Fórum témák
» Több friss téma |
Egyébként, ahogy az ezekről készített videókat nézem, valami nem szimpatikus bennük.
Talán az, hogy nincs igazi színátmenet a színek között, így meg olyan bóvli-szagú az egész számomra, hogy csak 3 színt tud...
Nekem is ez nem tetszik benne.
Indulhatna kékről, aztán sárga, narancssárga, és egyre vörösebb ha meg tényleg forrót enged valaki akkor akár villoghatna is, de az csak tényleg forró víznél.
Mikrokontrollerel biztos meg tudná oldani valami okos fórumtárs ki ért a programíráshoz ,és rá is ér ,és persze érdekli is Bár a táplálás is okozna némi gondot szerintem
Sima ablak komparátoros, azért tudja csak ezt. Ez egyszerű, a sima LED-ek olcsók, aztán lehet tömeg sz**ni.
Villkisz fórumtárs hozzászólása áthelyezve ebbe a topicba.
Szerintem szobai hőmérőnek is jó lenne 1 db RGB leddel kivitelezve maximum 4-5 fokozattal. De sajnos én nem tudom megcsinálni.
Üdv
Vettem egy ilyen fejet, jó kis szlovén termék. A zObi-ban volt akciós (no reklám ) 3200Ft. Egy kis generátor van benne, melyet a víz forgat. 4db zöld 5mm-es led és 4db piros-kék 5mm-ed Duo led van benne. Hibája hogy túl hamar vált pirosra, azt a hőt még simán bírom, sőt még a villogó pirosat is, de én kék-ben akarnék zuhanyozni. A piros fénye elég halovány, a többié szép. A fények sajnos átmenetmentesek. Ezt a barátnőmnek vettem közös használtara, úgyhogyha megint lesz pénzem veszek még egyet és átalakítom. Kis PIC fogja hajtani, fényátmenetek lesznek LM35DZ hőszenzorral. Ez a terv csak most anyagilag lent vagyok mélyen. Majd március 15-e környékén lesz ebből valami, a 17-e környékén időm is lesz megcsinálni. Üdv
Üdv
30 fok alatt zölden világít, 30-40 ig kék, 40 felett piros. Hogy miért nem tudtak bele RGB ledet tenni azt nem tudom a zöld az külön van.
Sziasztok. Én is vettem egy ilyet(három színben pompázik.
Szét fogom szedni hogy nézzem meg mi van benne(hogy ne haljak meg bután),majd csinálok képeket és felrakom. Annyi hogy egy kicsit hangos,mint amikor a régi bringán bekapcsoltad a dinamót.
Akkor kis propeller csinalja a villanyt. Esetleg ideiglenesen pici akku vilagit, ha nem elegge eros a vizsugar, ha igen, akkor tolt.
Bar a kinaiakat ismerve, csak dinamo. Max egy kondival.
Ezt láttátok?
http://www.mommo.hu/media/Vilagito_LED_csap
Az átverés a zenei maszlag, Ha hallanád milyen ricsajt csinál
Föleg ha az ember ilyen idötájban egy pohár vizre vágyik......
Már régen jártam erre,nekem ugyan volt egy ilyen ledes zuhanyfejem,ugyan ilyen színekkel,(írtam is hogy szétkapom aztán teszek fel róla képeket) de végül nem szedtem szét mert valaki rá két napra meg is vette tőlem(el kunyerálta),de nem is bánom mert marha nagy zajt csapott, visított mint állat éjjel letusolnál biztos feljönnének a szomszédok Üdv.
Igazán nem értelek, attól még szétkaphattad volna!
Ja azt kellett volna,éjjel letusolni vele,aztán a szomszéd feljön és mérgébe szétkapta volna.
Na, példának okáért az is egy jó megoldás lett volna!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |