Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   126 / 199
(#) Laslie válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Ha nem muszáj a Nyugatiba menned, akkor inkább szállj le a KöKi-n és a 136E busszal menj a Bókay kert mögötti lakótelepig (Fiatalság utcánál kell leszállni). Onnan csak pár perc gyalog a Bókay kert bejárata.
(#) janikukac válasza Laslie hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Éltemben egyszer voltam Pesten, azt se tudom mi az a KöKi, meg milyen az a bizonyos 136-os busz. Külföldről jövök, ilyet nem szeretnék játszani, de köszi az infót!
(#) Laslie válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

KöKi = Kőbánya-Kispest. Itt megáll a minden Nyugatiba menő vonat. Viszont a Bókay kerthez innen megy a 136E busz. Tehát, ha bemész a nyugatiba, akkor majd vissza kell jönnöd a 3-as metróval a KöKi-re.
(#) janikukac válasza Laslie hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

És azt honnan tudom, hogy mikor vagyok ott, valamint hol van a legközelebbi megálló, milyen sűrűn van a busz, honnan tudom mikor kell leszállnom ? Még 150.000-nél nagyobb lakosszámmal rendelkező városban egyedül nem közlekedtem , főleg nem tömegközlekedéssel. Ez így nem fog menni... :no:
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Szevasz @!
Gyere egy nappal előbb, akkor bemegyek eléd a Nyugatihoz, és másnap együtt megyünk a Bókayba.
Szerintem így a legegyszerűbb, és kiveheted a részed az előkészületekből (ahogy ígérted).
(#) Attila86 hozzászólása Júl 31, 2012 /

Én felajánlom hogy elfurikázom akit nagyon kell a Bókay-ba kocsival.
(#) pucuka válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

A busz miatt ne aggódj, mert az elég sűrűn közlekedik.
De ha már granpa felajánlotta, az sokkal jobb ajánlat, mint egyedül bóklászni, bár az sem nagy probléma.

136e.pdf

(#) Attila86 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 1 /

Ennyi idősen mint te, én eltaláltam Torontóba. Frankfurti átszállással. Na, a frankfurti reptéren aztán tényleg el lehet tévedni!
(#) janikukac válasza pucuka hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Tudom, Kálmán bácsi nagyon kedves, de nem szeretném, ha miattam fáradozni, hiszen nem arra lakik. Ezért szeretnék olyas valakit találni, akinek a közelbe van a Nyugati p.u., és elmehetnék vele...
(#) Attila86 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Mondom hogy elviszlek én! De ha KöKin (Kőbánya-Kispest vasútállomás) szállsz le, az sokkal egyszerűbb. Annyi hogy a vonatról nem a végállomáson, hanem előtte kell leszállnod. De elviszlek én a Nyugatitól is ha kell.
(#) pucuka válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Megerősítem. De janikukacnak még nyelvi problémái sincsenek, nyugodtan kérdezhet bárkitől. De ha egyedül jön, tényleg nem érdemes a nyugatitól menni, inkább valakikkel összeszövetkezve kellene jönnie a KöKi -ről, úgyis aki tömegközlekedéssel jön, útba kell ejtenie.
(#) janikukac válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Köszike, de neked meg benzinpénz. Megértem én, hogy kedves vagy, meg szívesen segítesz, ezer hála érte, de miattam ne pazarold a benzint !
Amúgy ha a Kőbánya-Kispesthez ér, azt valamivel jelzik? Én télen mentem már egyszer vonattal Budapestre, nővérem jött velem, és a végállomáson szálltunk le. Sajnos ilyen részletekre nem emlékszem.
(#) Attila86 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Telefonodban van GPS?

Megkérsz bárkit hogy szóljon ha KöKire ér a vonat. Ha bármi oknál fogva mégsem jön össze akkor átmegyek érted a Nyugatiba.
A benzinnel meg ne foglalkozzál.

Sajna nincs. Kis gagyi Nokiám van sms-re, meg hívásra.

Ha IC -vel jössz, bemondják. Meg úgyis észreveszed, ha a reptérhez érsz, meg azt hiszem ott is megáll minden vonat, és a következő megálló.
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 / 1

1, azaz egy megállóra lakom a Nyugatitól! ( Na, trolival kicsit több)

Rendben, a többit akkor privátban egyeztethetjük a napokban, ha neked megfelel?! Gondolok itt telefonszámra, időpontra... Köszi mindent, nem tudom , hogyan háláljam meg !
(#) kissi válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Szia!

Egy vonat mindig ( normális körülmények között ! ) ugyanott áll meg, tehát ki leeht számolni hanyadik megálló, illetve, hogy hányra ér oda! Amikor az időpont és a megfelelő megállószám közelében vagy, akkor "összecuccolsz" és a leszállóktól megkérdezed, hogy hol vagytok ( ha nem látod a helységnevet ! ). A Kőbánya-Kispest gyalogos felüljárókkal eléggé el van látva, tehát könnyen felismerhető de a kalauz biztosan segít !

Sajnos én nem leszek ott, pedig egyszer már szívesen találkoznék a fórumozókkal, mert jó csapat jött itt össze!

Steve

u.i.: A többiek közben írtak, míg begépeltem ezt a hosszú monológot !

Én helyedben elfogadnám granpa ajánlatát, legalább szívhatnál egy kis pesti levegőt.
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Akkor rendben, ezt nem tudtam ! Köszönöm Kálmán bácsi ! Akkor még egyeztetünk!

Attila: Köszönöm neked is az ajánlatod, rendes tőled, de akkor nem kell fáradozni, megoldjuk Kálmán bácsival!

Még egyszer köszi !
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Oké. Aug. 5-étől Pesten vagyok.(addig kihúzom itt a Balaton mellett valahogy)
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Köszi, akkor azután értekezünk! Jó pihenést! Én megyek vissza bicajt szerelni..
(#) Gafly válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Valamint ha jobbra nézel, akkor ott a repülőtér.
El sem lehet téveszteni. Ami azt illeti, inkább ez a veszélyes (mármint elbambulsz és elfelejtesz leszálni a Kökin ).
(#) janikukac válasza Gafly hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Nembaj, Kálmán bácsival megoldjuk a nyugatiból, és még téveszteni se fogok.
(#) Auf válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Kérdés lenne, hogy vajon mennyien leszünk. Nehogy kevés legyen a kávé, vagy netán túl sok cipelni valóm legyen. A sör, ha tényleg van rá igény, az is megoldható, de persze pénzbe kerül. Nemsokára megyek a dreherbe, (ma meg holnap is), tudok egyeztetni.
Röviden ennyi.
(#) nagy hoho válasza Auf hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Mivel valószínűleg meleg lesz és sokan nem kocsival mennek szerintem 50 liter elfogyna. A kávét, üdítőt nem iszom.Kellene egy felmérést készíteni, aki iszik sört vagy inna az írja ide, hogy (sör igen). Vagy ahogy jónak látjátok.
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 1, 2012 /

Valahol nyomon követhető, hogy hány jelentkező van és kik azok?
(#) Zoli_bácsi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Igen, itt nyomon követhető: jelentkezési felmérés
(#) nagy hoho válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Köszönöm szépen. Elég karcsú.
(#) CIROKL hozzászólása Aug 2, 2012 /

Mmm eddig szinte csak az őzpörköltről szólt minden most átmentünk a sörre?
Következő: »»   126 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem