Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
No itt az enyémnek is a bele. hasonló...Legalább a fújással nem kell kinlódnom
Weller DSX80as szippantós pákához, mert van ilyen pákám otthon, és ez hiányzik csak.
De esetleg komplett állomás is érdekelne, csak sehol se találok jó árba. djdanny: Valószínűleg ha ónszívós pákát teszel rá, akkor azzal kapcsolja a szivatyút vagy a levegőfújást. A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2012
azt tudom, de nincs kivezetve a fujó része...de látom milyen egyszerü a másikból tanulva...
Pumpa: Kicsit sok pénzért: Bővebben: Link 297 eur: Bővebben: Link 283 eur: Bővebben: Link
Na igen. alsó hangon is 80eFt. Anyit azért nem adnék érte!
Hát nem olcsó sajnos.
De vegyél valami hasonlót, ezen lehet mojolni: Bővebben: Link
Találtok itt robbantott ábrákat, meg kapcsolást is a wellerekhez.
Na igen a posta és vám! Elnézve az árakat, egyenlőre hanyagolom a témát, ha csak nem találok valami közelebbi (lehetőleg magyarország vidékein) lévő darabot.
"E-bay"-en kell lógni sokat mert ki lehet fogni néha olcsón jót. Most kerestem vissza és a WMA1-et HAP1-el és tartóval vettem 108 angol fontért 2008 közepén. 200-at adtam volna érte de valamiért elaludtak a licitet rakó kollégák Amúgy ezek az analóg rework állomások olyan 150-350 euró közt mennek el. A digitális egyesek 350 felett a hármasok meg 450 felett. WR3M még nincs használtan. Sajnos ezeket csak nagyon nagy szerencsével lehet kifogni olcsón. Sima pákákból és állomásokból annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük azokból nem nehéz olcsón venni.
Weller hőlég állomás kapcsolási rajz kerestetik
Előre is köszi! Olyanra volna szükségem amivel egy HAP-1 hőléget működésre birok.
Ma nagyon unatkoztam ezért leszedtem a WR3M burkolatát is, hogy legyen arról is kép. Hasonló megoldás mint az előzőek csak ez bentről szívja a levegőt a működéshez.
szép nagy trafó van benne
Mint egy tányér kocsonya! Akkora
Szépen sorba állítottam a fúróimat és a maróimat, nyomtattam nekik egy kis cetlit is.
Ügyes! A zöld gyűrű mire szolgál?
A fúróim még csak rendbe volnának de a maróim...
Két célból jó: feliratot lehet rá rakni, hogy lehessen tudni, melyik melyik, ill. a fúróhegy berakásakor nem kell azzal szórakozni, hogy túlságosan ne menjen mélyre.
Értem.Nekem nem jön be engem zavarna, hogy az orom előtt pörögne 12000-t.
Ha jól tudom, le lehet húzni a gyűrűt a szárról. Pont azért, amit említettél.
Engem nem zavarna, ha az "orom" előtt pörögne !
Steve
Sziasztok!
Megelégeltem, hogy a kézi műszereim szana-szét henteregnek. Mivel sokat használom őket helyszínen is így egy kofferba rendeztem őket. Kövezzetek meg érte, de én a Voltcraft-ra esküszüm ár/minőség/tudás/pontosság figyelembevételével. (Bár kinek mi az olcsó mert 20e vagy felette volt mindegyik.) Ami van benne: - Tárolós "nagypontosságú" multiméter - RLC műszer - 1000A lakatfogó - IR hőmérő 30:1 felbontással - Zajszint mérő EN 60651 megfeleléssel - Természetesen egy olcsó analóg multiméter - Egy feliratozó - A fázissorrend ellenőrzőm nem fért bele és jelenleg azt sem tudom hova tettem. Mi hiányzik belőle? A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2012
A fotós táskákba vannak tépőzáras válaszfalak valami hasonló kellene Neked is. Ez meggátolná, hogy a műszerek egymáshoz érjenek, és lehetne élére állítva is tárolni .Sokkal jobban kihasználhatnád a rendelkezésre álló helyet.
Sajnos karácsony előtt abból kell gazdálkodnom ami van. Most inkább a gyerekekre költök. De látom én is, hogy ez nem lesz végleges megoldás, de a semminél jobb. Egyenlőre vékony szivacslappal takarom le őket mert egymás hegyén-hátán vannak.
Idézet: „Mi hiányzik belőle?” Az én kezem, amivel kiszedem őket! Viccet félretéve: A rekeszelő falaknak használhatsz rétegelt lemezt, vagy farost lemezt is, ha vékony szivacsréteget ragasztasz rá, esetleg bevonod azt még szövet anyaggal, az is tökéletesen jó rekeszelőnek, és - ahogy nagy hoho druszám is említette - akkor sokkal gazdaságosabban ki tudod használni a helyet, ráadásul ez még olyan haj-de-sokba sem kerül.
Én még filc tollal ráírnám a műszer oldalára, hogy multi, hőmérő, stb mert az előlap nem látszik.
Én is ilyen zacsikban tárolom, de a zacsikra írtam az értékeket, a kartonlap eszembe sem jutott! Köszi az ötletet, én is alkalmazom.(kivéve, ha nincs levédve)
Én is ajánlok egy megoldást, amiben egyáltalán nincs zacskó (itt hirdetem).
Sajnos a zacskó távolról sem olyan jó, mint azt elsőre gondolnánk. Ugyanis ha mondjuk 20 féle alkatrészt kell kiszedni, akkor az nagyon macerás és időpazarló. Ráadásul ezek a tasakok nem végtelen számú nyitást viselnek el. Ezért gondoltam ki az apró fix rekeszek egész sorát, amiben nagyon kényelmesen lehet tárolni, remekül áttekinthető, és széles méretválasztékú fiókok választhatóak az egyedi igények lefedéséhez.
Csak halkan kérdezem nincs valakinek 10-20 mm-es alu lemeze? Hulladék.
Köbzoli azt fogja mondai, hogy ez hirdetés de ott nem engedi feltenni.
A fóliás megoldás ügyes!
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |