Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Boldog karácsonyt kívánok az összes fórumtársnak! Ami az elektronikát illeti, én a hibás elektroncsöveket a karácsonyfadíszek közé teszem.
Sziasztok! Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Sziasztok! Békés és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Urak!
Szép dolog a karácsonyi jókívánság, de van saját topicja. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
Így van! Itt a szabadidő kellemes eltöltésével kapcsolatos dolgok élveznek előnyt. Hehehe..
A mai recept, amit főzni akartam: volt egy "A" variáns, amivel kicsit gondban voltam, mert én agyaltam ki, de a húson és a curry poron kívül teljes a homály a többi alkotót illetően. A másik viszont elkészült: vajon pirítva a hagyma, a répa, majd a darált hús. Utána tenni kell még bele borsót, tárkonyt, és ketchupot. Majd ha ez kész, akkor a tetejére tejföl és majonéz keveréke, majd sütőbe vele. Jó étvágyat hozzá.
Számítógép szakik, éltek még így Karácsony táján?
Ha igen, ráér valamelyikőtök???
Mi a baj? Hardver vagy szoftver probléma?
Pontosabban ez. Bővebben: Link
Sziasztok! Nincs valakinek valami tippje, hogy ilyenkor ünnepekkor, honnan tudnék szerezni egy forrasztópákát? Hihetetlen balszerencsémre, pont áramkör összeállítás alatt ment tönkre... Szomorú vagyok, mert csak 27.én nyit a Váci szaküzlet..
Ha nincs drivered, akkor vagy az automatikus frissítés bekapcsolása (érdekes, de néha működik), vagy a windowsos telepítő van rosszul összerakva és nem szerepel benne a driver. Milyen windowsod van? Mert nekem mindenhez megvan, amivel nem kellett bajlódnom. Módosított xp-t használok blade edition néven.
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
Win7, 64bit-es. Rá nem jönnék mit kell tennem. A poén, hogy sehol sem találni alaplap drivert hozzá, meg azt se tudom, milyen alaplapom van.
Azért az élet sajnos zajlik
De most komolyan, mekkora szívás már, hogy megy az ember békésen motorral az úton és egyszercsak a fejére esik egy repülő A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
Na, csak azért, hogy fájjon...
Kipróbáltam a szuvizálást otthon. Mondhatom, nem csalódtam, nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. Csirkemellet töltöttem meg. Az egyik felét füstölt sonka csíkokkal és sajttal, a másikat kukoricával sajttal és petrezselyemmel. Hozzá egy kis rizs és franciasali került. (természetesen a salit is én készítettem) No, de beszéljenek a képek. Ugye, hogy guszta?
De szépek!
Én pedig éhes vagyok, a hűtő tele, most még ez is. Már csak a fogam ne fájna!
Nagyon bolti verziós kinézete van a csirkének ha jól látom. De ettől függetlenül megyek oda vacsira csak mond a címet.
Más téma: majdnem kész vagyok a TDA építőkészlet összerakásával, de nem tudom befejezni, mert nincs a csatlakozók helyének kifúrásához hozzávalóm.
Fincsi, erről eszembe jutott egy kép, de sajna inkább nem teszem ki, mivel sajnos súrolhatja a nyilvánosságra hozható képek kategóriáját (kivillan ez az). Pedig szorosan összefügg az elektronikával, az édességgel és az általad is megosztott képekkel. A készülék lemezjátszó és sosem gondoltam volna, hogy mire nem használható...
Pedig ez "házi vágású". Végül is mindegy lenne, nagyon fini volt. (Most aztán volt, szeresd pocakot!)
Ma begyújtottunk. A kacsák vesztére. Sikerült tanyasi kacsákat venni, ekte biók voltak.
A kemencét kicsit túl fűtöttük, meg olvadt a zománc a kád oldalán. A nejem is hozta a formáját, a lila káposztához karamelizálta a cukrot, közben a nappaliban pálinkáztak. Lett némi füst a konyhában.
Sziasztok! Ma kaptam meg a karácsonyi ajándékomat
Kis Jézuska megszületett, örvendjetek!
Gratulálok. Paraméterek? Az én lányom holnap fog megszületni. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |