Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne hozzatok: A csatolt kepeken levo 3 SMD alkatresz egy 1997-es CD-rom darabjai. Felirataik: 44.0 M TDK C 20.00 M C 33.86 M C Ezek SMD rezgokvarcok?
Üdv
Lenne egy kérdésem pontosabban egy vhs videó olvasófejével kapcsolatban , vagyis úgy gondolom azzal ![]() Nos tehát ez csak olvasófej és a szalag mozgatta,valamint a benne levő tekercsek és mágnes(magnó szalag?) közti elektromos kölcsönhatásból képződő jelet adja le vagy esetleg ez beköthető mint egy erőteljesebb villanymotor?Utóbbi esetben érdekelne mit hova kéne kötni hogy menjen (volt az elektronika felőli deknin egy 7809-es stab ic is ),panelfúró motor lenne belőle, mert a csapágyazása még a vinyókat is felülmúlja ![]() Mellékelek pár macrót és bármiféle segítséget előre is köszönök! Utóirat:ha tévednék az alkatrész mivoltját illetőleg elnézést ![]() Üdv ipi A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
Szia! Igen ez egy videófej. Ha jól emlékszem, többfázisú meghajtás kell neki. Elég komplikát panelfúrónak. Még a tokmányt is rá kell applikálni valahogy. No meg a fordulatszáma sem elég szerintem.
Na meg gyenge is szegény dobmotor a panelfúráshoz.
Értem és köszi mindkettőtöknek a gyors választ, mivel nem tudom ez hova illik még egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudja-e valaki a skoda ablaktörlőmotorok(120L stb) áttétel nélkül már fordulhatnak-e eleget mert annak ereje már bizony egész jónak mondható?
Na most akkor végül is ha valahogy betudnám üzemelni a videóét használható annak, vagy maradjak a skoda ablaktörlő motor áttétel nélküli verziónál, esetleg a régi kávédaráló a megfelelőbb?Igazából mindhárom van itthon, és esztergályos a fúrófejet rárakja nekem csak el kéne határoznom melyiket adjam oda
![]()
Szerintem is elég lesz a fejmotor. így tudod meghajtani. A hozzávaló IC vagy rajta van vagy a videóban.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2012
Na de ha még elég erős is lenne, egy ilyen nagy átmérőjű dobmotort nem igazán praktikus ilyen célra használni. Ormótlan nehéz, lendkerékszerű forgása van, ezért nem fúráshoz illő.
Azért a skoda ablaktörlőnél csak jobb? A kávédaráló motor sem jobb ennél. Ha a felkínált lehetőségeket nézem mégis csak ez a legmegfelelőbb. Persze sok más motor még sokkal jobb lenne.
UM5003-1,UM5003-2,UM5003-3Ezek valami állathang utánzó IC-k.Ha valaki tudna hozzá kapcsolási rajzot és, hogy milyen hangot utánoznak-megköszönném.
-Sándor-
Esetleg adnál nekem motornak való tippeket sokat segítenél, és megeshet hogy a lomosban van is valahol eltéve, hogy valamire még jó lehet!
![]()
Egy akkus fúró motorja, vagy valami modell autó motorja sokkal alkalmasabb lehet. Valami kisebb átmérőjű nyomatékos motort keresnék.
Hello.Hoztak hozzám egy CO gázos hegesztö elektronikáját hogy keltsem életre, mert pár honapja volt valakinél javitáson (látszik a képeken) és egy darabig müködött, majd elhalálozott. Mit ne mondjak elég furfangos volt az illetö, mert lecsiszolta a vezérlö ic számját. Csak a Texas Instrumens logoja látszik és hogy a tipusjelzés utolsó számja 4 es. Egyböl a TL494 re tippeltem, de csalódtam mikor a bekötést néztem, nemugyan az a GND lába.Esetleg valaki látta már ezt a szabályzót? Mi lehet az ic tipusa?Tippeltem még az LM324 re is, de ott sem stimmelnek a lábkiosztások
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
Sziasztok! lenne egy d4n60c3 típusú alkatrész amiről sehol semmit nem találtam. mi lenne ez? egy lcd monitor tápjának primer részén van. válaszotok előre is köszönöm
Igen egy hűtőbordára van szerelve.
Fizikai problémája semmi nem látszik a tápnak mégsem ad áramot a moncsinak nem tudom mi lehet a gond
Ó, hát annak rengeteg oka lehet. Méregesd át az ellenállásokat, cserélgesd ki az elektrolitkondenzátorokat.
Azon vagyok
![]()
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni,hogy kaptam egy JVC erősítőt,hibásan,és van benne 2 db alkatrész amit nem tudok hová tenni,csak annyi van ráírva,hogy Super-A. Olyan mint egy egy oldalas ic. Segítségeteket előre is köszönöm.
Bocsi nem neked szántam.
Hello! Mit szólnál, egy SG3524-hez? üdv! proli007
Ez az IC intézi az A és AB osztályú üzemmód vezérlést a végfokban.
A JVC saját szabadalma ez a Super-A kapcsolás Az ic pedig egy VC5022 Olyasmi mint a Quad405 megoldása.
Nagyon köszönöm a gyors választ.Azt szeretném kérdezni,hogy hol tudnék ilyen ic-t beszerezni?
Na igen... tedd a kosárba, töltsd ki a címedet és kiderül az is hogy 7.50 a szállítás.
Írország. PayPal. De valamikor a Sini Kft is forgalmazta. Vagy ha nem megy a világnyelv, használd a GOOGLE-t. Van olyan hogy JVC.hu ... Rákérdezel, szereznek-e be alkatrészt. Kapcs. rajzod van ?
Sziasztok! Az alábbi képeken látható alkatrészről szeretnék megtudni adatokat. Ez egy Gardena 6000/5 inox LCD típusú szivattyú nyomás érzékelője. Az eddigi kereséseim nem hoztak eredményt, remélem valaki tud majd segíteni. A képeken nem látszik az 5 láb ami le van törve és a törött kerámia lapka sem. Szeretném ezt az alkatrészt kiváltani, de ahhoz kellene az adatlapja.
Ez itt a 6000/6 , de talán azonos az alkatrész...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |