Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Adsz linket, én sehogy se találom, pedig érdekelne..
Köszönöm !
![]()
Ha felül jobb oldalt a kis fényképezőre kattintasz akkor több oldalnyi képet találsz.
Kicsit keresni kell több oldal is van. 1-2 képen rajta vannak az emberek.
Kösz, megtaláltam.
Nagy élmény volt a találkozó, köszönet mindenkinek, aki eljött és a szervezőknek külön ! ( Nem tudja valaki, ki hozta a germicid csöveket? :guluszem1: )
A képeken látható hölgyeket és urat ismeri valaki?
A sárga pólós lány Évi (Auf-hoz tartozik). A másik lány a baltás PC-shez tartozik.
"Silent 15" képeit még mindig nem tudom megnézni, mi a baj? Csatlakozva az (jóval)előttem szólóhoz; csoportképet korábban k'ék csinálni, mert "jani@"-cal együtt én is lemaradtam (mentünk a vonathoz). Valamint; mikor lesz látható a nevekkel ellátott csoportkép?
Ahogy korábban már írtam, idén nem készült csoportkép. Sajnos be kell érned a korábban már linkelt, valamelyik előző találkozón készült fotóval.
Silent15 képeit valószínűleg azért nem láthatod, mert a ZIP fájlt nem sikerült feltöltenie. Matyi még adós a fotókkal, illetve nagyon szívesen megnézném nagy hoho képeit is.
Tényleg, mintha olvastam volna, bocs. Kár.
Ha ismerném a ZIP fájl lelkivilágát akkor már feltöltöttem volna. De mint tudjátok nem vagyok egy számítógép akrobata.
Segítek ha gondolod...
1. lépés, tölts le valamilyen ingyenes tömörítő programot pl win RAR. Innen töltsd le Ha ez letöltődött, akkor telepítsd fel, mindig nyomod hogy tovább tovább, elfogadod a szerződést és hasonló, ha kész, akkor menj bele abba a mappába ahol a képek vannak. (Simán sajátgépen keresztül) ezután, azokat a képeket amiket fel akarsz tölteni kijelölöd, jobb klikk és hozzáadás ehhez: "a mappa neve.rar" és kész is, a végeredmény az lesz hogy lesz egy rar fájlod, amit fel kell töltened ide az oldalra. Szólj ha elakadtál. SZERKESZT: Mégsem, mert most látom ZIP kell, akkor annyi a más dolog benne, hogy kijelölted a képeket, és utána jobb klikk "hozzáadás archívumhoz" ott adsz neki vmi nevet, meg hogy hova mentse a zip fájlt, és állítsd át jobboldalon, hogy zip fájlt készítsen ne rart. Elvileg ennyi. ![]()
Az előző hsz-t felejtsd el. RAR nem jó, csak ZIP. Nem is kell letölteni semmit. Mindjárt írom részletesen.
Javítottam azóta, nem kell elfelejteni....
Először is, a képeket egy tetszőleges programmal méretezd át max. 1280x1024-es méretűre. A kész képeket tedd egy külön mappába. Utána nyisd meg a Windows Intézőt (billentyűzeten lenyomva tartod a bal oldali Ctrl és Alt gombok közötti "Windows" gombot és megnyomod az E betűt), megkeresed az előbb említett mappát, kijelölöd az összes fájlt (pl. a Ctrl+A-val is lehet), majd vmelyiken nyomsz egy jobb egérgombot, a megjelenő menüből kiválasztod a Küldés, végül a következő menüből a Tömörített mappa lehetőséget, és már kész is a ZIP fájl, ott lesz a képek alatt. Ezt kell majd itt a feltöltésnél megadni. Ha valahol elakadsz, szólj.
A fentieket meg lehet oldani Total Commanderrel is, sokan azt használják, én viszont nem tudom fejből, abban mi a pontos lépéssorozat.
Mivel ZIP fájlokat megtudok nyitni így való színű, hogy benne van a gépemben.
Javítva: PL 36-os csövem..
Sziasztok!
Átméreteztem és becsomagoltam a képeimet (zip), de nem tudom feltölteni, Chrome-ban IO-error al visszadob, IE8-al nem kezdi el feltölteni, Firefox 14.0.1 nél pedig nincs feltöltés gomb. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszi a segítséget!
A képeket feltöltöttem, de nem tudom megnyitni pedig vagy negyed óráig töltötte.
Visszavonom, már rendben vannak a képek, szép estét mindenkinek!
Sziasztok! Nagyon jó volt az idei is, mindenkinek köszönet, akit illet! Elnézést kérek azoktól, akikkel nem tudtam beszélni, de a válltörésem miatt eléggé be voltam cuccozva... Ebből kifolyólag a gépet is ritkán kattogtattam, de azt a pár képet most feltöltöttem. További szép estét mindenkinek!
Üdv.: Macsek ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |