Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   134 / 199
(#) horváth lajos hozzászólása Aug 11, 2012 /

Sziasztok én is haza értem csövek is egyben vannak el 84 ebl21 az21 em4 ez80 meg kb 60-70 db RCA aljzat trafó pioneer motor üdv lali
(#) pilotitalia hozzászólása Aug 11, 2012 /

Sziasztok!
Haza értem sikeresen én is!Remélem majd lesznek képek is feltöltve sajnos most nem tudtam fényképezni,de gondolom azért vannak remek képek!
(#) granpa válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Sajnos objektív okokból nem tudtunk korábban kezdeni, így később lett kaja, de mindenki kapott, aki jelentkezett a kondérnál.
(#) Attila86 válasza granpa hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Igen, de elég sokan már előtte elmentek haza. Ha én lettem volna ilyen helyzetben hogy az ország másik végéből (vagy a jelenlegi határokon túlról) megyek a rendezvényre és nem viszek magammal kaját merthogy majd ott kapok és az ebéd után mondjuk fél egykor indulok haza mert akkor megy a vonatom, akkor elég morcos lennék.
(#) Auf válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Igaz, kemény volt a bab... De azért nem volt rossz.
A tavalyi 3 órás ebédhez képest ez nem olyan nagy eltérés. Jövőre 5kor lesz majd az "ebéd".Pont ezért volt a korai fél kilences érkezés...
De mindent egybe vetve, azért csak jó volt! Leszámítva az időjárási malőrt.
(#) horváth lajos válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Szia igen meg a pioneer is szépen szét lett kapva üdv lali
(#) Pityu9 hozzászólása Aug 11, 2012 /

Hello!
Most először voltam a HE találkozón, egyszerüen kifejezve: nagyon jól éreztem magam ,ezekívül az eső is egy kicsit összekovácsolta a csapatot
(#) horváth lajos hozzászólása Aug 11, 2012 /

Sziasztok én is először voltam nagyon jó volt jövőre viszek ki pár felesleges alkatrészt tranyókat csöveket üdv lali
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Ez sajnálatos hír
(#) havranarpi válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Nekem is nagyon tetszett főleg így egybekötve a Puskás börzével.
Beújítottam 10 db ECC 82-est meg egy pár gu50 foglalatot spiáter házzal-Nah és azt a titokzatos Varázsszemet a spéci foglalattal.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Bánom is, hogy sajnos nem tudtam menni.
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Mondjuk ha tudtam volna hogy a "service/trining manual kupac" is ingyen vihető

Szolgálati közlemény: Aki a scannert elvitte és esetleg használni akarja szétbarmolás előtt szóljon ha kérdése van mert az elvileg teljesen jó és nem véletlenül volt mellette az a csomó papír meg minden...
Direkt írtam így, mielőtt kimoderálásra kerül
(#) Topi hozzászólása Aug 11, 2012 /

Az általam készített pár fotót feltöltöttem.
Topi képei

Kaja kérdés: Sajnos igen nagy kavarodás lett abból hogy ki az aki főz majd. Így emiatt csúszott idén (is).

Ezúton viszont szeretném azt hiszem mindenki nevében megköszönni:

Nagy Hohónak az ínycsiklandó lakomát, és hogy annak ellenére hogy sajnos váratlanul érte, mégis teljes erőbedobással megmentette a helyzetet.

Granpa barátunkbak hogy nagyon aktívan segítette Nagy hohó munkáját.

Attila86-nak a Bókay kerttel történő zökkenőmentes ügyintézést.

Travoltának az adiminisztrációban is nyújtott segítéségét.
És mindenki további segítéségét a kajában, aki hozzájárult.

Gaflynak a rengeteg tombolára felajánlott kütyüt-alkatrészt-műszert-szerszámot és még sorolhatnánk! Köszönjük!

DuMatyinak hogy ismét nem volt normális, és nem okozott csalódást, hogy egy grimaszmentes fotót nem tudtunk készíteni róla.

És mindenki másnak is természetesen aki eljött. Nagyon jó hangulat volt megint, de ez már szinte megszokott.

(A képek a szokásos módon itt tölthetők fel, illetve nézhetők meg:
http://www.hobbielektronika.hu/talalkozo2012/kepek/ )
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Szívesen segítettem; főleg, hogy az eredeti terv szerint ("Poros" vaddisznó+dödölle) is bevállaltam a konyhát. A barackot remélem már megkóstoltátok (mint Mici Mackó a mézet). Egészségetekre!
(#) havranarpi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Gafly-Foglalatok betárazva kezdődhet a bontogatás.
(#) Einstein hozzászólása Aug 11, 2012 /

Faintos volt a találkozó!
Hihetetlen sok cuccal tértem haza.
Remélem jövőre is el tudok menni.
(#) janikukac válasza Topi hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Valóban jó volt, de: jövőre időben kell szakács. Kár, hogy lamaradtam Granpával a közös képről ( vagy nem is volt??? )

Attila86: A határon túliak nevében üzenem, hogy szerencsére nem haltam éhen, volt kaja nálam, meg Granpánál is , meg hát 4 körül ehettünk.. :yes:

Ami még nem tetszett, hogy nem lett megoldva a kis névjegykártya, így alig-alig ismerkedhettem meg a fórumtársakkal.
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Várj egy kicsit, míg mindenki feltölti a képeit; amúgy Topi képein szereplünk.[OFF]Nem nézted meg? Fent vannak már. Azt meg tudod, hogy későn derült ki; Frankye nem tud jönni, pedig ő beélesítette a kitűzőket.
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Aug 11, 2012 /

Oké, oké. Topi képeit amúgy már láttam. :yes:
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 12, 2012 /

A szakács is szólni kíván!
Hogy, mindenki tisztán lásson: 10,08 kor felhívtak telefonon- akkor még a börzén voltam-,hogy én vagyok a szakács. Hogy ezt miért nem lehetett tegnap közölni nem tudom. Természetesen mire a Bókayban értünk már esélyünk sem volt, hogy időre kész legyen a kaja. A bab azért volt kemény mert főni kellett volna még, azonban vezetőség úgy döntött, hogy ehető, így ki lett osztva. Tehát nem a kajával volt gond ha nem az idővel.
Ettől függetlenül az a lelkes kis csapat akik segítettek a főzésben mindent meg tettek, hogy ne maradjatok éhen.
És ezt köszönöm Nekik.
És ezúton is köszönöm Gafly ajándékát!
(#) Gyimate hozzászólása Aug 12, 2012 /

Sziasztok,
Ebben a percben értem én is haza, minden megérkezett szerencsésen. Üdv
(#) Alkotó hozzászólása Aug 12, 2012 /

1. Megint jó pár kép, és fogalmunk sincs ki-kicsoda rajtuk.
Nekem, és a többi otthonülőnek, ezek a képek adhatnának támpontot, egy-egy nickhez tartozó személy beazonosításában.
Ha a képeket nem akarjuk "összefirkálni", akkor a kép száma alapján, balról jobbra, szövegesen is megadható lenne az információ.
Javaslom vagy ezt, vagy bármi mást, ami segítené az ismerkedést.

2. Ha ránk is tartozik, kellene egy rövid leírás erről a kaja-mizériáról (mert akkor értenénk), ha pedig belső téma, akkor nem jó ha erről folyik oldalakon keresztül a csevegés.
(#) Frankye válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Nagyon sajnálom, hogy idén sem tudtam ott lenni. Örülök, hogy azért végül mindenki (?) jól érezte magát!
(#) sanykaraj hozzászólása Aug 12, 2012 /

Szerintem jók lettek a képek főleg a baltás számító gép ház bár ilyet én is tudok és van is otthon.
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 12, 2012 /

Halihó! Jó volt újra régi arcokat látni, újfent megérte elmenni. Képeket nem tudom mikor fogom feltölteni, mivel 3 hét off lesz nálam (gyakorlatilag nullás nettel - mobilnet - leszek elérhető ÁSZF: garantált sebesség 0B/s).
(#) granpa hozzászólása Aug 12, 2012 /

"Callmaci"! Nem tudom a képeidet megnézni, valami látható (pl. mint Topi) formában nem lehetne betenni?
(#) granpa válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Na, azért nem adom fel könnyen, megfejtettem a rejtjeleket, és megnéztem a képeidet.[OFF]Nem értek a számítógép kezeléséhez. Minden rendben.
(#) callmaci válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Granpa nem tudom mi lehet a baj,ugyanazzal a pogival készíttetem.
Mint az előző évben és azonos beállításokkal, lehetséges hogy elkapkodtam valamit.
Ha rossznak bizonyulnak akkor töröljétek! Köszönöm.
(#) interferi válasza callmaci hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Szerintem csak annyi, hogy a zip ben egy mapában vannak a képek.
(#) granpa válasza callmaci hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Mint írtam, megoldottam; az ilyen kicsomagolósokkal néha meg kell küzdenem.[OFF]Jártasabbaknak biztos nem gond.
Következő: »»   134 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem