Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Kérdés azok nevében, akik pestiek, épp csak későn kelők (döglustaság rulez). Előző évben nagyjából mikor érkezett a "nagy létszám" a helyszínre?
Sziasztok!
Mezőkövesd - Budapest útvonalon van még egy szabad hely az autóban. Aki akar velünk jönni a talira az jelentkezzen. Várható költség kb. 2500Ft.
TOMBOLA szelvényt vettem, azt már más ne hozzon!
100 darabos szelvény remélem elég, de szükség esetén felezhető... Remélem kevés lesz ![]()
A felirat tájszólásban van. (Legfeljebb egy aposztróf maradt ki.)
![]() ![]()
Belépés / belépők 9-től a szélmalom 33 szám szerinti bejáratnál lesz? Csak mert a Bókay-nak van néhány bejárata.
A főbejáraton lesz, igen. Autóinkkal a mellette lévő parkolóban lehet majd parkolni, de majd igyekszem kinyittatni nekünk a hátsó kaput is.
A hátsó kapu, az jó lenne, vagy legalábbis, hogy bemehessünk addig , amíg kipakolunk.
Szia! Viszek 3 db. tel.kp.os számlálót, 4 számjegyesek, van (2db.)nullázható is. Ha nem kell a tekercselő gép építőknek, Tiéd.
Meg tudod mutatni google mapson, hogy hol van ez a főbejárat melletti parkoló?
Sziasztok.
Google Térkép keresőjébe írjátok be : Bókay-kert, Budapest, Szélmalom utca, Magyarország Fürst Sándor u. sarkánál van, nem lehet eltéveszteni. Műholdra váltva, kinagyítva minden látszik.
Mai napom nagyrészt abban telt, hogy:
Pakol, pakol, felíratoz ![]()
Én is viszek pár dolgot de nincs annyi cuccom ,hogy kirakodjak.
Ha megtetszik majd valami és lehetséges a csere akkor majd csomagtartóból kiveszem
Ha nem rakod ki a csomagtartóból, akkor hogy fog megtetszeni???
Én elvileg nem börzézek, csak ingyen elvihető dolgokat viszek (kivéve ha valaki valami konkrétumot kért tőlem, de az egy más kérdés) azt ugye meg kirakom, hogy mindenki láthassa.
Felajánlom ,hogy lehetséges-e a csere és megmutatom neki
Ez már csak rosszabb lesz
![]() ![]()
Ha 11.-én a Bókay kert közelében lát valaki egy pasit télikabátban és napszemüvegben, amit mindenki előtt széttár és azt mondja hogy "CSERÉLJÜNK!", akkor valószínűleg az havranarpi és meg kell nézni a csomagtartóját...
Most döntöttem el, hogy a lányom nem jöhet a találkozóra ![]()
HE polo rendelheto ? Most nem latok ilyen lehetoseget a jelentkezesi lapon...
Na köszönöm
![]() ![]()
Hozd csak el a lányodat is, mindegyik hobby világnak kell az utánpótlás
![]()
Sziasztok!
A sörös részt feladom. Sehogy nem jutottam dűlőre az árral, és a kihozatallal kapcsolatban. Van ami már egy idő után már túl macerás... Sajnálom. Bár, tudom, hogy nem ettől lesz jó az egész.
Úgy 100m-re van a helyszíntől egy kiülős vendéglátó hely....
Időnként olyan hülye dolgaim vannak, hogy már kezdek félni magamtól.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |