Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Sziasztok! Ki árulta az elektroncsöveket és azt a sok apróságot?
Biztos én vagyok béna, de nem tudom megnézni "Nagy Hoho", és "Silent 15" képeit.
Jó lenne egy olyan sorozat is ahol az arcok mellett nevek is vannak azok számára akik nem tudnak ott lenni legalább tudják, hogy ki kicsoda.
Ezt én is praktizálnál, ha egy olyasvalaki aki sok mindenkit ismer /főszervérzők/ csinálnának egy ilyet, mivel én is ott voltam a találkán, de alig tudnám a 60,70es létszámból megmondani 15 tag nevét. Persze nem tudhatnak a főszervezők se mindenkit bejelölni, ezért itt segíthetnénk ebben.
Szia Jani! Travolta 13. képén szúrósan nézek a kisbalta mögül
![]()
Hát még én hogy sajnálom! Jövök még mindig egy sörrel, amit vittem is. Ha tudtam volna, hogy te vagy..
![]()
Remek társaságba csöppentem
![]()
Szerintem ha így lenne, akkor a ZIP fájl ott lenne. Én inkább arra tippelek, hogy a ZIP megsérült a feltöltéskor.
Jó lenne, ha erre tévedne Topi, mert gondolom most már a két említett fórumtárs addig nem tud újabb ZIP-et feltölteni, amíg a főnök nem törli a sikertelen próbálkozásokat. Persze részemről mindez csak feltételezés, én sem látok a színfalak mögé.
Megkérdeztem Topi mestert.
Idézet: Tehát, hiányzik a zip... „...mert nem töltöttek fel zip fájlt. Bármit feltölt, akkor létrejön a user könyvtár, de adat csak akkor lesz benne, ha ZIP-et.”
Ha a gépemben megnyitom minden kép a helyén van. Csak a feltöltésnél lehet gond.
A találkozón ki volt az aki árult nyáklapokat ?
![]() ![]()
Holnap megpróbálom, Köszönöm.
Először azt hittem erre válaszoltál.
![]()
Attila86 árulta.
Látom pihent agyú a nép így éjfél környékén
![]()
Nem tudom, hogy mennyi maradt neki még eladó, de kérdezz rá: Bővebben: Link
Köbzoli nőjét nem csapom le a kezéről.Le tiltana 3 évre.
Nem töltötték fel a zip fájlt, ezért nem jelennek meg a képek. (Vagy a feltöltés közben sérült a fájl...)
Nem tudom mi történt. Itthon megtudtam nyitni a zip fájlt és megnéztem a képeket. Jelenleg eltűnt a zip nem találom a gépemben
Ha itthon megnyitom a zip fáljt akkor megtudom nézni a képeket. Tehát benne vannak. Tegnap ismét feltöltöttem A HE-re mutatta is ,hogy tölti fel de még sincs itt.
Elvesztettem a HE-s golyóstollamat. Már amikor hazaértem, szerintem akkor se láttam, de azután végképp nem. Egy hete eszembe jutott, hogy volt nekem olyan, na majd én azzal írom a dogákat a suliba, hátha szerencsét hoz, de sehol se találom. Mindent átkutattam már.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |