Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jó kína meg az ibay más mint a belföldi magyar posta...
Tudja valaki, hol lehet beszerezni a Bassotronics - The Future is Bass című lemezét?
Itt lelehetne tölteni veszteségmentesbe, de nincs péjpélem. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2012
Ez van csak: Mondjuk MP3. Nem sokat ér.
Előadó: Bassotronics Album címe: Bassotronics Vol. 1-2 Bassotronics Vol. 1-2 Kellemes subláda gyilkolást. Lista alant. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2012
Segítség kellene.Le akartam tölteni egy szerekesztő progit és azóta ha megnyitom az iternetet nem a google jön be hanem egy Babylon Search nevű valami.Nem tudnátok tanácsot adni hogyan lehetne visszaállítani a régi rendszert?Ja és a program amit le akartam tölteni nem az volt amire gondoltam.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2012
Nos, ha nem az a program, akkor először is töröld le, másodszor , telepítésnél figyelj oda, mert ott felajánl más programokat is (babylon search stb.) és azokat is feltolja (ez nekik jó, mert az adott program gyártója fizet a "reklámért"), harmadszor, milyen böngésződ van?
Írd meg, és megmondom ! Amúgy nem
Mozillám van.De kipróbáltam chrome és explórer alatt is.Mindenholezt adja ki.Amúgy a program legrandos volt,mármint amit le akartam tölteni.Bíztam abban hogy nem csesznek ki velem.Kitöröltem a rossz programot.Nem ajánlott fel semmi mást.
Firefoxom pont nincs fent gépen , de még emlékszem.
Menj arra az oldalra , ami szeretnél , hogy a kezdőlapod legyen. Ott fent , ahova az url -t írod, balra van , vagy egy ilyen papírlap , vagy egy kicsi képecske (favicon) azt megfogod, és elhúzod a jobb oldalt található házacskáig (home gomb) ott elengeded, megkérdezi, hogy ez legyen e a kezdőlap, nyomsz egy igent , és akkor elvileg az lesz.
Kösz így már jó.Pont ott van.
Üdv!
Ez valami csodálatos lehet. Kérek Szépen egy receptet privátban, ehhez a Gyönyörű Kuglófhoz! Örök Hálám!
Inkább linkelem. Egy az egyben a recept szerint jártam el. Bővebben: Link
Szomorúan olvasom, hogy többen háborúval köszöntik az újévet. Remélem itt a faluban kevesen lesznek, mert a három kutyám egyáltalán nem élvezi. Mondjuk én sem tudom mi a jó benne.
Megnyugtatlak, nekem is van kutyám, és kutyamentes zónába megyünk lövöldözni
Attól tartok azért lesz néhány száz kutya az országban, amelyik amiatt megy világgá, mert nem mindenki tesz így.
Nálunk már tegnap előtt meg kezdődött a "háború". Szóvá is tettem a sokadik petárda után de még neki állt feljebb. Azóta csak szórványos pufogtatások vannak.
Idézet: „Szóvá is tettem a sokadik petárda után de még neki állt feljebb. Azóta csak szórványos pufogtatások vannak” Akkor ez most egy sikertörténet, vagy nem az??? Nekem a németjuhász szedte szét mindíg az ajtót az évnek ebben a szakában Aztán tettem fel zártszelvényt a takaróléc helyett. Na az kitartott egy darabig, de aztán okos állat lévén talált más gyenge pontot. Ami azt illeti, sok-sok munkám és sok pénzem is bánja a mások "pukizási" mániáját... Idézet: „Akkor ez most egy sikertörténet, vagy nem az???” Maradjunk annyiban részleges eredmény.
Sajnos ez van. Csak részleges eredményt lehet elérni. Amikor lőnek én is ott nyugtatgatom a három kutyát a nappaliban. Nem lehetnek kint, mert világgá mennének. Legalábbis a két kisebb biztosan. Csak abban bízhatok, hogy hamar elfogy a lőszer.
Hello!
Amazonrol rendelt már valaki? Honnan tudom kideríteni, hogy mennyi a szállítási költség? Hogyan lehet fizetni?
Igen. Egy DVD-t szeretnék, de még sose csináltam ilyet, sőt nálunk nincs is Pay-Pal meg hasonlók. Egyszóval nagyon nem vagyok jártas ilyenekben.
A PayPalon van magyar nyelvű ismertető. Egyszerű az egész.
Hívd rájuk a jardot. Állítólag 150e a bírság.
Néhány évvel ezelőtt, a recesszió előtt az év végi szabi alatt leporoltam a Call of Duty-t és játszadoztam. Mikor a szünetben, így dec. végén egy este kimentem a ház elé cigizni, azt hittem, még mindíg játszom, mert dettó ugyanaz a hangulat, szórványos lövések, sorozatok hangja szólt kint
Csak Vajdaságban nincs Pay-Pal... Ja, meg 16 vagyok.
Gabiorsi: Én is COD-ozok. 3 nap alatt végigvittem a 4. részét.
CODból a 2 multiba a király! Főleg snyper pálya
Bushido - Zeiten ändern Dich - Live durch Europa (DVD + CD)
A legjobb játék meg multiba a CS 1.6
Csak jó szerót kell találni hozzá.. Habár ma már nem tudom mennyire vannak jó szerók, régen azért akadt egy pár, jól el lehetett játszani.
De Szegedre átjársz úgy-e? Van ott ismerősöd, hozzá kiviszik, oszt megkapod.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |