Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!!!!
Volna egy olyan problémám hogy a SonyEricson K300I tipusú telefonomnak elment a hangja leadtam szervízbe de miután felvettem hang már volt de a kijelző csak kéken világít... Probléma az hogy ugy kaptam vissza hogy nem javítható (beázott) de amikor leadtam még ugy ahogy működött... Kérdésem az hogy mi lehet a baja a kijelzőnek hogy csak kéken világít.... (a fogalmazásért elnézést) A válaszokat előre is köszönöm DjGeorge
Lehet, hogy a fólia-érintkezőjét nem tolták vissza a helyére. Csak ilyesmit tudok elképzelni.
hát szerintem egyszerűbb ha veszel egy új kijelzőt és belerakod azt szerintem úgy műkszeni fog.
de előbb próbáld azt amit Darazsx mondott!!!
Élénk kéken, vagy halvány szürkéskéken? Ha utóbbi, akkor 100%, hogy Darazsx megoldása a nyerő. (Nincs jel, a szürkéskék világítás csak a "fekete" kijelző eredménye.)
Megnéztem jobban a kábel szakadt volt vehetek egy uj kijelzőt...
gondolom nem jó bele régi T610 es kijelző mi? bár ugyse laksz közel szal:S
amugy a szervízbe szakadt el? mer azér kicseszés igy!
a t610 nem tom h jó e bele a szervízben szakadt el sztem mert mielőtt leadtam még működött... csak már ugy kaptam vissza h a minősítése===> OW azaz nincs garancia... ezután reklamálhatok...
rohadékok! amugy nem tom láttátok-e a videot amin egy kinai srác egy sonyericcsonK750i ből egy W (nem tom mennyi a "legrosszabb" walkman mobile-t csinál! ugyanaz a két telo csak a külső tok különbözik és árba nem ugyanaz csak! (tudom hogy nem vág ide de majd megkeresem a videot és belinkelem) érdekes! amugy a K300 akkor semmi képet nem mutat? szal használhatatlan?
Képet nem mutat de hívni tudok.... De nem ártana ha tudnék kijelzőt szerezni
A kö**ög szervízes félrenyúl és rögtön rámondja hogy javíthatatlan, nehogy elkeljen a balhét.
Húde ismerős ez nekem :gun:
Már nem először volt velem ilyen de általában ezekkel ugy vagyok hogy a garanciát elfelejtem és magam javítom meg az adott eszközt....
hát megmutatom a kijelzőt! de nem valószínű hogy jó mer ez 128*160 as a K300 ba pedig 128*128 as való ha jól láttam. meg azt se tom hogy a csatija ilyen-e?! de ha mégis netántán kellene akkor még akár postán is el tom küldeni! szal csak nyugodtan szólj! pápá skip
A csatija hasonló.... de a kijelző nem lessz jó....
Idézet: „(beázott) de amikor leadtam még ugy ahogy működött...” Már az elején el kellett volna felejteni a szervízt, és épeszűen gondolkodni egy kicsikét. Magyarul felnyitod, darabjaira szeded. Aztán 10 percig szárítod hajszárítóval, aztán félreteszed a szekrényed tetejére 2 napra, majd leveszed onnan, és megint 5-10 perc szárítás hajszárítóval. Végül összerakod, és 200%, hogy megjavul beázás után ettől a telefon. Nem egyet "javítottam" már meg ily módon... Én nem is tudom, mit vártok egy szervíztől...azt hiszitek, hogy egy beázott készülék szárításával foglalkozni fognak egy fél pillanatnál többet??? Lótúrót, ki lehet lépni a mesék világából...szétszedik, nem látnak benne semmi látszólagos hibát, ami szemet szúrna, összerakják, (közben a bénábbak mégjobban elcseszik pl. a telefont, lsd. a te eseted), és ennyi. Vár a gazdájára a mégjobban elrontott telefon/műszaki eszköz.
én azt hallottam hogy tilos hajszárítózni! és én nekem ezzel sikerült meg bántanom anno ericcsonomat! patakba potyant kijött bekapcsolt haza vittem benyomtam
kinoymtam hajszárító... és meghalt! azt mondják a meleget nem bírja de aztán nem tom...
Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy 1 mm-re a hajszárító kimenő nyílásától kell szárítani. És hülye azért nem voltam egyszer sem: nem LCD-stül, mindenestül raktam hajszárító elé, kizárólag a főpanel került oda. És mint mondtam, nem 1 mm-ről cselekedtem a fentieket.
nem igazan lenne szabad hajszaritoval szaritani...legjobb megoldas megvarni mig megszarad szobahomersekleten, de ha nagyon surgos akkor meg lehet kockaztatni a hajszaritozast..., de ugy hogy ne haladja meg a pcb homerseklete ugy a 40 celsiust...
A vízbe hullott készülékeknek nem mindegy milyen minőségü vízbe esik (szennyezettség, keménység, vastartalom, egyéb).
Nálam ilyenkor az a gyakorlat, hogy kiadósan átöblítem minél hamarabb desztillált vízben, ha van sürített levegő akkor azzal (nem túl nagy nyomáson), ha nincs akkor hajszáritóval száritom.
A legjobb minél nagyobb tisztaságú (>99%) alkohólban mosni, esetleg ha már rászáradt volna, (vízkő...) akkór ultrahangos fűrdő is ajánlott.
Ami a hajszárítót illeti, nem is annyira a meleggel van probléma mint a hajszárító által keltett erős elektromos-mágneses terekkel, amik a térvezérlésű alkatrészek tönkremeneteléhez vezetnek.
Hali mindenkinek!
Nekem nokiám már 2-szer is fürdött A lényeg, minnél hamarabb aksi ki(elkerülendő a zárlatokat), darabokra szedés, szárítás. A hajszárítót nem javasolnám, már több esetet is hallottam vele. Ha elég időt hagytok, elég a szobahőmérséklet. Szerintem...
Hellosztok!
Történt egy kis baleset a k300-asommal. Betört a kijelzője. Na most az lenne a kérdésem, hogy mennyiben fájna nekem egy új kijelző? Meg az a sok telefonszám, ami benne, azt most hogy mentsem át gépre vagy a kártyára Aki tud kérem segítsen
Sziasztok
Nekem is K300i-m van! De nem tudom , hogy mi a baja nincsen rajta hang és a kijelzőn bekapcsoláskor kijelez 3 kockát és ha hívni akarok vagy hogyha hívnak akkor nincsen rajta hang sehogyan sem!Nem is csörög semmi! Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném Üdv:Roland
Hali!
Küld át infrán egy másik telefonra: Telefonkönyv -> Opciók -> Spec.parancsok -> Össz.kapcs.küld. De mivel gondolom semmi képed nincs, leírom gombnyomások szerint. Tehát alap állapotból indulva: joy benyom -> egyet le -> joy benyom -> kettőt fel ->joy benyom -> egyet fel -> joy benyom -> hármat fel ->joy benyom remélem segít... Üdv.
Köszi, ezt próbáltam de úgy tűnik az infrának is annyi megpróbálom majd kártyára másolni
Ha sok pénzed van vehetsz adatkábelt a telóhoz. Ezzel minden további nélkül áttudod küldeni PC-re az összes adatot. (képek, videók, hangok, telszámok stb.)
Ez álltalában nem szokott occsó lenni, a gyári kábel 10.000 FT, utángyártottat már 3000-6000 FT-ért is kapsz (ez ugyanojan jó hejette). Ezekben az a jó hogy álltakában nem csak egy típuhoz jók, hanem az összes azonos szériába tartozó telóhoz is. Remélem tudtam segíteni.
Ez esetben:
joy benyom -> egyet le -> joy benyom -> kettőt fel ->joy benyom -> egyet fel -> joy benyom -> négyet fel ->joy benyom -> joy benyom Egyébként a fogadó telefonon be volt kapcsolva az infra? Másrészt nem minegyik teló kompatibilis egymással. Ha lehet, a fogadó is Sony legyen.
legegyszerűbb, legolcsóbb: infra bekapcsolva, számítógéppel kapcsolat létrehozása pl: mobiledit! nevű programmal, és onnan egy sima backup! tölt egy ideig, de mindent (képek,telszámok, sms-ek, naptár, stb.) lement a gépre, melyet vissza is tudsz később nézni, vagy ugyanilyen telóra vissza tudod tölteni. A telefonon csak ennyit kell csinálni: (fejből) joy benyom -> csillag -> joy le -> joy benyom -> joy fel vagy le -> joy benyom (lécci javítsatok ki! már régen volt sony ericssonom). De sztem így kell az infrát bekapcsolni (áááá. biztos elrontottam... )
Ja, csak a csillag helyett "7"-es gomb.
De kell hozzá a PC-re egy infraport. Viszont ha valóban nem megy az infra se...
Köszi, hogy ilyen segítőkész vagy! A fogadó telefon amúgy a számítógép , régen ez tuti működött mert már egyszer megcsináltam, csak hát azóta jó sok számal bűvült már az én telefonkönyvem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |