Fórum témák
» Több friss téma |
Egyszer raktam bele egy kicsit de olyan rossz íze let hogy ki kikelet dobjam az egész be kevert cukrot a disznóm is alig akarta el fogyasztani meg nem beszélve hogy milyen káros .
Szia!
Attól függ mennyit fordul a motor, ha keveset akkor meg kell növelni áttétellel. A cukortálat vagy alumíniumból vagy rézből vagy bronzból érdemes esztergálni. Fémkereskedésekben be tudod szerezni!
Szia!
Cukor ízesítőt tudsz venni Vateráról. Van nagyon sok ízben és 5dkg 800 ft, ami 5kg cukorhoz elég!
Szia!
Az az igazság nem nagyon értem rá, de holnap teszek fel róla videót!
Sziasztok!
Itt az ígért videó, a vattacukor gépemről. Töltöttem mellé képeket is. Kicsit sötét, de kárpótlásul majd csinálok jobbat. Az 1. videón 3 evőkanál cukorból és az 1.-4. számú képeken szintén 3 evőkanál cukorból. A 2. videón 5 evőkanál cukorból és az 5.-8. számú képeken szintén 5 evőkanál cukorból. Épülőben van egy komolyabb, termelékenyebb vattacukor gépem. Ugyanis az idő alatt míg megépítettem az 1. gépem, és több száz vattacukrot készítettem vele, rengeteg tapasztalatot szereztem mind a gép felépítése-működése és a vattacukor készítése terén. Sokat terveztem és fejlesztettem a gépet. Ha kész lesz, azt is megosztom veletek. Ha valami kérdésetek van, nyugodtan kérdezzetek, segítek, amiben tudok. 1. videó, 3 evőkanál cukorból 2. videó, 5 evőkanál cukorból Üdv.: Zé A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2012
Üdv!Segitségeteket szeretném kérni,vattacukor géppel kapcsolatban!Szeretnék vásárolni,egy jó gépet,amit rendezvényekre tudnék használni.Milyen gyártmányut,és mire figyeljek oda?Előre is köszönöm.
Gratulálok a gépedhez láttam hogy már árultad is ha jól emlékszem a jó fogáson is volt már jelentkező vagy érdeklődő rá???
Nem láttam a fejről szerkezeti képet vagy csak el kerülte a figyelmemet méret arányairól például ! És persze nem utolsó sorban a beliböl ,vagyis hogy mi is van a kis be burkolt részben ,persze ha nem hadititok
Köszönöm szépen!
Igen árultam és adtam is el egy pár darabot. Ha szeretnéd akkor teszek majd fel részletesebb képeket is.
Szia.Gratulálok a gépedhez.Jol jönne ha tudnád egy icipicit részletezni.Kösz.
Várjuk a részletes képeket és a méreteket a fejröl
Szia!
Köszi szépen! Kérdezhetsz a részletekről, szívesen segítek bármiben!
Az az igazság, hogy én már 3 féle fejet is kifejlesztettem.
Kérdezhetsz bármivel kapcsolatban, szívesen segítek! Ha abban kéred a segítségem, hogy milyen és mekkora fej a jó, akkor lefotózhatom a fej szak rajzát és feltöltöm. De mondom attól függ mire vagy kíváncsi pontosan.
Igen a szerkezeti rajzra vagyok kíváncsi már mint a fejről,persze van nekem is egy müködö gép amit kb 1 hónapja raktam össze és persze eröl én is küldök képet .
Nekem csak az a bajom a vattával de szerintem az idő is be folyásólja hogy a kész vattapamacs hamar el kezd olvadni és lassan csöpögni .
A gépem de még fejlesztés alatt!
Csak a gyerekeknek csináltam vacsora után egy kis édességet,nagyon adja a vattát szinte mint egy gyári ipai gép .Igaz vannak még rajta mit finomítani de egész jól működik . Egy 3 centes pohárral ha bele öntök a videón látót nagyságú vattát csinál . Az eredeti fejen alakítottam egy kicsit így már látványosan javult a teljesítmény,még a gép oldalait kel fel rakjam és már egészen jól fog mutatni a kicsike . A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2012
Helo.Sziasztok.Hát ne haragudjatok én ugy látom a dolgokat ,hogy mindenki mondja a magáét,de konkrét semmi.Ha valakinek mégis sikerült egy vattát is összehozni ,akkor jó lenne ha rajtunk is segitne-egy két rajzocskával,megoldással.Ezért érdeklődünk,barkácsolnánk.Remélem nem sértettem meg senkit.Kösz ill. elnézést.
Teljesen igazad van és meg értelek ,üdvözlek a fórumon .
Nem tudom hogy a fórumot menyire követed ,és menyire olvastad át ,lehetőleg az elejétől.!! Igen nagyon rossz amikor kérdezel és senki se mozdítja meg ,még a füle tövét se Íme néhány kép el indulásnak hogy legyen valami ötlet adó ,és persze továbbiakban a nekem működő gépről méretek
Szia.Ez igen egy határozott magyar testvér aki segitőkész is.Bolhalépésekkel tudom sajnos kővetni a forumot.Megköszönöm mindenki nevében ezt a segitőkészséget.Elég világos ez a remekmű,én speci a fejre lennék kiváncsi.
Üdv..Ferencz A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2012
Na szóval a meghajtó motorom egy Zsiguli ablaktörlő motor ami eredetileg nem így nézet ki hanem volt rajta egy hajtás rész amit le vágtam flexel .hanem mint a be linkelt képen.
A csapágyház eredetileg egy Hajdú centrifuga motor csak kibelelve hogy a tekercs ne csináljon mágneses teret . A fűtést pedig egy gázlámpa égőfejét le vágtam és hegesztetem rá egy rézcsövet . A hajtás összekötése pedig mtz hüvely gyűrűvel oldottam meg ez egy gumi gyűrű valójában
A fej dugattyu-bol van kiesztergálva?
Igen MTZ 50 traktor dugó itt 1 videó a gépről Itt
A fejről rakok majd fel pontos méretet holnap estére A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2012
Ez tőkéletes.Köszi szépen.
Köszönöm szépen .
Ha tudok segítek ha el szánod magad hogy csinálsz. Ezen a videón Itt még kezdetleges volt a gép burkolat nélkül itt látszanak jobban a részletek A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2012
Már nekiálltam egyszer ,de nem jött őssze.Holnap neki is állok az anyagbeszerzésnek.Kösz.
Heló!
Már bocs, de nem 1x kiírtam, hogy "bárki kérdezhet nyugodtan, én szívesen segítek"!! És kicsit fentebb láthatod, hogy tőlem már kérdeztél egy hozzászólásban, hogy tudnám -e részletezni a gépet... válaszoltam is, hogy bármiről kérdezhetsz szívesen segítek!!! És nem reagáltál rá semmit, inkább írod ezt a kommentet. Nehogy azt hidd, hogy egy-kettőre egy kis hozzászólásban le lehet írni minden apró és fontos részletet a gépről + mindenféle szakrajzokat csatolni! Sokan azt hiszik, hogy a vattacukorgép egy egyszerű, primitív gépezet, de amennyire primitív éppen annyira bonyolult és összetett! Itt sok-sok dolog összefügg, ha egy valami nem jó, nem jó az egész! Ezért lenne nagyon hosszú részletezni minden apróságot! De még 1x írom... Bárkinek szívesen segítek, csak kérdezzen! A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2012
Szia.Abban igazad van ,hogy irtad [quote][/quote]"bárki kérdezhet nyugodtan, én szívesen segítek"!.Na már ha visszaolvasol én is irtam ,hogy nem-e tudsz egy icipicit részletezni?Pláne a GYULA is kért segitséget a fejről.Én nem azt irtam ,hogy teljes dokumentáciot adjál,illetve részletezést adjál.Abban is egyetértek ,hogy a vattacukorgép nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik.hiszen ezért kérünk segiséget.Látva a gyula74 segitségkérését a fejről,ugy gondoltam C-dolog lenne nekem is ujra megismételni.Köszönöm a megértést és bocs.
Egy kellemes munkanapot üdv. ferencz
Heló!
Én értelek, de nem figyelsz eléggé! Nézd meg jobban mit írtam az előbb! Én is megemlítettem az előző hozzászólásomban, hogy te már kérdeztél tőlem 1x, de te ezt kérdezted, idézem --> "Jol jönne ha tudnád egy icipicit részletezni." És én vissza is írtam rá, hogy mire vagy pontosan kíváncsi, szívesen segítek, de semmit nem írtál vissza. És én magamtól nem fogom tudni, hogy mit is részletezzek neked pontosan! Szóval figyelmesebben olvass! Köszi! GYULA -nak is írtam, hogy majd teszek fel a fejről beméretezett szakrajzot, de még nincs lerajzolva. És nem igazán érek rá, nagyon sok dolgom van, de ha lesz rá szabad időm lerajzolom és felteszem valamelyiket, mert én már több fajta fejet kifejlesztettem. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2012
Mi ez a csend????
Be néztek de semmi hozzá szólás ,csináljak nektek egy vattacukrot A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2012
Szia.Én már elnyaliztam,de azért csinálj egyet.Kösz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |