Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na ilyet se láttam még. Kinek jut eszébe adventi naptárba csavarhúzót rakni hihetetlen hogy mik vannak
Pontosítok 11-el...
Amikor megnéztem 10 volt csak írtam, hogy 10 így lett 11. Érted?
Jó éjt.
Persze, hogy értem(12)
Neked is...
Az enyém egy amerikai billentyűs laptop kicsit mások a gombjai. Home meg End például nincs is rajta.
2012. december 21. - Világvége napi program
5:00 A lakosság ébredése 6:00 A Maják érkezése, elszállásolása 7:00 A földönkívüliek érkezése 8:00 A G8 államfőinek érkezése, elszállásolása 9:00 A Szentek és az egész pereputty érkezése 10:00 Világvége Himnusz: Tata Yoyo, Capri c'est fini, Highway to Hell 11:00 Köszöntőbeszéd 12:00 Világvégi kiértékelés 14:00 1 perc csend 16:00 Uzsonna 17:00 Bal megnyitása 18:00 Maják távozása 19:00 Tűzijáték, és PSG - OM focimeccs 21:00 Angyalok és Arkangyalok távozása 22:00 Ünnepség zárása 23:00 Világvége
Bekarikáztam a két gombot vastag filccel és rajzolta bele le, fel mutató nyilat. Így könnyen megtalálom.
Egy másik forgatókönyvet épp most tettem ide: Bővebben: Link
Mindenki épülésére betenném ezt a PDF-et is. Szerintem hasznos lehet így télvíz idején.
A gépem kiírta: Acrobat plugin? Éjjel fél 12-kor mit akar akrobatázni?
Bővülni szeretne. Biztos teleetetted.:
Jelezte, hogy itt az ideje a lepedőn akrobatikázni.
Nem furcsa egy kicsit? Világvége = maja naptár = sárga veszedelem = antikrisztus eljövetel = PSY hatalomra jutása vagyis dec. 21én valószínüleg 1milliárd látogatottsága lesz a jutyubon.
Az ember mindig képes különféle dolgokat egymásmellé rendelni, valamilyen szisztéma alapján.
Kedvencem pl. az alanti képrejtvény. Ezt se egyszerű összerakni fejben. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2012
Ügyfél a birka. Vagy valami ilyesmi.
Ma vettem egy colát a boltban, mert megszomjaztam. Nézem a lejárat dátumát és...
Én tudom. De csaltam, így nem mondhatom meg...
*Maják, tuti nem kedvelnek engem, s ezért rakták 16. szülinapom elé egy nappal a világvégét.
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2012
Azoknak, akik lemaradtak róla, ezt a műsorunkat másnap megismételjük.
Mert a C cola internacionális világot behálózó mamut cég, akik mindent tudnak, és mindenhol vannak kapcsolataik, ráadásul pénzel nyomják a különféle titkos szervezeteket, akik ezért a termékeit idegen civilizációknak is eladják, és a világvégés dolgot is innen tudják biztosra.
Az év/hónap/nap sorrend az csak nálunk triviális...
Sajnos van még pár használatos variáció Én praktikusan szeretem leírni a formátumot, (pl. YYYY-MM-DD) mert nagy szívások lehetnek belőle ha félreértik...
Nem akartam neked elhinni, de tényleg! Bővebben: Link Basszus....
Ennél vajon mivel kell fizetni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |