Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Nagyon köszönöm az ultragyors intézkedést! Sajnos a 6,5mm kicsit hosszú nekem. Majdnem kétszer olyan hosszú mint az ideális.
![]()
3mm-t fűrészelni, még talán valami nagyon nagy szerencsével lehetséges, de hogyan hegyezzem ki? Ráadásul mind a 200db-ot?
![]()
Nem lehet, hogy a 6,5mm az egész csavar hossza? Mintha úgy rémlene, hogy a csavar hosszába a feje is beleszámít.
Nem hinném, hiszen a csavar feje különböző lehet.
Ez tapasztalataim szerint totál csavarfüggő. A sülyesztett fejűeknél általában beleszámít a fej is, a többinél általában nem. De vannak kivételek
![]() Bővebben: Link
Kis fúrógép tokmányába vágókorong, levág, utána csiszoló, hegyez. 200-szor... :hide:
itt keres csavarokat, van választék bőven:
Fabory
Hát, választék az van, de olyan is akad, amire szükség lenne?
Én nem találtam, de biztos nem néztem eléggé ![]()
Ha neki számítógépekben felhasznált típusú féle csavar kell akkor azt nem fa és fémipari vagy általános célú felhasználású csavarboltokban fog találni.
Ezt számítógép szervízeken, talán számítógépes boltokban kéne érdeklődnie, vagy esetleg a:Google szerint (pl.) - vatera - http://shophunter.eu/hu/ - http://webshop.pcvarazslo.hu stb.
Sziasztok!
Az általatok forgalmazott 2W-os Royalohm ellenállások típusjelzésében a negyedik karakter (ami lehet 0 ill. I, azaz Standard ill. Non-Inductive) az melyik a kettő közül? Nekem az indukciómentes változatra lenne szükségem. Köszönöm. Üdv, Gergő
Ez nálunk nem specifikált paraméter.
Mivel az alkatrészek legtöbbjére több beszerzési forrás is definiálva van, az ilyen jellegű kérdésekre nem tudunk egyértelmű igen/nem választ adni, mivel az függ a konkrét értéktől és függ az éppen aktuális beszállítástól.
Üdv.
Ha van 4 megrendelésem,(késöbb derült ki, hogy kell ez az ) elég ha leírom a Rend. azonosítót? Mind a 4 -et és odaadom a hölgyeknek?
Sziasztok!
Vettem egy ilyen csomagot és csak a két usb van benne. A szallagkábelek hiányoznak! Hogy lehetne megoldani hogy megkapjam azokat is?
Szerintem a legegyszerűbb, ha közvetlenül az ügyfélszolgálathoz fordulsz. Nincs garancia arra, hogy óránként nézik ezt a topikot...
Érdeklődni szeretnék, hogy be tudtok-e szerezni PIC16F886-os kontrollert SOIC tokozással? Előre is köszi!
![]()
Üdv!
Link A linkben látható erősítőmbe meghalt az egyik végfok, azt szeretném kérdezni, hogy a elérhető lesz nálatok a boltba ilyen végfok vagy ha pont az a típus nem akkor valami más amivel pótolható ?
Segítene a keresésben, ha tudnám a típusjelet.
Bekötését és paramétereit nézve jó lenne helyébe a mezei BD243C
Mivel az erősítőbe csak egy ment ki és ha az ezzel lenne helyettesítve nem okozna neki gondot hogy a többi meg nem ugyan ez a típus ? Vagy akkor ha ezzel helyettesítem akkor cserélni kell a többit is ilyenre ?
A küszöb paramétereken túl az eszköz karakterisztikája is számít, ezért a kérdésre okos választ a kapcsolás nélkül elég bajos adni. Ha komplementerben használták, akkor illendő lenne a párját is cserélni.
Ha megkérnélek belenéznél a rajzába és megállapítanád ?
link
Ahogy Tocska írta, cserélj párban. De! A megadott típusokat érdemes használni. A gyártó azt tervezte bele, érdemes megszívlelni... Tehát vegyél 2sa771 és 2sc1986-ot. (Csak halkan említem meg, -mielőtt valaki lehurrog, hogy ilyen esetben és 2-2 párt veszek és mindkét oldalon cserélem.)
Ez is igaz, de nyilván nem keletkezett volna ez a szál, ha a beletervezett típusok beszerzése pofonegyszerű lenne.
Egyébként a "beletervezett" típus attól is függhet, hogy melyik készülék gyár melyik alkatrész gyártóra állt rá. A paraméterek egyezésével nyilván lehetséges a helyettesítés. A lényeg a funkcionális megfelelőség. |
Bejelentkezés
Hirdetés |