Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ha nem muszáj a Nyugatiba menned, akkor inkább szállj le a KöKi-n és a 136E busszal menj a Bókay kert mögötti lakótelepig (Fiatalság utcánál kell leszállni). Onnan csak pár perc gyalog a Bókay kert bejárata.
Éltemben egyszer voltam Pesten, azt se tudom mi az a KöKi, meg milyen az a bizonyos 136-os busz. Külföldről jövök, ilyet nem szeretnék játszani, de köszi az infót!
KöKi = Kőbánya-Kispest. Itt megáll a minden Nyugatiba menő vonat. Viszont a Bókay kerthez innen megy a 136E busz. Tehát, ha bemész a nyugatiba, akkor majd vissza kell jönnöd a 3-as metróval a KöKi-re.
És azt honnan tudom, hogy mikor vagyok ott, valamint hol van a legközelebbi megálló, milyen sűrűn van a busz, honnan tudom mikor kell leszállnom ? Még 150.000-nél nagyobb lakosszámmal rendelkező városban egyedül nem közlekedtem , főleg nem tömegközlekedéssel. Ez így nem fog menni... :no:
Szevasz @!
Gyere egy nappal előbb, akkor bemegyek eléd a Nyugatihoz, és másnap együtt megyünk a Bókayba. Szerintem így a legegyszerűbb, és kiveheted a részed az előkészületekből (ahogy ígérted). ![]()
Én felajánlom hogy elfurikázom akit nagyon kell a Bókay-ba kocsival.
A busz miatt ne aggódj, mert az elég sűrűn közlekedik.
De ha már granpa felajánlotta, az sokkal jobb ajánlat, mint egyedül bóklászni, bár az sem nagy probléma.
Ennyi idősen mint te, én eltaláltam Torontóba. Frankfurti átszállással. Na, a frankfurti reptéren aztán tényleg el lehet tévedni!
Tudom, Kálmán bácsi nagyon kedves, de nem szeretném, ha miattam fáradozni, hiszen nem arra lakik. Ezért szeretnék olyas valakit találni, akinek a közelbe van a Nyugati p.u., és elmehetnék vele...
Mondom hogy elviszlek én! De ha KöKin (Kőbánya-Kispest vasútállomás) szállsz le, az sokkal egyszerűbb. Annyi hogy a vonatról nem a végállomáson, hanem előtte kell leszállnod. De elviszlek én a Nyugatitól is ha kell.
Megerősítem. De janikukacnak még nyelvi problémái sincsenek, nyugodtan kérdezhet bárkitől. De ha egyedül jön, tényleg nem érdemes a nyugatitól menni, inkább valakikkel összeszövetkezve kellene jönnie a KöKi -ről, úgyis aki tömegközlekedéssel jön, útba kell ejtenie.
Köszike, de neked meg benzinpénz. Megértem én, hogy kedves vagy, meg szívesen segítesz, ezer hála érte, de miattam ne pazarold a benzint !
![]() Amúgy ha a Kőbánya-Kispesthez ér, azt valamivel jelzik? Én télen mentem már egyszer vonattal Budapestre, nővérem jött velem, és a végállomáson szálltunk le. Sajnos ilyen részletekre nem emlékszem.
Telefonodban van GPS?
Megkérsz bárkit hogy szóljon ha KöKire ér a vonat. Ha bármi oknál fogva mégsem jön össze akkor átmegyek érted a Nyugatiba. A benzinnel meg ne foglalkozzál.
Sajna nincs. Kis gagyi Nokiám van sms-re, meg hívásra.
Ha IC -vel jössz, bemondják. Meg úgyis észreveszed, ha a reptérhez érsz, meg azt hiszem ott is megáll minden vonat, és a következő megálló.
1, azaz egy megállóra lakom a Nyugatitól! (
![]()
Rendben, a többit akkor privátban egyeztethetjük a napokban, ha neked megfelel?! Gondolok itt telefonszámra, időpontra...
![]()
Szia!
Egy vonat mindig ( normális körülmények között ! ) ugyanott áll meg, tehát ki leeht számolni hanyadik megálló, illetve, hogy hányra ér oda! Amikor az időpont és a megfelelő megállószám közelében vagy, akkor "összecuccolsz" és a leszállóktól megkérdezed, hogy hol vagytok ( ha nem látod a helységnevet ! ). A Kőbánya-Kispest gyalogos felüljárókkal eléggé el van látva, tehát könnyen felismerhető de a kalauz biztosan segít ![]() Sajnos én nem leszek ott, pedig egyszer már szívesen találkoznék a fórumozókkal, mert jó csapat jött itt össze! Steve u.i.: A többiek közben írtak, míg begépeltem ezt a hosszú monológot ![]()
Én helyedben elfogadnám granpa ajánlatát, legalább szívhatnál egy kis pesti levegőt.
Akkor rendben, ezt nem tudtam ! Köszönöm Kálmán bácsi ! Akkor még egyeztetünk!
Attila: Köszönöm neked is az ajánlatod, rendes tőled, de akkor nem kell fáradozni, megoldjuk Kálmán bácsival! Még egyszer köszi ! ![]()
Oké. Aug. 5-étől Pesten vagyok.(addig kihúzom itt a Balaton mellett valahogy)
![]()
Köszi, akkor azután értekezünk! Jó pihenést! Én megyek vissza bicajt szerelni..
![]()
Valamint ha jobbra nézel, akkor ott a repülőtér.
El sem lehet téveszteni. Ami azt illeti, inkább ez a veszélyes (mármint elbambulsz és elfelejtesz leszálni a Kökin ![]()
Nembaj, Kálmán bácsival megoldjuk a nyugatiból, és még téveszteni se fogok.
![]()
Kérdés lenne, hogy vajon mennyien leszünk. Nehogy kevés legyen a kávé, vagy netán túl sok cipelni valóm legyen. A sör, ha tényleg van rá igény, az is megoldható, de persze pénzbe kerül. Nemsokára megyek a dreherbe, (ma meg holnap is), tudok egyeztetni.
Röviden ennyi. ![]()
Mivel valószínűleg meleg lesz és sokan nem kocsival mennek szerintem 50 liter elfogyna. A kávét, üdítőt nem iszom.Kellene egy felmérést készíteni, aki iszik sört vagy inna az írja ide, hogy (sör igen). Vagy ahogy jónak látjátok.
Valahol nyomon követhető, hogy hány jelentkező van és kik azok?
Igen, itt nyomon követhető: jelentkezési felmérés
Köszönöm szépen. Elég karcsú.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |