Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Téma nincs, viszont van apróhirdetés. Te is feladhatod a magadét.
Én meg ma kaptam egy 1/2-edet magyar dolgozatra. Szép-szép. Azt hiszem. . . Kár, hogy megint pofára ment az osztályzás..
Nálunk is mindig ez van.. Van a tanárnak egy-két kiskedvence.. Igazi kis s*ggnyaló kis nyálgépek, mindig a tanár körül lebzselnek és persze kapják a dicsérteket, meg a jó jegyeket..
Nálunk nem csak ez van, hanem a tanár engem szívat mindig, mások is látják ezt, csak mert én nem hagyom magam, vagy megmondom a véleményemet. De le...om... Még a 4-es meglehet, megjegyzem dolgozat előtt 4,33-ra álltam...
Nálunk is van nem egy tanár, aki pikkel valakire, szerencsére rám nem, mert inkább hagyom, hadd legyen csak igaza.. Sok szerencsét!
Meglesz... Köszi !
Holnap este már lazulhatok, mert csütörtökön nem kell suliba mennem, csak valami tesztet megírni, és jöhetek haza, így holnap este panelt csinálok. Végre.
Én tegnaptól lazulok, mivel nem kellett volna megennem vasárnap a csütörtöki pizzamaradékot(azt hittem, hogy pénteki ).. Szagra és ízre tök rendben volt, aztán kezdtem érezni, hogy valami mégse stimmelt azzal a két szelettel.. Gyomorrontás forevör'!
Juuuuj, az rossz. Amúgy hányadikos vagy?
Hát éppen évvesztesen tengetem a hetedikes éveim.. És te?
Ha már fűnyíró: Én egy ilyet újítottam fel motorikusan pár éve, azóta is ezt használjuk. Elektromos gépet nem szeretem, kerülgetni kell mindíg a drótot.
Elsős, gimibe. '96-os generáció...
Simson MOFA 1 blokkja van benne, van még itthon két komplett blokkom is donornak, ha szükséges
A Babetta copy kismotor? Mire már pont megszakadsz a tekerésben, végre bepöccen, aztán öröm-boldogság..
Simsonomon van berúgókar hála az égnek, a pici autómon meg önindító, úgyhogy trafókon kívül mást nem kell tekernem
A MOFA 1-re gondolok Volt nálam Simson egy hétig, nagyon gyönyörű S51C volt, ha jól emlékszem. Hozzám hozták átvezetékezni, mert az elősző tulaja a mindent-mindennel elvet vallotta, ezért átkozódtam rendesen, mire megtudtam, hogy az összesodort, barna, aztán kék és végül piros vezetékszakasz hova vezet. Csak egy része volt összegányolva a vezetékeknek, de az viszont rendesen.. Majdnem úgy volt, hogy megvesszük az ismerőstől, mert apunak is nagyon tetszett, meg nekem is, de aztán kiderült, hogy a motor úgy volt összegányolva, hogy a próbautat bírja ki(akitől az ismerős vette), így sajnos nem vettük meg. Most azon filózunk, hogy megvegyünk-e három Simót egyben, valami nagyon potom összegért.. Szinte hibátlanok, mindegyiknél a motor ami gáz, de azt egy öreg szaki három csettintéssel megoldja..
Na az oragyarto kollegaknak egy kihivas: Elektronikus homokora.
Használtam régen ilyet is, de elgörbült a főtengelye. Mivel Simson túl hosszú és vékony fűnyírónak. Egyébként nem nagy ügy a drót kerülgetés, csak sorban kell haladni és nem összevissza. Harminc év alatt kétszer-háromszor vágtuk el a hosszabbítót, akkor is az asszony volt.
Hát elég durva, amikor Magyarország hirtelen összemegy
Amit csiga-koktéllal mosnak az így jár; már Rákóczival is kiQrtak! Mindegyik tudja, hogy lopott föld! fosnak is!
Hát elég szomorú nézni, ahogy épül le az ország..
De lehet, hogy jobb is így. Képzeljétek el, hogy mi lenne, ha még azt a 3 Magyarországnyi területet kéne ellátni..
Nagyon jó lenne, mert az összes bányánk szinte a határokon kívül maradt. A vasútról, erdőkről és a hegyekről nem is beszélve.
Hopp.. Elnézést, ezt nem tudtam..:/
És nem beszélve ezek mellett, a hatalmas hadisarc megfizetéséről! 1 VH. 200 millió aranykorona, 2. VH 500millió dollár.....
A mai napig fizetett kárpótlásokról nem beszélve. Elég paradox helyzet, hogy mi fizetünk kárpótlást az ellopott országunk után.
Köszi, ez jó kis bulizós zene, Avicii zenéit szeretem mert van bennük valami, amitől szebb lesz mint egy sima diszkó zene
Főleg ha Armin van Buuren műve van feldolgozva: Armin van Buuren feat. Laura V. Drowning (Avicii Remix) :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |