Fórum témák
» Több friss téma |
A kis 5v-os mp3 töltő panelekre gondolsz?
ebay
Sziasztok!
A következő fetre lenne szükségem: SI2315 P Channel MOSFET, 12V, 3A, SOT 23 Lehet itthon kapni? A választ előre is köszönöm!
Lomex, RET
Mind a kettőjüknél "B" szériát láttam (Si2315BDS).
Köszönöm! A "B" széria mit jelent?
Helyettesíthető ezzel? Bővebben: Link A válasz ablakban van egy kék színű LINK gomb. Na, azzal lehet a szöveg helyett linket beilleszteni. Nagy meló volt, de megcsináltam! --moderator A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2012
Ez az eredeti Si2315DS, ez már obsolete, azaz ilyet nem árul a gyár (raktáron még esetleg lehet találni itt-ott). Az utódja, az Si2315BDS, ha megnézed a paramétereket, látható, hogy hasonlóak, az újabb picivel jobb egyik-másik paraméterében, de nem hajszálra ugyanaz. Nagy általánosságban a B széria berakható az eredeti helyére, de nem lehetetlen olyan áramkört alkotni, ami az eredeti, picit rosszabb paramétereit igényli (ez rettentő valószínűtlen mondjuk).
Az ebay-es verzió a rajta levő M5 kód alapján Si2315BDS lehet a kettő közül (ha nem valami kínai hamisítvány vagy klón), mert az eredeti Si2315DS jele az C5 volt. A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2012
12V-15V -osokra inkább.
Sziasztok,
0.276Ω-os sönt ellenállast keresek. Merrefelé lehet ilyesmit kapni? Köszi.
Mivel ez nem tűnik szabványos értéknek, ezért el kell készíteni.
3db 1Ω + 1db 1,5Ω-os párhuzamosan ad 0.27273Ω-t. Sajnos nemtudok hozzájutni a PT4115-os IC adatlapjahoz hogy kiszámítsam ezzel az ellenállással mennyi mA-os lesz az áramgenerátorom. :/
Kosz szépen. 2 napja probalom letolteni de allandoan azt irja hogy nem elérheto az oldal.
Sziasztok!
A következőkre lenne szükségem: - LT 1117 CS T3.3 ( smd Low Drop feszszabályzó) - 22µF / 6,3V smd kondi Magyarországon hol lehet kapni? Előre is köszönöm!
Itt is kapható! (Olcsóbb.)
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2012
Azt néztem hogy ezek nem LT 1117 CS T3.3, hanem LM 1117IMP-3.3 és LM1117DT-3.3.
Ettől függetlenül helyettesíthetem az elsőt velük, ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik?
Ha minden igaz akkor ez az amire szükségem van:
Bővebben: Link De ha helyettesíthető azzal amit ti ajánlottatok akkor azt venném meg mert nem mindegy hogy 250Ft vagy 950Ft
Nézd már meg a két IC adatlapjának legelső oldalát. Szinte ugyanaz van leírva mindkettőnél, teljesen egyformák, helyettesíthetőek egymással.
Mi indokolja ezt a nagy árkülönbséget?
Ezek a különféle 1117-klónok amúgy tök csereszabatosak, azonban a konkrét tokozás terhelhetőségét nem árt megnézni, mivel többféle tokozással kaphatóak, és akár 2-3x több Wattot is tudhat disszipálni egy nagyobb tok megfelelő hűtés mellett.
A nagy árkülönbség elsődleges oka, hogy az egyiknek más a gyártója, mint a másiknak. A Linear Technology (LT) ceruzája úgy általában elég vastagon szokott fogni, míg a másik gyártóé (azon felül, hogy a HEStore-ban sokszor nem is tudhatod előre, hogy ki a gyártó) meg nem. Ha pl. TS1117-ről van szó (ahogy az zárójelben oda van írva), az egy távol-keleti (taiwani) gyártó terméke (Taiwan Semiconductor), ami nyilván más árazással dolgozik. Ha ez egy eredeti LM1117, az meg National/Texas Instruments lesz, ami azért picit drágább gyártó, mint a TSC, de még mindig sokkal olcsóbb, mint az LT. De egyébként pl. a TSC termékei a Lomexben még ennél is olcsóbbak szoktak lenni (a kicsit erősebb tokozású TS1117CP-3.3 most pl. ~42 Ft nettó + tételdíj). A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2012
Szép estét Mindenkinek!
Keresek 2 kohm-os ptc-t, de sehol sem találok megfelelőt. Az eredeti érzékelő kb 1,5 mm-es, 2lábú. Sajnos semmi típusmegjelölés nem volt rajta, mikroszkóp alatt csak a tokozás típusa volt olvasható az alkatrészen Ha valakinek volna valami jó tippje típusra, elérhetőségre... Nagyon köszönöm! MM
Hello,
valaki tudna segíteni hogy hol lehet ilyen hűtőbordát venni, mint ami a mellékelt linken látható? Próbáltam keresgélni de ugyan ilyet sehol nem találtam, hasonlót igen de nem ennyiért és a méretek se passzoltak. Elvileg Fisher Electronic a gyártója. Köszi A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Az oldalukon megtalálható SK585 néven (az ár meg mostani)
Bővebben: Link
Ezaz koszi, de árat vagy hogy hol lehet ilyet kapni azt nem latom sehol. :/
Sziasztok!
Van nekem egy APC back-ups cs 500 típusú szünetmentes tápom. Ki akarom cserélni az aksit benne. Végleg megadta magát. Folyik belőle a sav(?) sőt a mai napon meg akartam nézni hogy teljesítményben mekkora a negatív oldalon kiszakadt a csatlakozó. Az után szeretnék érdeklődni hogy hol lehet kani hozzá megfelelő aksit. 12v 7 ah van jelenleg benne. tudna valaki online boltokat mondani ahol be lehet szerezni a megfelelő aksit? Köszönöm a segítséget.
Időközben tárgytalan lett. Találtam egyet. De köszönöm.
Tud valaki megbízható webáruházat, ahol sokféle, jó áron kínált villanyszerelési anyag közt válogathat a vásárló?
Náluk már vásároltam, igaz, ez úgy nézett ki, hogy összekattingattam a weben, aztán elmentem a boltjukba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |