Fórum témák
» Több friss téma |
Ez az alkatrész neve i de a google nem a barátom.
UKW-SPULE 7/115/A UKW-SPULE 7/113/A UKW-SPULE 7/114/A
Szia, estére utána nézek, hogy van-e itthon ilyen kibontva. Én elég sokat bontok, lehet rá esély.
németül:
UKW = ultrarövidhullám Spule = tekercs
Van itthon tekercsböl bontot vékonyab meg hoszabb grafitos tömb jó lehet hozzá.
Ezeknél mit takar az N-10, N-20... szám? Jó lenne tudni a permeabilitását vagy (pl. az N-50 toroid gyűrűmagnál) az Al értékét.
Sziasztok!
Ezekről meg tudná mondani valaki, hogy micsodák? Ha segít, akkor egy inverterből szedtem ki. Tranzisztorra, vagy mosfetre gondolok. a kép: http://dl.dropbox.com/u/10974574/pic1.jpg A másik kérdésem, hogy mit tudok helyette venni a boltban, mert ilyet nem tudtak adni?
Szia!
Beszerezhető ez a típus: Bővebben: Link
ok köszi, pedig nekem azt mondták, hogy nem kapható. Majd megnézem más helyen is
Érdekes boltban kereshetted. Ahol még azt sem tudták megmondani, hogy mi a csuda ez.
Az elektro kontha-ban néztem Pesten, amúgy ott nem kérdeztem meg hogy micsoda, csak egy papírt vittem, amire fel volt írva a száma
Ők ilyenek. Azt vesszük ott, ami van nekik raktáron, abban sokszor vannak jó áraik. A HQ mondjuk nem a jó árairól híres... Persze ha csak egy szem ilyen FET kell, akkor majdnem mindegy, hogy 200 vagy 400 Ft. Ha kell 10 darab, akkor viszont érdemes körülnézni, mert még posta/futárköltséggel is olcsóbb lehet külföldről rendelni.
PJP75N75 (PJT) RoHS N-Mos Enhancement 75V 75A 105W 0.011R TO-220AB (TO-220) - Lomex 21-09-84 @ netto 148Ft...
Sziasztok!
Régóta keresem a pontos típusát és adatait egy 38Cm-es hangszórónak ami a régi reflex ládákba voltak, papír szélű, öntvénykosaras. Pacal76 társunk azt írta egyik topicba hogy Fane. De bárhol rákerestem ugyan picit hasonlít rá de mégse ugyan az főleg a kosara miatt. Hallotta, tud-e valaki valamit erről a hangszóróról?Iszonyat jó érzékenysége van! Üdv
Sajnos nem jártam sikerrel, nekem sincs itthon...
Sziasztok!
Letem a fiokom méylén egy ilyen tipusu ic-t 24lc04b mire tudnám felhasználni.
4 Kbit EEPROM. Például mikrokontrolleres alkalmazáshoz lehet használni.
Ezt lehet programozni vagy ez meghajtója a programozot ic nek.
Ezt lehet programozni vagy ez meghajtója a programozot ic nek.
A pont helyett kérdőjelet feltételezve: Nagyobb mennyiségű, tudomásom szerint főleg statikus, vagy ritkán változó adatokat tárolnak a mikrokontroller számára. Pl az otthoni routerekben ilyenben tárolják a weblapot.
Leltem belőle még egyet Bővebben: Link. Valamikor én ezeket egy monitorbol bányásztam ki.
Ezt lehet programozni, a tartalmát be lehet írni.
4 Kbit (128 byte) kapacitású I2C felületű EEPROM.
Ezt mivel tudom programozni milyen nyelven.
Mikrokontrollerre tudod kötni, azzal tudod programozni, meg utána kiolvasni.
Ez egy memória és nem vezérlő vagy processzor, tehát úgy kell hozzáállni.
Helo mindenki!
Segitséget kérek,mert a googlin sem sikerült megtudnom,ill. beszereznem ezt az alkatrészt. Nem tudom beszerezni,mert nem is tudom,hogy mit keressek pontosan,kondit vagy valami mást.A képen 1 mosogatogép vizpumpanak egyik tekercsére van beszerelve,tegletest alku 2 pines alkatrész,3MP21901/20B88A,ahogy a képen láthato -gondolom nagyszükség van rá,hogy forogni tudjon a rotor,ugyanis ez a hiba oka amiért nem megy a vizpumpa motorja. 1 ilyet szeretnék beszerezni,ha egyáltalán lehet ilyet kapni. Van biztos 1 e-shop ilyen alkatreszekre,remélem. A gyári motor az kaphato az elektrolux hivatalos oldalán cc 24e Huf-ért(az egyik képen mellékeltem annak is az adatait,hogy pontosbitsam a rállátást),de a motor többi egysége tökéletesen működik. Tudna ebben valaki segiteni?
Szia!
Szerintem ez egy hőbiztosíték. Nem okoz gondot, ha nincs benne, csak veszélyesebb üzemeltetni. Kösd össze a két kivezetését, akkor menni fog a pumpa. Azért olvadt ki, mert túlmelegedett. Üdv! Balázs
Szerintem egy hővédelmi "alkatrész". Mondjuk hőbiztosíték. A vízpumpát is jehet helyettesíteni, egy kibontott másik pumpával, a kivezetéseknek kell nagyjából passzolnia. Van a mosógépszerelőknek "univerzális vízpumpa" ez sok géphez passzol...kb 4-5000 Ft. A kérdéses alkatrészt zárd rövidre ha megy a motor akkor egy hasonló hőbiztosítékot vegyél oda...
Egyébként van egy olyan topic is, - ez milyen alkatrész?
Én is gondoltam erre az ötletre csak,nem vagyok a hive a lakástüzeknek.
Én inkabb beszerznem egy masikat vagy motor csere.... De amugy nagyon köszi a választ. |
Bejelentkezés
Hirdetés |