Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Megnéztem és valóban így van, mappástól csomagoltam be.
Leszedését nem tudom hogyan kell.ott csak feltölteni lehet szerintem.
Sziasztok jók lettek a képek
![]() ![]() ![]()
Szia! Kár, mert 4db. nekem is kellett volna, de mire végeztem a kaja-előkészítéssel, már nem volt.
Ez így van, nagyon csúnya volt veled szemben Hoho
![]() És még plusszban meg is sértettük Granpá-t és "Kuktát" (Jani)... Saját fontosságomat kiemelendő: Ha én nem vagyok ott, még egy késed sem lett volna ![]() Ha a takarmányozásnál maradunk (ami nem a találkozó lényege) azt szokták mondani, hogy a repülés szabályai pirossal vannak írva, mert minden sora vérrel íródott. Nos ugyanez igaz a tömegélelmezésre (70 ember az már "tömeg bőven!") is, csak ott barnával írják.... Akkor mit csináljunk jobban, jövőre? (Számomra az nem kérdés hogy 2013 augusztus 20 előtti szombaton megint ott leszünk a Bókay kertben.) Megjegyzés: A sorrend nem tükrözi a fontosságot. #1, Topi: Vegyél füstcsövet is az üstházhoz. Egy könyök, meg egy (vagy másfél, vagy kettő méteres cső) tökéletesen elég. #2, Topi: Határozd meg hogy ki főzi meg a gulyást, a többit meg hagy rá... #4 Gafly: Én legközelebb még kést sem fogok vinni, hacsak nem vagyok személyesen kijelölve... #5: Frankye: Nagyon hiányoztál, meg a kitűzők is. Legközelebb akár előző este is szóljál és biztosan megrajzoljuk. Akár kézzel is, vagy csak egy "Postit-re is. Bakker, postit is volt, meg toll is az ingyen vihető dolgok között. Hogy mi mekkora marhák vagyunk... #6: Szervezők: Ingyen vihető dolgoknak kell korán helyet kijelölni. Úgy tűnik hogy van rá kereslet. Hozzászólásokból is látszik hogy "ha tudtam volna, én is hoztam volna". Még én is bedőltem neki, hogy azt hittem fizetős, aztán meg láttam hogy megy a szemétbe a sok jóféle service manual... #7 Résztvevők: Ha valahova ki van írva hogy ne bontsd ki, az azért van kiírva hogy ne bontsd ki. Nem tudom érthető-e? Nem viccből van odaírva. Gyengébbek kedvéért az olyan, amikor a boltban megkóstolod a sajtos rudat, majd amikor megállapítod finom, visszateszed és veszel egy másikat... Egyébként jó volt, és külön örülök, hogy az idén már két kerekesszékes résztvevőnk is volt. Remélem jövöre még többen is lesznek. Csak olyan módon ne, mint ahogy Szervízmacska nekiállt...
Szia én egy jó marékkal el raktam magamnak de ha kell küldök neked 4db-ot
![]()
Mivel sértettél volna meg? Én szívesen segítettem!
![]()
Szia! Én nem tudom milyen sértésre gondolsz, mi semmi ilyet nem éreztünk, sőt megtisztelve éreztük magunk, a köz javára.
#5b, #6, #7; Igen, yes, ja, da, si! Én csak azt sajnálom, hogy Janika vonata miatt nem maradhattunk végig. Azzal együtt jól éreztük magunkat, bár elfoglaltságunk miatt kevés időnk maradt a fórum-társakra. ![]() ![]()
Elugrok érte, még 2 napig Pesten vagyok. Írd meg priviben, hogy hová.
Koszonom az RCA csatlakozokat , tenyleg massziv darabok amik valamit kibirnak.
Callmaci képeit helyrehoztam.
Most néztem meg az útvonal tervezőben, hogy "csak" 214km-re volt tőlünk a helyszín. Ha majd elköltözök itthonról, akkor rászánom az útra az időt biciklivel. Ezzel majd beállítom a saját csúcsomat. De ez még csak terv. Mottó: ami késik nem múlik.
A tömörített mappa letöltése dupla klikkel.
Reméljük (bringások), addigra (nem a jövő évszázadra) lesznek normális kerékpárutak! Mert pl. a "Balaton körút" egy röhej (bár én csak sírni tudok, meg káromkodni az ilyenektől)!
![]() ![]()
igen volt Post-it, de nem épp ezért vittem, hogy kitűző legyen, bár most, hogy olvastam, jöttem rá, hogy van egy rakat névtábla tartó-m is... És semmi szükségem rá. ![]()
Én két nap alatt cirka 500km-t utaztam oda-vissza, hogy felmenjek a találkozóra...
Azért ne hidd, hogy azért nem vállalkozik valaki egy hosszú útra, mert "jaj de unalmas, és hú de sokáig tart.." hanem az utazás költségei miatt. De majd ha elkezdesz dolgozni, és te keresed meg az árát meglátod mekkora súlya van a forintoknak...
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Jani! Melyik képen láthatunk?
Én is szívesen utaztam volna cirka 500 km-t ( sajnos a privátban megbeszélt csereberénk így nem jött létre ) .... VISZONT !!! tegnap , augusztus 11-én megszületett az unoka ...
![]() ![]() ![]()
Szia Lajos!
Örülünk, hogy ilyen öröm ért, minden jót Nektek![OFF]Tehát már öreg vagy; nagypapa (akár az öcsém). Majd jövőre eljössz (és ezer képet fogsz róla mutogatni).
Én is épségben hazaértem este 11-re és a vásárolt csövek (EL34 (?), IV-18, EM11) is egyben maradtak. Az ingyen elvihető holmik amiket elvittem azok is épségben hazaértek.
![]()
Ezt nem is láttuk, biztos nem ezt akartad írni.
![]()
Szia , kösz a jókívánságot ! ...De, hogy "öreg" vagyok ?? Wazzzzeee ... az 4 éveseket is centerbe vágom !
![]()
Itt a hozzászólás:Bővebben: Link
Úgy látszik komolyan gondolja!
![]() HE találkozónak is ad egy családiasabb hangulatot. Jövőre is főzni kell nekem ez a véleményem. Jövőre talán el is jutok oda. ![]()
Szia az a egy darab el34
![]() ![]()
Sziasztok! Hazaértem sajnos előbb el kellet mennem
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |