Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   137 / 199
(#) janikukac válasza havranarpi hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Adsz linket, én sehogy se találom, pedig érdekelne..
(#) havranarpi válasza janikukac hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

tessék:Bővebben: Link
Bővebben: Link
DE bocs most nézem ,hogy ez 2009-es.
(#) janikukac válasza havranarpi hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Köszönöm !
(#) havranarpi válasza janikukac hozzászólására (») Aug 14, 2012 /

Ha felül jobb oldalt a kis fényképezőre kattintasz akkor több oldalnyi képet találsz.
Kicsit keresni kell több oldal is van.
1-2 képen rajta vannak az emberek.
(#) frrrrr hozzászólása Aug 14, 2012 /

Az idén voltam először.
Jövőre, veled, ugyanitt.
(#) nagy hoho válasza havranarpi hozzászólására (») Aug 14, 2012 /

Kösz, megtaláltam.
(#) sooty hozzászólása Aug 14, 2012 /

Nagy élmény volt a találkozó, köszönet mindenkinek, aki eljött és a szervezőknek külön ! ( Nem tudja valaki, ki hozta a germicid csöveket? :guluszem1: )
(#) janikukac válasza sooty hozzászólására (») Aug 14, 2012 /

Ha jól tudom, Auf.
(#) Auf válasza janikukac hozzászólására (») Aug 14, 2012 /

Én. Kell még valakinek?
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 14, 2012 /

A képeken látható hölgyeket és urat ismeri valaki?
(#) granpa válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 14, 2012 /

A sárga pólós lány Évi (Auf-hoz tartozik). A másik lány a baltás PC-shez tartozik.
(#) nagy hoho válasza granpa hozzászólására (») Aug 14, 2012 /

Köszönöm.
(#) Travolta válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Az Úr pedig Stefy.
(#) nagy hoho válasza Travolta hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Köszönöm.
(#) granpa hozzászólása Aug 15, 2012 /

"Silent 15" képeit még mindig nem tudom megnézni, mi a baj? Csatlakozva az (jóval)előttem szólóhoz; csoportképet korábban k'ék csinálni, mert "jani@"-cal együtt én is lemaradtam (mentünk a vonathoz). Valamint; mikor lesz látható a nevekkel ellátott csoportkép?
(#) Stadi válasza granpa hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Ahogy korábban már írtam, idén nem készült csoportkép. Sajnos be kell érned a korábban már linkelt, valamelyik előző találkozón készült fotóval.

Silent15 képeit valószínűleg azért nem láthatod, mert a ZIP fájlt nem sikerült feltöltenie.

Matyi még adós a fotókkal, illetve nagyon szívesen megnézném nagy hoho képeit is.
(#) granpa válasza Stadi hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Tényleg, mintha olvastam volna, bocs. Kár.
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Ha ismerném a ZIP fájl lelkivilágát akkor már feltöltöttem volna. De mint tudjátok nem vagyok egy számítógép akrobata.
(#) pepe091 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Segítek ha gondolod...

1. lépés, tölts le valamilyen ingyenes tömörítő programot pl win RAR. Innen töltsd le

Ha ez letöltődött, akkor telepítsd fel, mindig nyomod hogy tovább tovább, elfogadod a szerződést és hasonló, ha kész, akkor menj bele abba a mappába ahol a képek vannak. (Simán sajátgépen keresztül) ezután, azokat a képeket amiket fel akarsz tölteni kijelölöd, jobb klikk és hozzáadás ehhez: "a mappa neve.rar" és kész is, a végeredmény az lesz hogy lesz egy rar fájlod, amit fel kell töltened ide az oldalra. Szólj ha elakadtál.

SZERKESZT:

Mégsem, mert most látom ZIP kell, akkor annyi a más dolog benne, hogy kijelölted a képeket, és utána jobb klikk "hozzáadás archívumhoz" ott adsz neki vmi nevet, meg hogy hova mentse a zip fájlt, és állítsd át jobboldalon, hogy zip fájlt készítsen ne rart. Elvileg ennyi.
(#) Stadi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Az előző hsz-t felejtsd el. RAR nem jó, csak ZIP. Nem is kell letölteni semmit. Mindjárt írom részletesen.
(#) pepe091 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Javítottam azóta, nem kell elfelejteni....
(#) Stadi hozzászólása Aug 15, 2012 /

Először is, a képeket egy tetszőleges programmal méretezd át max. 1280x1024-es méretűre. A kész képeket tedd egy külön mappába. Utána nyisd meg a Windows Intézőt (billentyűzeten lenyomva tartod a bal oldali Ctrl és Alt gombok közötti "Windows" gombot és megnyomod az E betűt), megkeresed az előbb említett mappát, kijelölöd az összes fájlt (pl. a Ctrl+A-val is lehet), majd vmelyiken nyomsz egy jobb egérgombot, a megjelenő menüből kiválasztod a Küldés, végül a következő menüből a Tömörített mappa lehetőséget, és már kész is a ZIP fájl, ott lesz a képek alatt. Ezt kell majd itt a feltöltésnél megadni. Ha valahol elakadsz, szólj.

A fentieket meg lehet oldani Total Commanderrel is, sokan azt használják, én viszont nem tudom fejből, abban mi a pontos lépéssorozat.
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Mivel ZIP fájlokat megtudok nyitni így való színű, hogy benne van a gépemben.
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 15, 2012 /

A méret 1024 x 768 nem jó? Nekem olyan van.
(#) janikukac válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Jó lesz az is !
(#) oregbeatsuhanc válasza oregbeatsuhanc hozzászólására (») Aug 16, 2012 /

Javítva: PL 36-os csövem..
(#) sbali hozzászólása Aug 16, 2012 /

Sziasztok!
Átméreteztem és becsomagoltam a képeimet (zip), de nem tudom feltölteni, Chrome-ban IO-error al visszadob, IE8-al nem kezdi el feltölteni, Firefox 14.0.1 nél pedig nincs feltöltés gomb.
Szerintetek mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget!
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 16, 2012 /

A képeket feltöltöttem, de nem tudom megnyitni pedig vagy negyed óráig töltötte.
(#) sbali válasza sbali hozzászólására (») Aug 16, 2012 /

Visszavonom, már rendben vannak a képek, szép estét mindenkinek!
(#) SzervízMacska hozzászólása Aug 16, 2012 /

Sziasztok! Nagyon jó volt az idei is, mindenkinek köszönet, akit illet! Elnézést kérek azoktól, akikkel nem tudtam beszélni, de a válltörésem miatt eléggé be voltam cuccozva... Ebből kifolyólag a gépet is ritkán kattogtattam, de azt a pár képet most feltöltöttem. További szép estét mindenkinek!

Üdv.: Macsek
Következő: »»   137 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem