Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Lehet hogy az idegenek. Érdeklődnek az ifjú pákás titánok iránt.
A gépeket mért kéne külön regisztrálni? Az embereket elég, szerintem, azok meg ott vannak. Azért vagyok hárman. ![]()
Tudni már, hogy idén ki lesz az aki levezényli a konyhafőnöki feladatokat?
Gafly? Travolta? Vállaljátok idén is?
Sziasztok!
Én is regisztráltam a találkozóra és az a kérdésem, hogy jönnének még hárman velem de ők nem regisztrált fórumozők és, hogy regisztráljam be őket?
Lehet majd pólót és bögrét venni a helyszínen? Esetleg előrendelni, hogy biztos jusson?
Annyiszor kell beregisztrálnod magadat a találkozóra, ahányan mentek.
![]() ![]()
Köszi a felvilágosítást.Egyébként egy kis mátraaljai pálinkához mit szólnátok?
Helló! Jani@ kiskorú, ne kérdezz ilyet tőle, mi amúgy szólnánk hozzá (én is viszek egy kis B.Györöki barackot).
![]()
Bocsi nem tudtam de a kérdést nem személy szerint neki intéztem hanem azoknak akik nagykorúak.Azért kíváncsi lennék mit mondanál neki konkrétan?
Köszönjük a Nemkocsis Kollegák nevében.
Akkor lehet, Én is biciklivel megyek. Állítólag a kerékpárosok fogyaszthatnak alkoholt, csak megszabták a mennyiséget. 1 pohár sör, vagy 3 cent pálinka ? 1 korsó sör, vagy 1/2 deci pálinka ? Majd utánna kell nézni.
Sziasztok!
Békés megyéből, esetleg Gyula környékéről megy valaki?
Sajnos mint írtam; az ígért darab foché, de beszéltem zsámbéki barátommal, talán holnapra tud keríteni. A fuvart hogyan szervezzük meg? Szerintem délig megtudom, van-e.
Ha minden kötél szakad, 3 csőre is fel lehet akasztani (2.5m+lánc), de akkor valami "szuperkreatív" kolléga kell, akinek van anyaga is.
Jut eszembe: szombaton Csepelről jövök kocsival, megyek Puskás börzére, aztán jövök találkozóra. Ha esetleg valaki útba esik, akkor szívesen elhozom.
Ballage
Uraim, riadó! Élesítsétek a készenlétet állvány ügyben, ha kell, Szombat reggelre ideérjen. (Már aki tudna ilyet tákolni /100 l-es üst/, és el is tuja hozni).
Hozzad nem vész kárba. Milyen gyümölcsből van?
Ej, van itthon egy, meg van még egy is, de én jó munkás ember lévén dolgozom a munkahelyemen, és az odajutás főleg egy ilyen súlyos dologgal. Csak nem tehetném a hátamra, alatta is maradnék.
Bakker, már megint autóval kell mennem
![]() Üveget/kannát vinni meg ciki: - Kérsz egy kis pálinkát? - Ja, várjál hozom a kannát, aztán csak öntsed, de jó bőven ám ![]()
Meg lesz kóstolva ha lehet. Mindjárt kapunk a fejünkre mert piáról és kajáról szól az oldal.
Ezt a tervezőt nem tudom jó szívvel ajánlani. Bevisz a málnásba, és tök buta dolgokat ajánl. Pl. gyaloglás a Rákóczi úton, 178-as busz, 99-es busz, meg ilyesmik. Vagy hogy az 50-es villamos szerinte 15 perc alatt ér a Határ úttól a Városház utcáig. Szerintem ez szimplán nem igaz, mikor minden bokornál megállója van.
A legegyszerűbben igénybe vehető útvonal: piros metró, Déli p.u. irányába, Deák térig kék metró, Kőbánya-Kispest végállomásig 136E busz, Baross u. vagy Fiatalság u. megállóig Alternatív útvonal: 24-es villamos, Nagyvárad térig kék metró, Kőbánya-Kispest végállomásig 136E busz, Baross u. vagy Fiatalság u. megállóig Bővebben: Link
Akkor elnézést , hogy butaságot ajánlottam. Nem is gondoltam át , hogy én úgy mennék-e. 6 évig jártam a "nagyfaluba" iskolába. Akkor még kentem vágtam a várost. De ez már több mint 10 éve volt. Azóta ritkán járok. Kikopik a fejemből...
Korbenezek ust ugyben en is az ismerosoknel,es amint van info jelzek.
A korábbi felállás nem az volt, hogy vesz egyet a HE? Mondjuk barkácsáruház van elég sok a környéken, meg sztem vasbolt is akad pár, ha nem tud senki hozni, és mégis venni kell.
Fára szükség van? Tudok vinni nagyjából egy kosárnyi jó száraz, szúette diót. Mondjuk lenne bükk is, de mivel az ex-kerítésléc, van rajta némi festékmaradvány, ami ugyan lekaparható, de gondolom nem akarunk ilyesmivel vacakolni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |