Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem mobil kisüsti főző, hogy a finánc elől el lehessen tolni, mint gőzfűnyíró.
Csak szimplán valaki sajnálta kidobni a régi fűnyíróját és kazánkáját, ezért fogta, egybeépítette.
Nem semmi hang, és fénytechnikát vonultatnak fel egy ilyen falunapon ezek a fehér szenzációs szervezők.
És a felvonulók se semmik!
Mi történt, hogy ma mindenki csendben van? Sehol egy hozzászólás.
Én is néztem, hogy annyira csönd van itt...
Hogy ne legyen csönd be teszek ide valamit: Bővebben: Link
Durva, milyen emberek vannak.
Jelenleg egy hipermarketben dolgozom árufeltöltőként, diákmunkában, és el nem lehet mondani, hogy mekkora az Isten állatkertje... Annyi a buta ember, hogy már fáj. Az egyik vevő visszahozta a fúrót, hogy az működés közben enyhén melegszik. Hát, jó hogy nem azért hozza vissza, hogy a fúrószár melegszik... Az ilyen ember leáll az út szélére kocsival, hogy melegszik az autó??
Szerintem kifúrta otthon azt az egy lyukat amit akart aztán visszavitte. Mégis csak olcsóbb mint a kölcsönző. A szomszédtól meg már röstell kölcsönkérni.:yes: Sajnos nagyon kevés a tisztességes ember. :no:
Idézet: „...szomszédtól meg már röstell kölcsönkérni. Sajnos nagyon kevés a tisztességes ember.” Ja, mert van pofája visszakérni amit kölcsönadott!
Erről jut eszembe. hogy én is kölcsön adtam a Flexet tíz percre. Ennek már három hete.
A vőlegény legalább elmondhatja jobbra nyúlok asszony, balra nyúlok ott is asszony.
Csak nehogy véletlenül alá keveredjen, mert azt nem éli túl.
Elmondhatja majd, hogy egy foci csapatra való nője van, mert a súlyából kijön annyi.
Ez igaz, de egy nő minősége nem a mennyiségétől függ.
Olyasmit csinálok ami már elég rég nem tettem Max hangerőn szól a QUAD, és most éppen Scooter-t hallgatok (gondolom a szomszédok is értékelik) De már kezdtem elfelejteni, hogy milyen is, ha nem csak a fülével hallja az amber a zenét (azért sorra kerül majd egy kis E-Type, meg FlyingSteps is)
Két ilyenhez hasonló adja a hangot.
Én is döngettem tegnap reggel a Quadokat (2.1 200W)..
Jól esett a dolog, mert már 3-4 hónapja csak a port fogja
Ha végig egy ilyet döngetnél otthon maxon (mondjuk 3:00-nál kezdődik a lényeg), akkor kizavarnál mindenkit a nagyvilágból. Bővebben: Link
Hát engem biztosan. Nem vagyok híve ennek a valaminek.
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem már most igen melegem van.
Volt egy kazettám (bazz - hol vannak már a kazetták is...) 20 éve; az egyik oldalán Obituary volt, a másikon Cannibal Corpse. Akkor ezek emészthetetlenül kemény zenék voltak. Most ez nem is tűnik annyira brutálnak, csak a "károgó" ének viszi el egy irányba.
Ne a zenére figyelj, hanem arra hogy aki csak kicsit is érzi benne a ritmust abból a vadállat is ki tud jönni. Ezt úgy értsd, hogy ha lusta voltál, akkor ez nemcsak felébreszt, de ébren is tart. Majd a koncerten nézd meg a közönséget hogy ugrálnak rá.
Én zenét épp a zeneisége, dallama miatt hallgatok. Ha ez nincs meg benne, akkor az nem zene szerintem.
Hát amit John Tardy ki tud adni magából, az állítólag néhány zenekarnak volt az etalonja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |