ritkán fogom használni.
Azt mondod hogy 36w-os uve lapaval elég neki 3-4 perc ?
Teszteltem ez lett az eredmény 3 perc kell neki !!!
Nem fordítva írtad a sorrendet?
Nem jól irtam !
Lehet hogy nem nagyon látni de az 1-es halvány a 2-es az jo pontos a 3-om meg mar atvilágitota a foliát és a pici részek hiányoznak
Hártyakötő Gyuszi, az öreg ívhegesztő?
Annál én jobban tartok tőle, szemem így is érzékeny, még a fénycsövekre, monitorra is.
Plusz már gyerekkoromban megtanultam a hegesztős történetet.
Mire írod? (Van olyan, hogy "Válasz" gomb...)
Mi az a "hopejh"? Nem ismerek ilyen szót.
Sziasztok, Én próbaképp vettem UV Kompakt fénycsövet, E27-es foglalata van, így könnyű beépíteni bármibe. Az ára is elfogadható.Ki próbáltam és tökéletesen működik. Nálam 1,5 perc a levilágítási idő, egy HP multifunkciós készülékben van, kicsit nagy de jó A belsejét kibéleltem alufóliával.Bővebben: Link
Jó lenne a levilágítási időt távolsághoz kötni, mert nagyon nem mindegy. A távolsággal négyzetesen nő a szükséges idö.
Mindegy már eltüntek a szovegeim felett voltak kis hopejhek !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |