Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Ónfüstben, és alkatrészekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek
Boldog békés és sikeres új esztendőt kívánok a Hobbielektronika csapatának és fórumtársaknak !
A többiek nevében is köszönöm.
Békés húsvétot, és sok tojást/locsolót Mindenkinek!
Az idén már nem hiszem, hogy bele fogok valami projektbe, illetve hogy aktív leszek a fórumon, így szeretnék minden Fórumtársamnak békés karácsonyt és ónfüstben gazdag újévet kívánni!
Köszi, viszont Neked és minden Fórumtársnak !
Köszönet a sok segítségért amit kaptam az évben ! (Jövőre is szükségem lesz rá. )
Közeledve a világvégé... izé... Karácsonyhoz, ezúton kívánok én is valamennyi, kedves fórumtársnak és családjának nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket, és forrasztásban gazdag, új esztendőt a magam, és a moderátori csapat nevében is!
Boldog Karácsonyt minden kedves HobbiElektronikásnak!
(Ma 12:11-kor jár le a Maja Naptár!)
Boldog Karácsonyt Minden fórumtársamnak!
Minden kedves forumtarsnak, bekeseggel teli szentkaracsonyt kivanok,
Minden kedves fórumtársamnak Sikerekben és Boldogságban gazdag Maya új esztendőt kívánok!
Nincs is szebb reggel.... Megjöttek az IC-k és még szaloncukor is volt a hákús csomagban Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Minden kedves fórumtársamnak ÁLDOTT KARÁCSONYT és SIKEREKBEN gazdag, békés, boldog ÚJÉVET kívánok!
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok a fórumlakóknak!
Alföldi
Kellemes,élményekben gazdag,boldog ünnepeket kívánok a fórumtársaknak.
Minden Kedves fórumtársamnak,Áldott Ünnepeket Kívánok.
Boldog, békés Karácsonyt szeretnék kívánni minden kedves fórumozónak, a HeStore csapatának és akiktől oly sok segítséget kaptam!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |