Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Üdv!
A következő börze aug 25.-én lesz? Illetve az okt28.-a hogy hogy vasárnap lesz? Van valakinek valami információja erről? Az évben már csak egyszer lesz nosztalgia börze?
Így van. Aki keres az talál.
Köszi neked is és DuMatyi-nak is az infót.
Szevasztok!
Ha nem kapnák a börzén porcelán testű (földelt)konnektort, tudna valaki hozni egy süllyesztett kivitelűt? (ha lehet fehér előlapút/de átfestem, ha nincs). Köszönöm.
A börzén 400-tól indul és olyan 6-8 -nál megál , más egyéb rabló helyeken ettől sokkal többet akarnak a "hozzáértők" kapni érte...
Köszi, egy ilyen válaszban reménykedtem.
Ha valaki gondolna rám, köszönöm. Sikerült a lomtáramban megtalálni néhány db.-ot, így megoldódott a probléma.
Helló!
az lenne a kérdésem, hogy ki tud az újpesti börzékről? Ezek mienek, hasonló, minta puskásban lévő? Volt már esetleg valaki egy ilyenen?
Most voltam először börzézni és annak ellenére, hogy nem adtam el egy fia ellenállást se, mégis jól éreztem magam, mert Nádler úrral a keszthelyi Rádió múzeum gazdájával és régi Mechanikai laboros kollégákkal találkoztam. Jókat beszélgettünk, de a világot megváltani nem tudtuk. Ami az "áru" mennyiségét és minőségét illeti fantasztikus volt. A látogatók létszáma is magas volt. Soha rosszabb találkozót. Jó egészséget, jó amatőrködést kívánok az itt megjelent nagy "öregeknek" akik értékeket képviselnek. Egy volt Mechlaboros Hajdu Gyula.
Sajnálhatod hogy még nem voltál ott soha , ez a mai börze sajnos nagyon gyengusz volt mind felhozatalban és látogatottságban is , sokkal többen és jobb , szebb felhozatal szokott lenni , már szinte ahogyan az egyik ismerősöm mondaná csak a méhtelepes cuccok maradnak a börzékre szép lassan ...
Az a soknak tűnő ember az csak a rádiós közgyüllés végett volt ott ugyanis ez úttal volt megtartva az is.
A szokásos találkozások megtörténtek, jól éreztük magunkat. Én jelenleg átcsövezek, kalibrálok egy HF mV mérőt. Ahhoz szinte ingyen tudtam venni csöveket. Az E83F valamiért senkinek sem kell. Kicsi a mű-je, de kaszkódolva érdemes lenne megpróbálkozni vele. Elvégre műszercső.
Megtörve a kéthetes csendet: llaci56 kezdő hozzászólásában lévő linken megtalálhatóak a jövő évi börze időpontok.
Szia! Ezen már nincs a Vasárnapi (Nov. 25.), nem lesz?
Nem.
Mivel szinte csak ugyanazon eladó arcok járnak ki, nagyon leürült a készlet a viszonteladóknál. Már nincsenek potom pénzen felvásárolható hagyatékok, katonai lerakatok. Ebben a betegségben szenved a börze.
A múlt héten néztem, mert a 11.-én még Györökön voltam, és direkt ezért előbb feljöttem. Kár, mert a tagokkal beszélgettem volna szívesen.
Már csak ezért jártak idáig is a börzére jó páran.
Én most is ott voltam, Ballage jött ki rajtam kívül, és senki más. Valahogy engem is már csak a megszokás visz ki. Amolyan "fizikai függőség". Két hetente, 3 éve rendszeresen járok ki. De már csak beszélgetek a nagy öregekkel. Józsi bácsival, Sanyi bácsival. Egy-egy műegyetemistával is összefutok
Szia! Hol voltál, mikor? Szombaton volt, nem vasárnap (lett volna)?
Valaki látott mostanában a börzén körmös foglalatokat? Vagy olcsón nem tud valaki 6db-ot?
Az utolsó nagybörzén volt ütött kopott vadi uj és kökemény 1000 forint / darab nagyon kedvezményes áron .
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Jajj! Ettől féltem! Akkor inkább odaforrasztom a lábához a vezetéket.
Körmönfont akar lenni.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Aha
De tényle érdekelne, ahova ennyi kell az nem egy sima AZ1-es táp... |
Bejelentkezés
Hirdetés |