Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Téma nincs, viszont van apróhirdetés. Te is feladhatod a magadét.
Én meg ma kaptam egy 1/2-edet magyar dolgozatra. Szép-szép. Azt hiszem. . .
![]()
Nálunk is mindig ez van.. Van a tanárnak egy-két kiskedvence.. Igazi kis s*ggnyaló kis nyálgépek, mindig a tanár körül lebzselnek és persze kapják a dicsérteket, meg a jó jegyeket..
![]() ![]()
Nálunk nem csak ez van, hanem a tanár engem szívat mindig, mások is látják ezt, csak mert én nem hagyom magam, vagy megmondom a véleményemet. De le...om... Még a 4-es meglehet, megjegyzem dolgozat előtt 4,33-ra álltam...
Nálunk is van nem egy tanár, aki pikkel valakire, szerencsére rám nem, mert inkább hagyom, hadd legyen csak igaza.. Sok szerencsét!
![]()
Meglesz... Köszi !
Holnap este már lazulhatok, mert csütörtökön nem kell suliba mennem, csak valami tesztet megírni, és jöhetek haza, így holnap este panelt csinálok. Végre. ![]()
Én tegnaptól lazulok, mivel nem kellett volna megennem vasárnap a csütörtöki pizzamaradékot(azt hittem, hogy pénteki
![]() ![]()
Juuuuj, az rossz.
![]()
Hát éppen évvesztesen tengetem a hetedikes éveim..
![]() ![]()
Ha már fűnyíró: Én egy ilyet újítottam fel motorikusan pár éve, azóta is ezt használjuk. Elektromos gépet nem szeretem, kerülgetni kell mindíg a drótot.
Elsős, gimibe. '96-os generáció...
![]()
Simson MOFA 1 blokkja van benne, van még itthon két komplett blokkom is donornak, ha szükséges
![]()
A Babetta copy kismotor?
![]() ![]()
Simsonomon van berúgókar hála az égnek, a pici autómon meg önindító, úgyhogy trafókon kívül mást nem kell tekernem
![]()
A MOFA 1-re gondolok
![]() ![]() ![]()
Na az oragyarto kollegaknak egy kihivas: Elektronikus homokora.
Használtam régen ilyet is, de elgörbült a főtengelye. Mivel Simson túl hosszú és vékony fűnyírónak. Egyébként nem nagy ügy a drót kerülgetés, csak sorban kell haladni és nem összevissza. Harminc év alatt kétszer-háromszor vágtuk el a hosszabbítót, akkor is az asszony volt.
![]()
Hát elég durva, amikor Magyarország hirtelen összemegy
![]()
Amit csiga-koktéllal mosnak az így jár; már Rákóczival is kiQrtak! Mindegyik tudja, hogy lopott föld! fosnak is!
Hát elég szomorú nézni, ahogy épül le az ország..
![]() De lehet, hogy jobb is így. Képzeljétek el, hogy mi lenne, ha még azt a 3 Magyarországnyi területet kéne ellátni..
Nagyon jó lenne, mert az összes bányánk szinte a határokon kívül maradt. A vasútról, erdőkről és a hegyekről nem is beszélve.
Hopp.. Elnézést, ezt nem tudtam..:/
És nem beszélve ezek mellett, a hatalmas hadisarc megfizetéséről! 1 VH. 200 millió aranykorona, 2. VH 500millió dollár.....
A mai napig fizetett kárpótlásokról nem beszélve. Elég paradox helyzet, hogy mi fizetünk kárpótlást az ellopott országunk után.
![]()
Köszi, ez jó kis bulizós zene, Avicii zenéit szeretem mert van bennük valami, amitől szebb lesz mint egy sima diszkó zene
![]() Főleg ha Armin van Buuren műve van feldolgozva: Armin van Buuren feat. Laura V. Drowning (Avicii Remix) :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |