Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szia
Egy ötletem van az használható de nagyon pepecselős módszer. Magábol a nyákból kell kivágni lombfürésszel nem csak a fóliát hanem magát a nyákot is és utána nyáklemezből ugyanolyan alaku darabbal potolni ragasztással majd alulról is megerősiteni ráragasztott nyákkal. Valamikor régen egyszer csináltam ilyet működött utána évekig. De nem számits rövid, gyors munkára,
Sziasztok!
Van egy 5LO38I CRT-m, és kellene hozzá egy X-Y módos kapcsolás, olyan ami érzékeli a hangkártyából kijövő 1V-ot(Ehez kéne).
Sziasztok!! Én egy olyan kapcsolási rajzot keresek amivel egy u.n. modell hajót tudnék irányítani.Szal kell egy adó és egy vevő rész illetve kikötésem még hogy 2 csatornás legyen szal előre-hátra, és jobbra-balra tudjam irányítani, illetve legalább 6 volttal üzemeljen!!Köszi
Saját magad akarod megépíteni az adót és a vevőt is?
Szerintem egyszerűbb, ha veszel egy ilyen kész kitet, úgyis kapni ilyen modelles dolgokhoz valót!
Igen egyszerűbb lenne de ha modellezőboltban veszem akkor minimum 8 000 ft meg szétberhelni nem akarok egy uj ,,játékot" az a lényeg hogy 6-12 V -ig birja a feszkót mert 6 voltról is tökéletesen működik de eredetileg 12 voltos a motorom !
HI!
Küldjön valaki SOS RECYRC-1 kapcs rajzot. Előre is kösz! Zoltán
szoiasztok.
láttam énasszem itt a HEn egy kapcsirajzot, amit kocsiba lehet beépíteni, és sípol ha égvehagytál valamit. De sajna azóta nem találom:/ kerestem már minden felé. aki esetleg tudjam iről van szó, megtenné hogy ír? kössz (amugy a kapcoslás nagyon egyzserű volt. asszem néhány didából/ellenállatból meg egy sípoló kondenzátorból vagy miből állt.) üdv: uli
üdv mindenkinek
vki tud egy 100%-ra biztos müködőképes infra adó-vevő kapcsolási rajzot az lenne a legjobb ha vki már megcsinálta és müködik a segitséteket elöre is köszönöm
Naná! Megy egy halom ellenállást... MPi-c barátommal egy kb. 20 Ft körüli összeg esetén azon "vitáztunk" (persze, nem komolyan!), hogy azt vissza kell-e küldeni, mire abban maradtunk, hogy azon bizony vagy 10 db ellenállást is lehet venni...
Komolyra fordítva: Úgy tűnik, manapság az illemet nem tanítják. Az ifjabb generációknak már nincs gyerekszobájuk? (Engem még arra tanítottak, hogy a "kérem", a "Köszönöm", meg a "Légy szíves" varázsszavak: Mindent el lehet velük érni... Most meg...
Helló
Kerestem egy tuner kapcsolási rajzát, de nem találtam letölthetőt csak fizetőset. Valakinek nincs meg a Sansui T-910L tunernek a kapcsolási rajza? Kicsit le van gányolva meg kéne csinálni. Ha valkinek megvan jelezzen már. Üdv: Ricsi
Sziasztok! Szeretnék építeni egy erősítőt, ami szimpla tápfeszről üzemel (+30-60V körül), teljesítménye kb. 30-60W körüli, és a végtranzisztorok TIP147 és TIP142. Ha valakinek van kapcsolási rajza ilyenről, örülnék ha megosztaná velem. (Ne az a 60W-os gitárerősítő legyen a BSS-ről, mert azt megcsináltam és nem tetszett)
Sziasztok !
Olyan futófényszerű kapcsolási/panel/rajzot keresek, ahol a futási sebesség, és a kimenetek kapcsolási ideje /tartása/ szabályozható. Pl: órajel 4093 /555/. és a kapcsolórész 4017 a kimeneteken triakok. Előre is köszönöm a segítséget.
hali keresek egy kapcsi rajzot egy digit táphoz
fesz.:50V árame.:max 10A 7szegmens kijelzővel
Sziasztok! Senki nem tudna segíteni ebben a kapcsolási rajzban nagyon fontos lenne, hogy egy kétcsatornás adó-vevőt építsek (modellező hajóhoz) kérlek szépen titeket segítsetek!!Csak egy rajz! minimum 6 V-ot tudjon kérlek!!
Köszönöm szépen!
Sziasztok! Keresek egy Neovo f-15 tft monitorhoz kapcsolási rajzot. Valamiért nem ndul a tápja???
Hello!
Valaki nem tudná egy bevált függvény generátornak a kapcsolási rajzát elküldeni? Ha lehet, 0 - 3MHz - ig kellene. És a négyszögjel kitöltési tényezőjét is lehessen állítani. Előre is köszi.
Szia Sploc!
Takláltam neked egy oldalt,ahol nagyon részletesen foglalkoznak ezzel a témával.Itt biztos fognak tudni segíteni.Sok sikert! Üdv: google
Szia Sploc!
van egy egyszerübb megoldás bemész a modell boltba és egy 4 csatornás adó vevőt rendszert veszel 15.000Ft-ért quarc párral együtt én is rc modellezek
Sziasztok!
Nekem is kéne egy kapcsolás... Konkrétan egy: ONKIO A-8220 -as erősítő-é érdekelne, hogy milyen IC kell bele, mert ez egy integrált végfok.. Előre is köszi..... Ui:tudom lehet letölteni hozzá service manual-t , de pénzért, és nem is kevésért....
Hello!
Egy nagyon régi (több mint 20 éves talán már 30) Dyras KP-1300, két kazettás magnóhoz keresek kapcsolási rajzot. A google egy árva oldalt sem dobott ki!!! Valaki ismeri? Akik öregebbek már, biztos volt valakinek ilyen.
Hali!
Hát, nagyon régen nekünk is volt egy Dyras, de a típust nem tudom, a faternak még megvan. Mi a gond?
Hello!
Hát van egy pár baja.. A bekapcsolás jelző led, a potméterek, a B felvevő deck motorja.. A számláló. Kb ennyi. Fel szeretném újítani belülről, sokat volt használva. De ebből is lehet látni, hogy a régi cuccok menynire bírják, és mennyivel javíthatóbbak mint egy digitális hifi.. "Csak" a kapcsolást kell megtalálni hozzá, ami jelen esetben nem megy. Anélkül meg nem nagyon akarok belekezdeni, valamit félrekötök, és vége..
hello rövid kérésem lenne, tudna nekem valaki olyan kapcsolási rajzjejöléseket küldeni ahol ipari gépek rajzjelei vannak? Relé? villanymotor, mágneskacsoló, motorvédő kapcsoló, hőkioldo, PLc, ezek rejzjelei?
mert ezeket sehol nem találom
A fórum azért fórum, ogy ide kérjük a választ.
Ha levélben kérnénk, akkor levlista lenne!
Üdv. mindenkinek!
Órajelgenerátor rajzra lenne szükségem, de olyanra ami szabályozható 1-10s között, +a kitöltési tényező is állítható 0,2-1s között. Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Hellosztok!
Keresem az Orion viking és Orion Nárcisz kapcsolási rajzait. Segítségeteket elöre is köszönöm: Hurka
üdv
építeni szeretnék egy 7 csatis keverőt. aki tud segítsen előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |