Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez így nem helytálló, hogy ki az okosabb, mert erre csináltak kísérleteket csimpánzokkal, és kimutatták, hogy a rövidtávú memóriájuk sokkal jobb, mint az emberé. Ez az Ő közösségeikben, ahogy élnek nagyon fontos szerepe van a rövidtávú memóriának, mert segíti a gyors helyzetfelismerést.
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2013
Best Cat compliation 2012 Egy kis macskás humor
Ez egy kissé morbid is, meg favicc is, de azért én nevettem rajta:
A nyuszika megy a sivatagban, és már majdnem éhen hal, amikor szomjan hal. Üdv.: Miki
Hát nem volt józan aki kitalálta!
Ez olyan mint a:
- Mi a különbség a krokodil között? - Hosszabb, mint zöldebb.
Idézet: „csináltak kísérleteket csimpánzokkal, és kimutatták, hogy a rövidtávú memóriájuk sokkal jobb, mint az emberé.” A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Műholdas Morze távíró! Bővebben: Link
Nehéz a hangmérnöki meló! Bővebben: Link
Az énekes, vagy a hangtechnikus (bár semmi közöm hozzá, de szerintem az énekes ez igazi.
Vegyél anyabikát!
Apa tehén nincs? Mert engem az érdekelne.
Apa tehén? Hogyne volna Hibrid kakastojásból keltetik.
Remélem még nem volt
Egy matematikatanár meg akarja tréfálni osztályát, így feltesz egy kérdést: - Na, gyerekek, ha ez a terem 6 méter hosszú és 4 méter széles a fal színe fehér, csíkos nadrág van rajtam és most fél 12 van, akkor hány éves vagyok én? A gyerekek döbbent csendben ülnek, majd egy kis idő múlva Móricka jelentkezik: - A tanár úr 40 éves. A tanár meglepődik. - Tényleg annyi vagyok, ezt meg hogy találtad ki? - Hát - mondja Móricka - van egy 20 éves bátyám, és ő csak félhülye.
Az ilyen sofőr mögé szívesebben felülök, aki akkor is tudja kezelni a buszt, amikor az megcsúszik.
Azért nagy különbség van egy ilyen nagy ( és viszonylag nyitott) helyen csúsztatni, mint a közúton, ahol normál esetben van +1 sávod 'játszani'...
De a gyakorlás fontosságát nem vitatom. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
Ma hallottam valamelyik rádión, hogy már keresik ki volt és ki fogják rúgni. Ne is legyen a BKK-nál olyan sofőr aki tud vezeti.
Biztos a magas dízel árak miatt. Sokba kerül ám egy driftelés. (Hivatkozhatna arra, hogy ö csak le akart parkolni és nagyon csúszott
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
Szerintem különben valamelyik szerelő volt. Ott javítják ezeket a talicskákat. Nem büntetni kéne, hanem a többi sofőrt is biztatni egy kis csúszkálásra. Sokat javítana a baleseti statisztikán.
Ez egy ilyen ország. Ha ülök, és a gépek mennek termelik a hasznot, akkor én lógok, és az rossz. Ha folyik rólam a víz mert üzemzavar van, és csak az áram fogy, meg állnak az emberek, az jó, mert megdolgozom a pénzemért.
Azt még csak -csak megértem hogy elolvad a hó de hová lesz a fehér ???
Beköltözik a mélyhűtő azon részére, ahonnan nem lehet levakarni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |