Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Boldog újévet minden kedves fórumtársamnak és eme fórum működéséhez nélkülözhetetlen moderátorunknak!
Boldog Új Évet, bort, búzát, békességet kívánok minden kedves fórum társamnak!
Boldog új évet minden fórumozótársnak
Disznóvágás Dugeszéknál
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2013
UAZ-onkon téli gumi,
Vadászlányon tangabugyi, balra őzek, jobbra dámok Boldog új évet kívánok! üdv Karesz01
Újévi ébredés
Ha mozogna az ábra, feküdj még vissza kicsit
Sziasztok!
Nem találom azt a témát, ahol a fórumról lehet beszélgetni, javítási tippeket adni, stb. Valami nem működik nálam a fórumon, de ide nem akarok offolni.
Boldog új évet mindenkinek!
Egy vicc az új évre, hogy vidáman kezdődjön: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2013
Hogyan készül a gyerek.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2013
Ha a műanyag háza meg mattúl a nap hatására, azt valahogy még meg lehet oldani, hogy ne legyen olyan tarkabarka? Vagy csak festés marad?
Egy alapos fogmosással. Na nem neked, hanem a műanyag háznak. De ha az már az UV sugárzástól mattult, azaz már porlad a felső réteg... hát, talán csiszolás és festés marad.
Hát még jó, hogy nem nekem ajánlod a fogmosást, az azé benne van a napi rutinba és ilyenek
Hát igen a festés lesz a megoldás. Finom csiszolással ugyan javul, de akkor meg olyan csiszolt kinézetű. A másik kérdés, mivel lehetne a felületén keletkezett használati nyomokat kitölteni? Ha már festem ne legyen olyan mint a hold
Gletteléssel, amivel az autókat is szokták.
Arra én is gondoltam, csak egy kiskanálnyi menyiségért nem akarok beruházni.
Lehet kis tubusban is kapni, de ha jó kemény festéked van azzal is glettelhetsz, és szintbe csiszolod. A műgyantások jók, mert nem oldja fel a már kikeményedettet a fedőréteg.
A kétkomponensű, megkötött festéket a benzin sem oldja? Nekem a járgányom tankját olyannal fújták le, csak kíváncsiságból kérdezem, egyszer már kipoccsant de nem történt semmi
Sziasztok, valaki nem tudja , hogy szintetizátornak hogy kell benyomni , hogy 1 oktávval lejjebb legyen minden (mélyebbre van szükségem, mert kifutok a gombokból )
Üdv! BUÉK utólag mégegyszer.
A hosszú fehér billentyűn számolj vissza 7-et, kezdd ott.
Amúgy nem kell benyomni szegénynek
Persze , persze a probléma annyi, hogy elfogynak a billentyűk
Akkor is csak úgy tudsz transzponálni, ha egyel lejjebb folytatod.
Szaxofonnal szokták úgy. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |