Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Köszi, viszont nem találom, hogy is lehet letölteni?
Atti
Valóban nem egyszerű mutatvány, de ha regelsz és bejelentkezel, akkor menni fog.
Kijelölöd és a letőltést választod. Ha be vagy jelentkezve, akkor a az utsó letöltés gomb után megjelenik a késleltető óra (azt hiszem, 20 mp,) és tölt...
Kattints a könyv könyvtárára a listában. Utána a a letölteni kívánt fájlra, majd a megjelenő új ablakban a Download Now-ra. A letöltéshez regisztrálnod kell az oldalra.
Üdv mindenkinek!
Azon ügyködöm, hogy az engem érdeklő cikkeket külön mappákba exportáljam. A 2000 utáni számoknál ez kitűnően működik, de az azelőttiek jelszóval védettek. Nyomtatni lehet, egyéb szerkesztés tiltva. Ha valaki ismeri a jelszót, kérem írja meg!!! Előre is köszönöm! Laci66
Köszönöm a segítséget!
Szinte minden PDF-ről levette a jelszót, így már tudom szerkeszteni azokat, kivéve az 1999-es számokat. Valószínűleg ott hibáztam hogy idő előtt leállítottam a programot. (Túl sokáig pörgött.)
Véletlenül a 4shared le engedte tölteni a torrent fájlt az összeshez, nem tudom, hogy a szabályok megengedik-e hogy torrent linket tegyek fel ide, nem találok szabályzatot, de ha elkülditek hogy lehet-e, akkor feltöltöm
Inkább ne. Nem kell az alvó oroszlán bajszát húzgálni, mert hamar úgy járhat az ember, mint Béka mester...
Egyetértek. Más is járt már hasonlóan, mint Béka mester. Pl fizet 150-ezret vagy bíróság. Az eredmény: egy részét kifizette és az összes feltöltését törölte.
Sziasztok. Valaki le tudná juttatni hozzám a rádiótechnika 2003/5 számában találhat "Áramhurok-kalibrátor 4...20 mA-re" cikket valamilyen formában. Néztem ezt az oldalt ahonnét le lehetne szedni, de én nem tudtam rájönni hogy hogyan :no: Megrendelin se tudom, most a szerkesztőség nyaralni van.... Nagy segítség lenne
Sziasztok! esetleg valaki el tudna kuldeni az 1996/12 es szamot. Abbol is a digitalis visszhang beultetesi vazlata kellene ami a zenei rovatban jelent meg/// ket panel van, egy analog es egy digitalis.
Letoltottem egy scan-t, amit koszonok a feltoltonek, viszont a ket beultetesi kep eleg rossz minosegu. Sajnos vannak kivehetetlen reszek. Az emlitett kepek az 584 es 586-os oldalon talalhatoak ///az 585 oldal hianyzik a scan-bol...amenyiben ez is a visszhangoz tartozik, akkor azt is megkoszonnem elore is koszonet!
Hali, ez jobb minőségű? Az 585. oldal nekem sincs meg...
Hali!
Megnéztem az eredeti, papír alapú újságban és az 585. oldal kizárólag hirdetést tartalmaz.
Halas koszonet!
Gimpbe kicsit kikozmetikazom Biztam benne, hogy az 585-os oldalon lesz egy part list... de sebaj meg jo a szemem
Üdv!
Valaki nem tudja honnan lehet leszedni a rádiótechnika 2012 3,4,5,6,7-8 számait? Előre is köszönöm a válaszokat!
A Condrádnál általában az utolsó 3-4 szám megvehető.De a szerkesztőségben szerintem mindegyik kapható.Én ott vettem az évkönyveket 90-2011 ig.
Sziasztok,
valaki fel tudná tenni a Rádiótechnika magazin 1993/8-as számát? Van benne egy keverőpultos cikk, arra van szükségem. Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Nekem az 1994-es példányból a discobox rajz kellene, abból is a kivezérlési szintjelző kapcsolás, panelrajzzal együtt. Segítségeteket előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2012
Sziasztok!
A Rádiótechnika 2008/10. számából a hangsugárzók mérése cikkre lenne szükségem. Remélem megvan valakinek, mert fontos lenne. Előre is köszönöm a segítséget!
Ingyenes a regisztráció, vagy mi van ilyenkor?
Innen nem enged semmit csinálni A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2012
Persze, hogy ingyenes. A főoldalon regisztrálj (de itt se válassz prémiumos megoldást) majd utána töltsd le a kívánt fájlt.
Köszi a gyors segítséget, már "tőtikézem" lefelé!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |