Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Csodák nincsnek sajnos... Ezek katasztrofális "hamisítványok", mérve kb 300 és 700mAh között szórnak. Ha rákeresel van róla teszt, és óva intenek tőle mindenkit. Minőséget csak drágán, vagy ennél jóval nagyobb szerencsével lehet kifogni.
Köszönöm, közben utánanéztem, és találtam jó pár negatív kritikát. Ebayen kívül honnan lehetne jó áron NimH akkukat szerezni? Nekem kellene kb 30-32 db.
Igen. Mint mindennél, a kirívóan alacsony és magas árakat érdemes kihagyni.
Az olcsóbbakkal nekem eddig csak esztétikai szempontból volt problémám, az 5m adag több darabból volt összeforrasztva.
Kb egy honapja vettem nalunk uzletben 21€-ert 5m 3528as 60LEDeset, az is tobb darabbol volt osszeforrasztva. :/
Rendeltem egy ilyet, remélem nem lesz vele gond.
Sziasztok!
Ebay lassacskán "elmebay" lesz számomra... Harmadik napja próbálok beregisztrálni, sikertelenül. Számítógépről két böngészővel, telefonról wifivel és mobilhálózattal, hátha valami netbeállítás korlátoz a cél elérésében, de mindig ugyanaz a vége: "... próbáljam később." Még mindig én szúrok el valamit, vagy náluk van a hiba?! Valaki regisztrált oda a napokban sikeresen? Mit próbálhatnék még meg?
Sziasztok!
Láttam, hogy vásároltak már páran az amazon-ról is, most én is onnan szeretnék vásárolni. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni, hogy mennyibe kerül a szállítás? Eleve az amazon.co.uk-ről rendelnék, mivel az amcsi nem szállítja ide a terméket amit szeretnék. Konkrétan Erről van szó. Ha berakom a kosárba, és csinálom tovább a vásárlás menetét, addig amíg eljutok addig, hogy már a kártyát kérje, sehol nem írja mennyi lesz a szállítás.. Előre is köszönöm a segítséget.
Pedig ott van. Abban a sorban, ahol az ár van. Csak kattints a linkre, aminek ez a neve: " See details and conditions".
Ott csak a listát találom, ahova szállítanak UK-n kívülre. De árat ott sem írnak sehol.. Az a 25 font, az egy összeghatár ami felett lehet kérni a felsorolt országokba azt a "super saver delivery"-t.
Sima szállítást sehol nem találom.
Közben megoldódott.
Ilyenkor hozzá kell adni a kártyát, és továbbmenni, és ott írja, azután lehetne csak véglegesíteni. (Amúgy jelen esetben 4 font volt a szállítás, így marad az e-bay.)
Nov. 10-en rendeltem egy elektromagneses szelepet eBayrol. 11-en postázták, kaptam hozzá tracking numbert. November 13. óta ezt írja az oldal ahol nyomon tudom kovetni a csomagot:
Idézet: „Nov 13, 2012 11:10:00 AM Status: Posting, Location: ZHEJIANG” Lassan letelik az 1hónap, mit kell ilyenkor csinálni? :/ A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2012
Mit kell ilyenkor tenni ? Bizakodni!
Azt tapasztaltam hogy ezek a kínai csomagküldők ha meg is adják a trackinget, csak amíg Kínában tartózkodik a cucc addig bírják mutatni a csomag helyét. Mikor már Európába kerül, azt nem követik, vagy nem mutatja a posta rendszerük. Ezt jelzik is a chinapost oldalán. Pár dologgal én is jártam így, aztán 3-4 hét után egyszer csak csengetett postás. Egyébként valószínű Zheijangban hajózták be, és a "location" az utolsó általuk látható helyet jelöli. A rosszabbik eset hogy valamelyik magyarországi vámhivatalban rostokol. A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2012
Azota rendeltem még pár csomagot, mondjuk nem ugyanattol az eladotol. Eddig 5bol 1jott meg, az viszont 7napra rá. :/ 5bol 4hez van tracking number, abbol 2hasznalhatatlan Nem ismeri fel semmilyen oldal, maradék 2bol az egyik amit feljebb irtam, hogy nem mozdult kinabol a masik pedig 28.-an hagyta el a felado országát. Hát remélem mihamarebb ideér, 1honapja nemtudok nekiállni az automata ontozorendszerem fejlesztésének
Esetleg próbáld a magyar posta rendszerében megnézni: Bővebben: Link hátha oda bekerült a rendszerbe az országba beérkezéskor.
És mit szeretnél öntözni? A jégvirágot?
Mit írt az eladó mennyi a várható szállítás?
Ha majd letelik az 1hónap írj az eladónak, hogy nem kaptál semmit.. Ha segítőkész, és nem sumákol, akkor el tudjátok rendezni, ha nem akkor pay-palen keresztül a resulution centerbe be kell adni egy claim-et, hogy nem kaptál semmit, és akkor már ők si hathatnak az eladóra, ha az nem tesz semmit, visszaadják a pénzed.
Nekem kb. 4-5 hét a tapasztalatom a Távol-Keletről, sima küldeményként érkező cuccoknál. 5 hét után érdemes dobni egy mailt a feladónak, hogy mikor adta fel (ha anno ezt nem nyugtázta mailben), de a választól függetlenül 45 napon belül lehet csak indítani paypal vagy ebay panaszt, tehát ezt meg is kéne tenni, függetlenül attól, hogy mit mond a csávó. Pláne, ha nem válaszol mondjuk 1 hét alatt se.
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2012
Igen, a 45-napra figyelni kell!!!
Nekem eddig hamar ideértek. Egyszer volt gond, vettem valamit, nem jött, az eladó nem válaszolt, közben feedback top ratedről lement 80%-ra, íztán beadtam paypalhoz, és írták, hogy ők is írnak neki, ha ne mválaszol a megadott időn belül visszaadják a pénzt. Így is lett.
Tajfoldon van egy jo kis elektronikai uzlet, mondjuk onnét nem eBayen keresztul rendelek, de onnét 7nap alatt megjon a csomag. (Singapur Post-al)
10-30napot írtak, most tartok 21nél. Azt írja hogy ha 35napon belul nemjon meg akkor írjak nekik. A posta adatbázisában benne van a csomag, de csak annyit ír hogy nov. 13-an lett elkuldve, más semmi. A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2012
Ha ilyen standard ajánlott küldemény tracking numbert kaptál (kétbetűs országkód + rettentő sokjegyű szám), akkor a magyar posta oldalán is megnézheted a nemzetközi küldeménykeresőben, ha beér az országba, akkor ott már látni fogod. Ha a kinti posta keresőjében látod, akkor viszont az eladót innentől nem érdemes kérdezgetni, hiszen ő feladta...
Szia
Közkinccsé tennéd az üzlet elérhetőségét? Üdv,Csupasz
Tessék -> http://www.taydaelectronics.com/
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2012
Nem tudom mi van mostanában, de nekem 5 csomagból 3 nem jött meg.
Sajnos nem figyeltem, így a 45 napból is kifutottam .
Ma megjött végre az Ethernet Shieldem az Arduinohoz, ezt 12.-en rendeltem, 13.-an postázták. (ChinaPost)
Már csak 3csomag hianyzik, az egyik ma reggel futott be az országba. A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2012
Nekem is pont ma jött meg egy micro SD Angliából, meg várok még egy csomagot, az kínából jön, elvileg a héten itt lesz..
Teljesen lelassult a szállítás, és sok csomag nem is érkezik meg...
Nem tudom, kinek a készülékében van a hiba... Üdv: Csupasz
Köszi a linket, valóban jó kis bolt...
A szállítási költségük mennyi, mert csak annyit találtam, hogy 3 változat közül lehet választani.Régóta keresek 4 digites multiplex kijelzőt sárgában, és nekik van. Üdv!
A csomag méretétől fugg hogy mennyi. Elősszor fizettem 1,26$-t, akkor borítékban jottek a dolgok azonositoszam nelkul 7-16nap, most utoljára kicsit nagyobb lett a bevásárlolista, ugyhogy a biztonsag kedvéért tracking numbert is kértem hozzá 4,89$. Van még egy harmadik fajta DHL-en keresztul , 2-4nap de az olyan 30$ kis csomagnál
Ha regisztrálsz es berakod a kosárba amit szeretnél venni, automatikusan kiszámolja neked hogy mennyi a postakoltség csak be kell adni az országot és az irányítószámot. (5$ a minimum amit meg kell venned) A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |