Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2025 / 3607
(#) AMD hozzászólása Dec 24, 2012 /

(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 24, 2012 /

Hopsz egy nulla lemaradt.
(#) zolika60 hozzászólása Dec 24, 2012 /

(#) kérdező hozzászólása Dec 24, 2012 /

Boldog karácsonyt kívánok az összes fórumtársnak! Ami az elektronikát illeti, én a hibás elektroncsöveket a karácsonyfadíszek közé teszem.
(#) mrobi hozzászólása Dec 24, 2012 /

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Dec 24, 2012 /

Ez űber szép.
A másik se rossz.
(#) manson1989 hozzászólása Dec 24, 2012 /

Sziasztok! Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
(#) bensepeter hozzászólása Dec 25, 2012 /

Sziasztok! Békés és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
(#) Moderátor hozzászólása Dec 25, 2012

Urak!
Szép dolog a karácsonyi jókívánság, de van saját topicja. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2012
(#) szamóca válasza (») Dec 25, 2012 /

Így van! Itt a szabadidő kellemes eltöltésével kapcsolatos dolgok élveznek előnyt. Hehehe..
(#) jani1987 hozzászólása Dec 25, 2012 /

A mai recept, amit főzni akartam: volt egy "A" variáns, amivel kicsit gondban voltam, mert én agyaltam ki, de a húson és a curry poron kívül teljes a homály a többi alkotót illetően. A másik viszont elkészült: vajon pirítva a hagyma, a répa, majd a darált hús. Utána tenni kell még bele borsót, tárkonyt, és ketchupot. Majd ha ez kész, akkor a tetejére tejföl és majonéz keveréke, majd sütőbe vele. Jó étvágyat hozzá.
(#) janikukac hozzászólása Dec 25, 2012 /

Számítógép szakik, éltek még így Karácsony táján?
Ha igen, ráér valamelyikőtök???
(#) jani1987 válasza janikukac hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Mi a baj? Hardver vagy szoftver probléma?
(#) janikukac válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Pontosabban ez. Bővebben: Link
(#) Balagemann2031 hozzászólása Dec 25, 2012 /

Sziasztok! Nincs valakinek valami tippje, hogy ilyenkor ünnepekkor, honnan tudnék szerezni egy forrasztópákát? Hihetetlen balszerencsémre, pont áramkör összeállítás alatt ment tönkre... Szomorú vagyok, mert csak 27.én nyit a Váci szaküzlet..

Ha nincs drivered, akkor vagy az automatikus frissítés bekapcsolása (érdekes, de néha működik), vagy a windowsos telepítő van rosszul összerakva és nem szerepel benne a driver. Milyen windowsod van? Mert nekem mindenhez megvan, amivel nem kellett bajlódnom. Módosított xp-t használok blade edition néven.
(#) janikukac válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Win7, 64bit-es. Rá nem jönnék mit kell tennem. A poén, hogy sehol sem találni alaplap drivert hozzá, meg azt se tudom, milyen alaplapom van.

(#) Gafly hozzászólása Dec 25, 2012 /

Azért az élet sajnos zajlik

De most komolyan, mekkora szívás már, hogy megy az ember békésen motorral az úton és egyszercsak a fejére esik egy repülő
(#) vicsys hozzászólása Dec 25, 2012 /

Na, csak azért, hogy fájjon...
Kipróbáltam a szuvizálást otthon. Mondhatom, nem csalódtam, nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. Csirkemellet töltöttem meg. Az egyik felét füstölt sonka csíkokkal és sajttal, a másikat kukoricával sajttal és petrezselyemmel. Hozzá egy kis rizs és franciasali került. (természetesen a salit is én készítettem) No, de beszéljenek a képek. Ugye, hogy guszta?
(#) mps válasza vicsys hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

De szépek!
Én pedig éhes vagyok, a hűtő tele, most még ez is. Már csak a fogam ne fájna!
(#) jani1987 válasza vicsys hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Nagyon bolti verziós kinézete van a csirkének ha jól látom. De ettől függetlenül megyek oda vacsira csak mond a címet.
Más téma: majdnem kész vagyok a TDA építőkészlet összerakásával, de nem tudom befejezni, mert nincs a csatlakozók helyének kifúrásához hozzávalóm.
(#) Lázár Péter válasza szamóca hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Fincsi, erről eszembe jutott egy kép, de sajna inkább nem teszem ki, mivel sajnos súrolhatja a nyilvánosságra hozható képek kategóriáját (kivillan ez az). Pedig szorosan összefügg az elektronikával, az édességgel és az általad is megosztott képekkel. A készülék lemezjátszó és sosem gondoltam volna, hogy mire nem használható...
(#) vicsys válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Pedig ez "házi vágású". Végül is mindegy lenne, nagyon fini volt. (Most aztán volt, szeresd pocakot!)
(#) nagy hoho hozzászólása Dec 25, 2012 /

Ma begyújtottunk. A kacsák vesztére. Sikerült tanyasi kacsákat venni, ekte biók voltak.
A kemencét kicsit túl fűtöttük, meg olvadt a zománc a kád oldalán. A nejem is hozta a formáját, a lila káposztához karamelizálta a cukrot, közben a nappaliban pálinkáztak. Lett némi füst a konyhában.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Vigasztaljon a finom végeredmény.
(#) vicsys válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Duzzogva ezt is megenném...
(#) patexati hozzászólása Dec 25, 2012 / 1

Sziasztok! Ma kaptam meg a karácsonyi ajándékomat
(#) pjg válasza patexati hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Kis Jézuska megszületett, örvendjetek!

Gratulálok.

Paraméterek?

Az én lányom holnap fog megszületni.
(#) pjg válasza pjg hozzászólására (») Dec 25, 2012 /

Közben megtaláltam a "paraméterteket" a feje fölötti kék táblán. Szép baba.
Következő: »»   2025 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem