Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   85 / 214
(#) increduluszoltan hozzászólása Júl 25, 2012 /

Sziasztok..
van nálam egy Clarion CX 609e-vel rendelkező autó,és szerettem volna a bluethootot összekapcsolni a telefonnal..ahogy a használati útmutató írja,elkezdtem a párosítást:src bekapcs,majd kiválaszt bluethoot...aztán a disp gomb,de ezt hiába nyomom nem ajánl fel párosítást..kiirja,hogy kapcsolódás,meg villog a jele a bluethootnak..ennyi..a telefon kompatibilis,Iphone 5-es 5-ös szoftverrel..ha valaik tud segíteni örülnék neki!
Üdv ZéClarion CX609E
(#) murphyke85 hozzászólása Júl 25, 2012 /

Sziasztok! Lenne egy jvc kd-r401 fejegység.... a táp ic A-val kezdődik és 2A vége a közepe elégett valaki tudna nekem ebben segíteni hogy mi lehetett a száma?
Ilyen tokozású az ic:
http://www.hqelektronik.hu/info/hu/an7176k.html
(#) Rober_4 válasza Inhouse hozzászólására (») Júl 27, 2012 /

Köszönöm, ki fogjuk próbálni!
(#) Inhouse válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 27, 2012 /

Szívesen! Nézz meg egy gyári autós erősítő rajzot, abban hogyan oldották meg az ilyen hangszórós bemenetnél a dolgot...

Üdv
Inhouse
(#) Hollowdrums válasza murphyke85 hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

Szia!

Ha minden igaz, róla lenne szó:
Bővebben: Link
(#) rudolf82 hozzászólása Júl 28, 2012 /

Üdv mindenkinek.Nekem is egy problémám van de az is kodos jellegü.Van egy Chrysler autorádiom.Bár jo magyar szokáshoz mi az amit kiveszel az autobol?Ugye a szivhez nött fejegység.És mivel a kodot processzor vezérelte nem kellet beütögetni.Most néztem innen rajzot az egyenáramrol és a szobáűba akartam bekötni de jött a párbeszéd hogy Code:
Valaki ebben tud segiteni??Mert nem tudom a kodot.Igaz hogy csak egy régi kazettás készülék de szerettem.
(#) elektrorudi hozzászólása Júl 28, 2012 /

Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy lehet az OPEL astra F autórádióba a kódot bevinni? Az az érdekes, hogy én, jómagam írtam ide a fórumra le a módját. Egyrészt, hogy másnak segítsek, másrészt, hogy bármikor megtaláljam, ha megint szüksége lenne rá... Hát most lenne..., de ezzel a keresővel nem vagyunk egy hullámhosszon. Már sok-sok oldalt átolvastam a "találatok" közül, és a saját hozzászólásomat nem találom meg !!!
Szóval, amit a neten találtam:
- AS + bekapcs gomb (sípolás)
- kódok beütése
- AS megnyom 3-5 sec. (sípolás)
Na, ez az utolsó lépés nem jön össze. Utána megint azt írja ki, hogy SAFE. Mostmár csak 8 lehetőségem maradt, és gondoltam inkább megkérdezem, mielőtt...
(#) AZA válasza elektrorudi hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

Kódod biztos jó?
(#) elektrorudi válasza AZA hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

Nem tudom. A kocsi nem az enyém, csak járok vele, de... :
- Egyszer már sikerült beírnom egy akkumulátor kivétel után (kb. 2 évvel ez előtt)
- A kocsi "használati utasításának" a hátuljára van felírva tollal. Sajnos nem emléxem, hogy annak idején honnét vettem, de gondolom ugyan ez lehetett. Mi más lenne az a négyjegyű szám? Esetleg valami opel szervízben meg lehetne kérdezni, hogy adott alváz vagy motorszámhoz milyen rádió kód tartozik?
(#) BarnaPili válasza elektrorudi hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

CAR400 a fejegységed?
(#) rudolf82 hozzászólása Júl 30, 2012 /

Üdv.Nekem egy Chrysler autorádiom van és a kodért visitozik.Mit lehet tenni?Vagy valaki tud segiteni ebben?Nagyon sajnálnám kidobni mivel Alpine corp-os.Eddig a processzor vezérelte az autoban de most h nincs benne....
(#) elektrorudi válasza BarnaPili hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Nem. CAR300.
Megvan a kis füzetkéje is angol és magyar nyelvel is. Annak a hátuljára van felírva tollal, hogy 2180.
Mint írtam, már egyszer elfogadta kb. 2 éve. Úgy, és azt csinálom, ami le van írva benne. NEm bonyolult... Ennek ellenére, már csak 6 próbálkozásom maradt. Azt hiszem, itt abbahagyom.
Próbáltam letölteni valami kódtörő progit is, de 99% után a kapcsolat megszakad...
Végülis nem létfontosságú, de furcsa, hogy miután a szerlőt (nem rádió szerelőt) megjárta a kocsi, így kaptam vissza. Másik rádiót, meg ugye nem ildomos beletenni...
(#) kemenygolya hozzászólása Aug 7, 2012 /

Sziasztok
Egy M.N.C. InnocCD Express típusú fejegységen olyan hibával találkoztam, hogy nem olvas se usb-t, se kártyát.
Lehetséges hogy lenne a készüléknek egy menüje és le van tiltva?
(#) Alkatel hozzászólása Aug 9, 2012 /

Sziasztok szakik! Tudna valaki segíteni? vettem 1 rádiót a kocsimba *
(#) Alkatel válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Mi a teendő?
(#) kadarist válasza Alkatel hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Vidd el szerelőhöz.
(#) Alkatel válasza kadarist hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Tudod ez azért szívás, mert azért vettem meg kód nélkül bontóból, tehát nem lopott, mert itt a fórumon korábban kaptam 2 ízben is segítséget kód ügyben
(#) moltam válasza Alkatel hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Hát igen... Változnak az idők sajnos. De viszont az se helyes, hogy akármelyik rádiótolvaj regisztrál, kérdez és megkapja a kódot.
(#) Alkatel válasza moltam hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Ez igaz. Mit tegyek, ha túl sűrűn cserélem a kocsikat?
(#) korni.papp hozzászólása Aug 11, 2012 /

Sziasztok!
Van egy BMW Bavaria c III rádióm amire ha ráadom a feszültséget akkor csak a led ég és a kijelző nem jelez.
Mit tegyek? Kérlek segítsetek.Üdv.
(#) bancsi15 hozzászólása Aug 17, 2012 /

Sziasztok!
Beszereltem egy rádiót ISO csatlakozón keresztül. A tápot közvetlenül az akksi pozitív sarkáról kap, testet pedig a műszerfalat rögzítő egyik csavartól (ide nem csatlakozik semmi más).
Az a bajom, hogy ha olyan rádiót hallgatok, aminek nincs helyi sugárzása, átjátszója, akkor sistereg egy kicsit ha jár a motor. Ha beállok a garázsba is ilyet csinál csak erősebben. Gondolom leárnyékolja. A helyi adóval nincs ilyen gond.
Az a tippem, hogy mivel megszakítós a gyújtás, ez zavarhat be neki. Tudnátok javasolni valami kapcsolást ami ezt kiszűrheti?
Köszi
(#) Rober_4 válasza bancsi15 hozzászólására (») Aug 17, 2012 /

Földhurok lesz ez. Vidd a testet közelebb az aksi negativ pontjához. Akkor abba kellene hagynia.
(#) csorba janika hozzászólása Aug 24, 2012 /

Sziasztok! Van nekem egy Blaupunkt Car 300-as autórádióm,a garázsban használom,minden feszültségmentesítés után kéri a kódját,ami persze meg is van csak az a baj hogy már egy párszor elnyomtam, és várni kell vele sokat míg újraindul.Az lenne a kérdésem hogy nem -e lehetne valahogy megoldani hogy ne kérje többet?
Segítségetek előre is köszönöm!
ÜDV: csorba janika
(#) dokibácsi123456 válasza csorba janika hozzászólására (») Aug 24, 2012 /

Szerintem rosszul kötötted be. Adni kell állandó 12V a memóriaszálnak és akkor nem kellene elfelejtenie.
Vagy valószínű van a programjában olyan hogy akkulevétel után ne kérje a kódot.
(#) elektrorudi válasza csorba janika hozzászólására (») Aug 24, 2012 /

A használati utasítása szerint, ha beütöd még egyszer a kódot, akkor a későbbiekben nem fogja kérni a kódot akkor sem, ha feszültség nélkül marad. Tehát ebben az esetben, nem lesz védve a lopás ellen.
Aztán ismét beütve a kódot, megint úgy fog működni, mint most.
(#) csorba janika válasza elektrorudi hozzászólására (») Aug 25, 2012 /

Köszönöm szépen a segítséget!
(#) Moderátor hozzászólása csorba janika hozzászólására (») Aug 25, 2012

A következő hozzászólásodat töröltem! A HE semmilyen formában nem támogat semmilyen warez tevékenységet, és nem is tűri meg!
(#) guliver83 hozzászólása Aug 26, 2012 /

Üdv Mindenkinek!

Nincs meg véletlenül valakinek a Visteon 6006e kapcsolási rajza?
Előre is köszönöm.
(#) bancsi15 válasza Rober_4 hozzászólására (») Aug 27, 2012 /

Hát, majd megpróbálom, de ha földhurok lesz annak egyfolytában jelen kellene lennie nem? Ha igen, akkor nem értem, hogy ez sistergés a helyi adónál miért nem jelentkezik...
(#) guliver83 hozzászólása Aug 27, 2012 /

Olyan gondom lenne a fejegységgel (6006E) működött rendesen egyszer csak lefagyott és nem lehetett semmit vele csinálni, csak úgy tudtam kikapcsolni, ha levettem a tápot róla.
Mi lehet a baja?
Következő: »»   85 / 214
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem