Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Hát soványnak sovány...
De ugyanakkor utolsó pillanatban fordulhat a helyzet, jó szokás szerint a végére hagyunk mindent... Bizakodásra ad okot, hogy tegnap óta felugrottunk 31-ről 34-re. Gondolom Auf, a kávéfőző és a hordó sör regisztrált ![]() Páran úgy tudom hogy jönnek, de még mindíg nem regisztráltak... Nagy bánatom, hogy többen vannak akik biztosan nem jönnek el, pedig nagyon régen szeretnék már személyesen is találkozni (had ne írjak konkrét példákat). Azért ha megnézed a névsort, nem fogsz unatkozni mert jó társaság lészen. Sebi mellett pélául nem lehet unatkozni. De ha Frankye-vel elkezdünk vasutas történeteket mesélni, akkor sem ![]() @CIROKL: Elvonatkoztatva az őztől, Te sem jelentkeztél még... Idézet: „De ha Frankye-vel elkezdünk vasutas történeteket mesélni, akkor sem” Ezt garantálhatom! ![]() Egyébként mindig "szokott lenni" (eddig legalábbis minden alkalommal így volt) jó néhány résztvevő, aki nem jelentkezik előre, hanem csak a helyszínen jelenik meg.
Sziasztok!
Igen, mindig vannak jó néhányan, akik nem jelentkeznek előre, bár gondolom jobb lenne, ha megtennék, hogy jobban lehessen előre tervezni. Talán, ha itt egy kicsit feltűnőbb "reklám" lenne a találkozóról, vagy külön jelentkezési ablak, mint régebben volt.... Az evés-ivás mellett talán más programokról is lehetne már szó. Gábor (Gafly) elkezdett valamilyen versenyre készülni-az hogy áll ? Ha valamit kell segíteni szóljatok, bár most autóm nincs, fuvarozni nem tudok, de bármi mást szívesen (igyekszem korán érkezni-és kinyittatni a WC-t,mint tavaly... ![]() Sziasztok Idézet: Az idén én is erre hajtok, mert az elmúlt két alkalommal fordítva jött ki a lépés. Jelentkeztem, aztán jól közbejött valami. „jó néhány résztvevő, aki nem jelentkezik előre, hanem csak a helyszínen jelenik meg.” ![]()
Sajnos nem az asszonyon múlik, hanem az időjáráson. Ha ezen a hétvégén eltudják hozni a téli tüzelőm az erdőről, akkor jövőhéten mehetek. Ha nem akkor sajnos nem, mert azt mégsem várhatom az tőle, hogy ő pakolja le azt a tíz m3 fát.
Sziasztok.
Aki a Kőbánya-Kispestről a 136E busszal jön, - ha Baross u.-nál száll le, a Szélmalom utcán jut el a főbejárathoz, -ha a következő megállónál a Fiatalság u.-nál, akkor a Margó Tivadar utcán a hátsó bejáratot lehet elérni. Térkép : http://www.bkv.hu/hu/terkep/257/A/1 Menetrend : http://www.bkv.hu/busz/136e.html
Ahová nem mehetek csak előzetes bejelentkezés által oda nem is megyek szóval nálam ez elvi kérdés .
No tehát akkor ami engem illet, ha már így direkben meg lettem szólítva:
- Valóban készítettem össze 10 darab "Trislogó" egységcsomagot, forrasztgatni valónak. Ez tartalmaz lezárt borítékban alkatrészeket, forrasztóónt és leírást, rajzot. Nem olyan profi kitt, mint amit Topi szokott prezentálni, de legalább valami. Aztán ha nem kell, akkor mehet tombolába. Tápot (12V DC), pákát, szerszámot nem igazán gondoltam vinni (az eddig is volt valahonnan, bár nem tudom ki biztosította). - Folyamatosan készítek össze ingyen elvihető cuccokat. Ehhez sajnos nem jelöltem meg hogy "börzézek", de ha nem jut asztal akkor majd pokrócra leteszem a földre. - Tombolára is viszek megint komolyabb (mármint az ingyen elvihetőhöz képest ![]() - Ezen felül azt beszéltük hogy hozom/viszem Pucukát, mert egyébként nem igazán tud eljönni. Mondjuk még nem látom a jelentkezését... Nos a magam részéről körülbelül ennyi közreműködést és felajánlást terveztem erre az évre.
Közeleg 11.-e és még nem kaptam visszajelzést az üstről.
Felajánlottam egy 100L-es üstöt de tervbe volt véve ,hogy vesznek egyet a szervezők. Ezzel kapcsolatban mi az állás? Kell-e az Üst vagy vesznek a szervezők újat?
Mikor jöttem haza Hollandiából busszal, átmentünk a frankfurti repülőtéren. A bejáratnál ez van kiírva: Airport City. És tényleg akkora szinte mint egy város.
![]()
Sok-sok éve szeretnék elmenni egy HE találkozóra. De valami mindig közbejön. Aznap dolgoznom kell.
![]() Általában meddig szokott tartani egy ilyen összejövetel? Kb. Délután három órára érnék csak oda.
Eddig azt hittem, hogy a zürichi reptér nagy. De most megnéztem google mapson a frakfurtit
![]()
Őket nem regisztráltam be külön. Mármint a kávégépet meg sört. Az egyik a párom, a másik meg a barátaim.
Viszont a sört vehetem biztosra? Ha kell, akkor jó lenne tudni, hogy a nagyközönség mit kedvel. Pöri mellé valamit inni is kell majd. Holnapra megkapom a kedvezményes árajánlatot, többféle sörre, és majd jobban el tudjátok dönteni. Ha nem kell, akkor marad a dobozos, egyénileg... Idézet: „Ahová nem mehetek csak előzetes bejelentkezés által...” Ilyen sosem volt a HE találkozó, nem is tudom, honnan a csudából veszed vagy gondolod... Itt sosem voltak kőbe vésett szabályok, ami miatt valaki megdöglik, mert nem úgy sült el épp... A finanszírozás is mindig is előre történt, azaz megelőlegezve a saccolt létszám alapján... sosem volt olyan, hogy minden beérkezett, átutalt fillér szó szerint számított volna és / vagy ezen múlt volna a találkozó... Ha még nem tűnt volna fel valakinek: A HE találkozó NEM KATONAI KIKÉPZŐTÁBOR! Itt minden úgy történik, ahogy a résztvevők szeretnék. Ezermilliárd százalékban... - Ha a résztvevők (a szervezők egyben résztvevők is!!!) nem gondoskodnak előre a teendőkről és / vagy a különböző ellátásokról, akkor hegyén hátán szívás van és "minden olyan lesz, amilyenné teszik". - Ha ellenkezőleg járnak el (saját érdek - lenne...), akkor meg minden és mindenki happy és itt is "minden olyan lesz, amilyenné teszik"
Topi!
Írtam privátot, elég fontos lenne beszélnünk! Voltam személyesen egyeztetni a Bókay-kertben és van ezzel kapcsolatosan néhány fontos megbeszélni valónk. Bocsi az offért, de nem tudom elérni Topit sehol.
Szeretnék feltűnés nélkül elvegyülni a "tömegben" ezért ma elkészítettem az álruhámat. Ebben fotóztam eddig a bográcsfesztiválokon 2010- óta.
Ha viszek egy kütyüt, bemutató céllal, akkor 230V-os konnektor használata lehetséges?
Tényleg nem lesz feltűnő. (Egy betű kimaradt a találkozó szóból.
![]() Üdv.: Miki Idézet: „Ilyen sosem volt a HE találkozó, nem is tudom, honnan a csudából veszed vagy gondolod...” Olvass vissza , egy rossz kérdésre adott válasz ami félre érthető volt ennyi és nem több amit szinte gondoltam hogy majd valaki /kik/ megfogják szólni , mmm így lenne 5-ös találatom a lottón .
OK, akkor ezt "túlbeszéltük". Laci, Norbi, vita elsikálva, mindenki mindent ért. Mindenkit (HE-s és nem HE-s egyaránt!) szívesen látunk!
Idézet: „így lenne 5-ös találatom a lottón” A lottózásodnak én is jobban örültem volna, úgy nem kellett volna megírnom azt a hsz-emet.............
A nagy marakodás közepette valaki tudna válaszolni a kérdésemre? Hogy érdemes-e még Délután 2 , 3 óra felé ellátogatni a Bokay kertbe? Mert kölcsön járművel mennék és azt le kell még zsírozni az édesapámmal.
Köszönöm.
Ha a du. 2-3 óra felé az odaérkezésed időpontját jelenti, akkor igen, érdemes (legalábbis az előző években még érdemes volt, idén nem tudni pontosan, mi lesz - hogy lesz). Ha az elindulásét, akkor már nem biztos.
![]()
Már korábban volt írva, hogy reggel 8-tól délután 6-ig fog tartani a találkozó.
Az odaérkezés időpontját jelenti. Jobb később mint soha!
![]()
Kettő felé már úgyis jól megszoktam éhezni. :emptybottle: :finom: Akkor majd igyekszem odaérni 2 órára.
Igazad, van látom figyelsz hagyom Köbzolinak hátha lesz Nála filctoll.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |