Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Deprez óra legyen belőle, meg cikk
A fenének kell akkora jelzőzászló arra a csapszegre, hogy kitudja szívni a hajtómű? Talán ott gyengén látók is repülhetnek?
Ha mérne 60V-ig lehetne is belőle. Inkább egy csöves erősítőn kivezérlés jelzőnek lenne érdekes.
Én is erősítőre gondoltam, pl tápfeszt mérni vele, egy kis kékkel (vagy zölddel) megvilágítva oldalról. Sajna labortába annyira nem jó, mert 2V-os felbontása van...
A kinézete miatt nagyon alkalmas retrósításra.
Nekem egy Ganzos árammérőm van, megvan az eredeti minőségi bizonyítványa is 1982.11.24.-ről.
Steampunk modding PC-re...?
Kék LED-del nem retró...
Ha mégis kivezérlés jelző lészen belőle, akkor adok hozzá GE diódákat, ha nem lenne...
Még szerencse, hogy nem a földi kiszólgálószemélyzet egy tagját szippantotta be, mint itt: Bővebben: Link
Nehéz egyszerre két embernek válaszolni...
Ezt ismerem, egy dobhártyaszakadással, és pár horzsolással megúszta, mert a sisakját leszedte a fejéről, ami beleütődött a lapátokba, amit a gép egy vészleállító paranccsal köszönt meg
Régen volt már olyan, hogy töröltem egy téma értesítőjét. Most megtettem a villanypásztoros topiccal.
Olvass bele az utolsó oldalba. Remélem Te érted...
Szerintem csak nem tudsz olvasni De viccet félretéve, szerintem ez elég tragikus , hogy az emberek így írnak. Én sem vagyok egy nagy nyelvtanbajnok, de amit ott a srác írt...
Majd csodálkozik, ha felvételinél, vagy munkahely pályázásnál figyelembe sem fogják venni ... ezen ne te bosszankodj !
Pedig nálam eléggé lent van a vonal... Szívem-szerint, elmennék az általános iskolájába és megkérdezném, hogy helyesen döntöttek-e?
Szerintem már felvették. Tehenésznek. Oda ez a helyesírás elég.
Azért ez elég messze van a fórumozástól. Ezt még a fészbukon sem nézik el.
Azért fészbukon már lehet elég, az ilyen és ehhez hasonló írás mellett , mint hogy 'Szevasz, niki vok cső ' és társai..
Szia, légyél szíves használd a keresőt, van olyan topic , hogy Hol kapható?
Bővebben: Link Itt próbáld. Nem vagy új, tudhatnád.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2012
Nem szólni kell. Szótlanul áthelyezni, se bú, se bá. Majd a rendszer szól neki, hogy mi lett.
Többieknek: évek óta van moderátori bejelentő gomb... működőképes. Tanúsítom.
Ez igaz, használom is. Néha félek, hogy túl sokat.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2012
Ez azért nagyon durva, de....Sajnos szerintem, és ez csak a magánvéleményem, az utóbbi időben egyre több és több ilyen, és ehhez hasonlóval lehet találkozni itt a HE-n. De erről már itt egyszer kifejtettem a véleményem.
Kár, hogy az ilyenekkel, nem lehet mit kezdeni, még egy ilyen színvonalas fórumon se. |
Bejelentkezés
Hirdetés |