Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   124 / 199
(#) Josi777 válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

http://www.bogracsbolt.hu/
Egy telefont megér, van 100 literes is nekik.
(#) pilotitalia hozzászólása Júl 16, 2012 /

Sziasztok!
Elöször is sok sikert a szervezéshez,remélem mihamarabb kitudom majd tölteni a jelentkezési lapot!Ámbár kicsit döcögősen jutok el a találkozóra mivel kerekesszékes vagyok de ez nemszegi a kedvemet Köszönöm minden szervezőnek a munkáját!
(#) Gafly válasza pilotitalia hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Ide "kerekesek' is jöhetnek. Pont az előbb ígértem meg Pucukának hogy elhozom. Legalább ebben tudok valahol segíteni. Bókay egyébként akadálymentes viszonylag. Pont ezért is ide szerveződik...
(#) havranarpi hozzászólása Júl 16, 2012 /

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem ,hogy idén kb mikor kezdődik?
Tehát amikor szinte mindenki ott van.Csak azért kérdezem mert BP-től 180Km-re lakok(Orosháza)Nincs közel.Úgyhogy ki kell számolni ,hogy mikor induljak+utazás.
(#) Norberto válasza havranarpi hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

10 óra, de inkább fél 11, mire az egész nép összegyűlik (ez egy erősen saccolt időpont).

Reggel 8-9 körül még csak az apraja van jelen (kb. szervezők és segédeik), az elmúlt találkozókra visszatekintve.
(#) havranarpi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Köszönöm a gyors választ.
Akkor ráérek indulni 8 óra fele.
Csak végig az 5-ösön.
Megvan másfél óra alatt
(#) Norberto válasza havranarpi hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Így van.

A 8 órai indulásból nem lesz semmi gond. És még csak nem is kell miatta hajnalban kelni.

Hazaindulni meg úgyis ráértek (hisz hétvégén lesz), a program és az elfoglaltság mértékéről függően.
(#) pilotitalia válasza Gafly hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Akkor hajrá ott találkozunk addig keresek valakit aki majd eltud vinni a találkozóra, na persze ha majd lesz akkor a jelentkezési lap kitöltése után keresgčlek
(#) havranarpi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Nekem teljesen mindegy ,hogy mikor érek haza .14 éves diák vagyok.Faterom a sofőr maximum őt zavarja.
(#) nagy hoho hozzászólása Júl 16, 2012 /

Jön valaki a Füzesabony - Bp. Keleti vonalon? Aztán Keletiből, hogyan tovább?
(#) havranarpi válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Egy kis séta a József körúton és egészséges futás az üllői úton.CCK 12 km(google maps)

talakozo.jpg

(#) nagy hoho válasza havranarpi hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

A köztünk lévő korkülönbség 50 év. Kíváncsi lennék 50 év múlva volna kedved augusztusi hőségben, szmogban 12 km-t futni.
(#) havranarpi válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Ne haragudj.csak a poén miatt írtam úgy.De *
(#) lui144 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Én megyek ODU-val meg apámmal meg egy osztálytársammal. Igaz, Miskolctól. A Keletiből 2-es metróval Deák térig, onnan 3-as metróval Kőbánya-Kispest-ig majd 136E busszal Baross utcáig.
(#) Imi65 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Ha lenne még 23-as villamos, mondanám, hogy gyere el vele a Gyáli útig. Ott betérhetnél (ha időben belefér) a Nagy-börzére, és onnan (úgyis többen mennek utána kocsival a HE-re) valaki csak átvisz.
(#) Travolta válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Ha rákoscsabán le tudsz szállni, akkor én el tudlak vinni a találkozóra és vissza ugyan oda.
(#) Gafly válasza Topi hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Szerrintem itt is van üst és üstház.
(#) Attila86 hozzászólása Júl 17, 2012 /

Ha addigra sikerül kicseréltetnem az injektort akkor én elfurikázok bárkit Pesten a Bókay-kertbe hogyha ez valakinek nehézséget okoz.
(#) havranarpi válasza Gafly hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Üdv!
Tudok vinni egy 90L-es üstöt ha kell. Viszont csak 9 óra ,fél 10-re érnék vele oda.Így is megfelel?Üstházat még keresni kell az sajna nincs.
(#) granpa hozzászólása Júl 17, 2012 /

Szevasztok!
Természetesen ott leszek, és amit kell segítek. Augusztus 5-e táján már ismét Pesten leszek, szóljon akinek segítség kell. Most 3.5km-re vagyok az internettől, de naponta benézek, ha az időjárás engedi.Írjatok (nyugdíjas, ráér!). Üstházat, ha minden igaz, Római-partról kellene bevinni a Bókayba, még meg kel néznem (lehet fa is lesz) .
(#) havranarpi válasza Topi hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Írtam választ Topi nem tudom olvastad-e.
Mégis 100L-es így van rá igény?
(#) jani1987 hozzászólása Júl 17, 2012 /

2 kérdésem lenne a fotókkal kapcsolatban:
Megoldható, hogy a fotókat villám nézetben lehessen megtekinteni?
Egyes képek nem megtekinthetők. Helyette egy kis x és egy kis fehér négyszög jelenik meg.
(#) nagy hoho válasza havranarpi hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Nem látsz a sorok mögé! Amit írtál nem vettem zokon. Azt írtam kíváncsi lennék 50 év múlva..... Ez azt jelenti, hogy akkor én 116 éves lennék ha akkor láthatnálak futni.
(#) nagy hoho válasza Travolta hozzászólására (») Júl 17, 2012 /

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. A vonat csak a Keletiben áll meg. A metrós- buszos megoldást választom.
(#) Frankye válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 18, 2012 /

Csak akkor, druszám, ha IC-vel jössz. A sima gyorsok megállnak, legalább Rákoson. (Persze, az IC gyorsabb.)
(#) granpa hozzászólása Júl 20, 2012 /

Hy! Megvan az üstház, csak be kell hozni Pünkösd-fürdőről, a megfelelő időben, az üst(nagy, valaki itt felajánlotta) kell mert, azt hiszem a régi lyukas. A fára még egyeztetek 6-án (bizonytalan). Ha kisebb mennyiségre gondoltok, van szűkítő-gyűrű hozzá (kisebb üsthöz). Legközelebb hétfőn (ha jó az idő) leszek NET közelben, addig jó lenne, ha írnátok, bár 6-án intézem a dolgot(akkor leszek Pesten).
Pá: Kálmán
(#) granpa válasza Frankye hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

65 év felett ingyé' (de előtte is 300Ft csak /nyuggereknak/), oszt 600 a pótjegy; 20'-el előbb érsz (csak az járatok 10%ánál!). A hideg befúvástól kötőhártya-gyulladás, nyak (váll) görcs stb. (ha működik!). Ez tapasztalat. Nem frocliból írtam, nem akarlak bántani!
(#) havranarpi válasza granpa hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Üdv!
Én ajánlottam fel az üstöt.
Légyszives szóljatok ha kell.
100L-es
(#) granpa válasza havranarpi hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Hy! Ha Pesten leszek (l.m.f.), egyeztetünk.
(#) Cs István válasza Frankye hozzászólására (») Júl 20, 2012 /

Sziasztok, és bocs hogy közbe vau

A XVIII. kerületben lakom, jól ismerem a közlekedést.
Azok a kollegák akik Gödöllő felől jönnek és megáll a szerelvényük Rákosligeten, egyetlen busszal eljuthatnak a Bókay kerthez.
198-asról a Dobozi utcai megállónál kell leszállni, követkző utca a Szélmalom utcán jobbra, 1,5 utcasarkot menni.

Keletiből 24-es villamos, Nagyváradtéren 3-as Metró, Kőbánya-Kispesten 182, 184, 284-es busszal Dobozi utcáig.

Üdv. csepi
Következő: »»   124 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem