Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Anya kikért a suliból holnapra: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
Direkt, vagy véletlenül? Elolvastam volna.
A zene mindig felelőssé tehető a jó hangulatért... egy kis támogatás: Bővebben: Link
A Cotton Club Singers CD-jét hallgatom: Pesti Szalonspicc
Remélem sokan eljönnek az idei, utolsó Börzére (bár esélyes, hogy nem lesz 22.-e)
Csak ne lenne olyan messze, Itt keleten miért nem rendeznek? Amikor a HE találkozó volt akkor voltam a börzén is. Én nagyon oda voltam. Még soha nem voltam hasonlón, amit összeírtam amire szükségem volt azt mindent megkaptam.
Én meg azon agyaltam, hogy HE találkozót miért csak Pesten lehet szervezni? Máshol nem érdemes?
Idézet: „Itt keleten miért nem rendeznek?” Szerintem mert nincs, aki megrendezze, nincs, aki összefogná (tényleges energiát és kedvet belefektetve). A HE-találkozókból tapasztalva lazán írhatom, nem elég csak elvállalni a dolgot, nem elég csak úgy félvállról legyintve valamit kimondani. Tenni kell érte. Kézzel foghatót. Letenni az asztalra. Energiát belefektetni, utánajárni. Lehetőség szerint szívvel, lélekkel. Különben olyan lesz, mint...
Talán az is ok lehet, hogy Budapestre valamivel jobb a közlekedés mint Poroszlóra.
Ez 'Nagyfalu' központi helyzetéből, népsűrűségéből (valószínűleg itt a legnagyobb 'amatőr'/km2 szám),és a főszervező(k) közelségéből adódik.
Szia Kálmán!
Te is el tudsz jönni a börzére? Jó lenne, ha tudnánk egy kicsit beszélgetni.
Már egy ideje itt telelek, már 8-án is voltam; most is ott leszek (korábban mint szoktam, mert nem megyek előtte a piacra).Most szpáty, mert fel is kell időben kelni.
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2012
Üdv!
Nagyon összezavarodtam mert a naptáram 22.-ét mutat.Most ez a másvilág,egy más világ,vagy elszalasztottam valamit?
Átaludtad a világvégét! Majd az EZO TV-n megnézheted az élő közvetítés ismétlését.
A világvége érdeklődés hiányában elmaradt...
Látszik, hogy még tévét se nézek. Valamiről nagyon lemaradtam.
Hol voltál mikor az ég zengett? Azaz; én ott voltam kb. 9.30-tól!
Mikor lesz legközelebb világvége?
Ki tudja? Az életem folyamán már legalább 5-6 világvége volt, de Cuchk Norris mindig közbelépett.
Csak Norisz? Végül is jobb mint, nem csak Károly.
Jobb hát. Vicsys aszteroidáját is egy rúgással elintézi. Úgyhogy nem aggódom ezért sem.
Khmm. Hány éves is lesz Csák Norrisz? Maximum a járókeretével tud hárítani... jó esetben.
Bár, akit érdekel, ma 21:00-kor megnézhet egy száguldó üstökös-t a VIASAT3-on. Én megnézem, már csak a látvány miatt is. Anglia, Írország mindig is a kedvencem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |