Fórum témák
» Több friss téma |
Segítség kellene van nekem egy SCOTT DSX 550 dvd lejátszom. S/N: 550.408.012079
kéne hozzá egy távirányító. Nem tudja valaki milyen kell hozzá?Tettem róla fel egy képet,hogy ilyet keresek,vagy hasonlót.
kb 20A áram kialakulásakor bontani szretnék más áramköröket. A kapcsolás megépítésével nincs gondom. Csak már régen dolgoztam a szakmában. Szeretném tudni kapható e olyan áramhatároló mágneskapcsoló amely kb 20A körüli áram kialakulásakor bont illetve a megszüntekor visszaáll automatikusan.
Sziasztok!
Létezik olyan elem nélküli hőérzékelős, világító csapfej, amin a hideg az kék, a jó, az zöld, és a forró piros? Tényleg nem kell hozzá elem, vagy beépítik az elemet, és működik amíg bír?
Áramrelének, vagy áramfigyelő relének szokták nevezni manapság ezt a készüléket. Általában moduláris készülékként kapható, szinte minden valamirevaló gyártó termékei között megtalálod.
Bővebben: Link
Google első találat!
"Kis elektromos generátor van benne, ami megvilágítja a vizet, így nem kell elem bele."
Többek közt ezt is láttam. Ebben sem kék-zöld-piros a sorrend. Egyáltalán nem biztos, hogy ha azt írják oda, hogy generátor van benne, akkor az is van, vagy csak az van. Pár lednek nem kell sok energia, de ilyen kicsibe, ha még nem is nyitom meg a csapot teljesen, nem biztos, hogy el látja a ledeket, és az elektronikát.
Láttam már elemes indukciós lámpát, amiben nem mágnes mozgott, és a vékony tekercs két vége össze volt forrasztva. A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2012
Persze hogy létezik, zuhanyfejekben is ilyen van (már amelyik világít).
De olyan van, amiben a hideg a kék, a zöld a jó, és a piros a forró?
Mert én még csak olyat találtam, hogy zöld a hideg, kék a jó, és piros a forró.
Szeretném az 1.5Kw vill.motoromat inverteres fordulatszabályzóval ellátni amely start és állandó kondival indítható.
Tulajdonkép a youtubon látható késcsiszolásra alkalmas gépet szeretnék készíteni. http://www.youtube.com/watch?v=ZxixcGtSqIE&list=FLSkVIjBzXWCyXMS_EB...ndex=6 Kérdésem: Hol tudok ilyen invertert vásárolni. hogy kell bekötni? Hol tudok ilyen gumis görgőket, beszerezni? Mi a gazdasági haszna az inverternek?
Frekvencia váltó a pontos neve, az inverter egészen más dolog.
Nem, olyant nem láttam még, ahol a kék a hideg.
Mindenhol a zöld a hideg
Inverternek is hívják, más dolog, hogy nálunk a frekvenciaváltó megnevezés terjedt el.
Szia.
Kérdés, hogy háromfázisu üzemmódra alkalmas-e a motor 230V melett. Frekvencia váltó PI8100a 1R5G1 A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2012
Legalább szét lehet szedni, és felcserélni a ledeket, és/vagy kitakarítani, ha vízköves lesz, vagy eldugul valamitől, vagy elakad a generátor?
Üdv Urak!
Elsősorban azoktól érdeklődnék, aki SMD alkatrészekkel is foglalkoznak. Szerintetek melyik webes oldalról érdemes passzív smd alkatrészeket megrendelni? Sok helyen látok ilyesmit, de tapasztalatból ha tudnátok relatíve olcsóbb forrást kisebb szériákhoz. Ahol a 2010 és 2512 méret is hozzáférhető . Köszönet!
Lomex, RET, HEStore
Passzív alkatrészekért külön tuti nem érdemes, de más dolgok (pl. FET-ek, diódák, tranzisztorok, low ESR elkók) jó áron vannak még a TME-nél és a SOS-nál is, és ha mást amúgy is rendel tőlük az ember, akkor vannak dolgok, amiket érdemes lehet hozzácsapni a rendeléshez (pl. 10µF X7R kondi). A Lomex értelmes darabszámnál (mondjuk 50-100db/érték) verhetetlen árakkal rendelkezik... Sajnos olyan hely nem létezik, ahol minden van, és minden jó áron van, kis és nagy mennyiségben egyaránt.
Sziasztok!
A kérdésem elég égető... Van ez az SD foglalat, amit feltöltöttem. Digi gépben volt, amiből kihegesztettük. Igen ám, de nincs helyette másik, 2 helyen is voltam és egyik helyen sem tudtak mit mondani rá, mivel lehetne helyettesíteni vagy megbuherálni. Lényeg a lényeg, ezt a foglalatot kellene helyettesíteni bárhogyan. Valakinek valami ötlete? Nekem 1-2 átkötéssel is megfelel, lényeg, hogy a helyére lehessen forrasztani és olvassa a kártyát. Köszönöm előre is,evko A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
Vegyél egy olcsó kártyaolvasót, szed le róla és tedd rá.
De nem ilyen a lábkiosztás.... Vagy tudsz olyat, amelyiknek ilyen?
Mert sd olvasót lehet itt-ott kapni, csak a lábkiosztás más.
Legközelebb dissous helyett használj forrasztópákát
Tudsz rendelni INNEN 4 félét is. Nézd meg melyikkel egyeznek a kivezetések.
Köszönöm, amúgy is tőlük szokam rendelni ezt-azt időnként.
De valószínű az lesz, hogy leadom a helyi szaküzletben a megrendelést és ha összejön nekik (ált. hetente) a minimális rendelés, úgyis meghozzák. Apropó Tőled kaptam tippet ebben a topicban egy kvarccal kapcsolatban nemrég. Ahogy javasoltad, dupla frekissel megoldottam a problémát, az osztást is sikerült megoldanom. Hálás köszönet !
Üdvözletem!
STK 4164MK2 típusú végfokot keresek megvételre! Előre is,köszönöm a segítséget! Üdv!
Bővebben: Link
Apróhirdetési rovat?
Sziasztok
Összeszeretnék rakni egy laptopból táblagépet. Ehhez nagyjából már megvan minden alkatrék kivéve a értőpanelt. Valahogy sehogy nem találok olyan fajtát ami jó lenne. Ehhez szeretnék kis segítséget kérni ,hogy milyen fajtát lehetne illetve ,hogy hol lehet beszerezni. Az ősszeszérélesről képeket fogok fel tenni amit megvan a kijelző.
Sziasztok!
Hol lehet venni GMP PHOTOART 33LSI laminálót? Sajnos sehol sem találok már.. Ha valaki tudna, kérem írja meg. Köszi. A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2012
Helo!
Van itt esetleg valaki Székesfehérvárról, vagy a környékről, aki meg tudná nekem mondani, hogy holnap nyitva lesz-e az Albaház aljában található EC-bázis? |
Bejelentkezés
Hirdetés |