Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajnálom a kutyust. Volt nekem is olyan kutyám amelyik elpusztult balesetben, de ettől még ha volt rá lehetőségem mindig tartottam egyet kettőt. Már járni is úgy tanultam, hogy nagyapám buksi nevű kutyájában kapaszkodtam az udvaron. A mostani jószágok elég öregek nem sokáig lesznek már attól tartok, de hogy lesz helyettük új az biztos.
Ha szoktad néha nézni a Mythbusters c. sorozatot a Discoveryn, (bár most már nem mert kikötötte a Digi ) akkor tudod, hogy néha felteszik önmaguknak a műsorvezetők, a "Mi a fenét csinálok már megint?" kérdést, hogyha valami oltári nagy marhaságot csinálnak. Nem villant most be neked is ez a kérdés?
A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2012
Hát jobb lett volna börzézni, de hát a parancs az parancs.
Bővebben: Link
Idézet: „Pályázni lehet ugyanis arra, hogy hosszú éveken át tartó fix jövedelemért mobil átjátszó kerüljön a kertünkbe vagy házunk tetejére.”
Nem sok jelentkező lesz.
Idézet: „Ha rendelkezünk olyan kerttel vagy udvarral, ahol szabaddá tehető egy 2-300 négyzetméteres terület az adótorony számára, vagy ha ingatlanunk tetjén van körülbelül 60 négyzetméternyi beépíthető hely, máris pályázhatunk egy meglévő átjátszó kiváltására.”
Nem mondod! Csak nem mostanában olvasok ilyeneket.
Kislány áll a tengerben
imakönyv a kezében. Míg halkan mormolja imáját a tenger mossa a térdét.
Az a kislány menjen már beljebb pár lépést.
Igen igen semmi aggály
megjön a rím ha eljő a dagály. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2012
Móricka is megöregedett, rég kijárta az iskolát, de a lány még mindig fiatal.
Göre Gábor bíró úrral szólva: hasonló jókat kívánok!
Sziasztok!
Nagyon sok boldog karácsonyt kívánok Topinak, minden moderátornak és minden fórumtársamnak! Üdv!
Nagyon szépen köszönöm , köszönjük , neked is , és minden fórumtársnak egyaránt !
Sziasztok!, nagyon sok boldog és békés Karácsonyt szeretnék én is kívánni minden kedves fórumtársamnak!, és a Moderátoroknak is!
A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2012
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Nekem a REEF-esek közül Ő tetszik.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Kinek nem. 10-es skálán 15-öt adnék neki minimum.
Azért Őt se zavarnám el, pláne ha ilyen pofi társulna hozzá.
A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |