Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Sajnos semmi, csak az ebay-en nézelődve akadtam rá. De ha lesz össznépi rendelés akkor én is benne lennék.
pjg majd rákérdez de ez valószínűleg nem lötstop fólia .
Majd 1x * előbb vennem kell egy öngyújtót hozzá.
Moderálva! Nem egy iksz, hanem egyszer! A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2013
Ugye , hogy kíváncsi vagy az új módszerre mindig mondom én , hogy az új mindig jó még ha trabant is.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2013
Írd meg privátban a címedet ! Küldök neked kettőt (ha elsőre nem sikerülne jól a videó)
Ok , de arról volt szó , hogy többen leszünk benne , vagy már , ha robbantani kell, akkor már nem ?
Én lötstop fóliára jelentkeztem volna , nekem az ilyen trutyiktól herótom van (ami csak hasonlít festékre azt én útálom)
Persze , ha a tedi henger olyan oldószert tartalmaz , akkor , csak egy óngyújtó aztán bumm.
A lötstopra én is , ezt a másik fajtát nem ismerem .
Minek a fegyver a lötstop fóliához ?
Ja , hogy olyan erős , hogy még a fegyver sem viszi át ?Ez azért nem teljesen így van.
Tényleg , de béna vagyok
Sziasztok ! Mostanában kezdek foglalkozni ezekkel a nyákon meg épített áramkörökkel de igazából jó nyákom csak akkor van ha egység csomagban rendelek meg egy áramkört és azt rakom össze. Itt már mindent olvastam a vasalásos technikáról, én ezt szeretném kivitelezni. Még nem vásároltam nyomtatót de rá fogom fordítani a pénzt. Hogy tudnám én kivitelezni ezt a vasalásos nyák készítést , az érdekelne milyen tipusú lézer nyomtatóra van szükség hozzá amiben biztosan nem csalódok így elsőre sem.
Csalódni úgy is fogsz , ha nem is a gépben , de amíg sikerül begyakorolni , addig lesz egy két köröd.
Nem írtad milyen gépet akarsz venni színes , vagy csak fekete, de talán nem is ez a lényeg. Sok embernek itt sokféle fajta gépe van , és szerintem mind használható valamilyen formában. Talán amit tudnák javasolni viszonylag olcsó legyen a fenntartása , ha valamilyen alkatrész , vagy toner kell hozzá beszerezhető legyen stb stb stb , és ne aranyárban mérjék ezeket. Azt a minőséget ami kell a nyákhoz mindegyik tudja teljesíteni a többi már a te dolgod lesz.
Szép estét mindenkinek.
Hozzáértők tanácsát kérném, NYÁK vasalással kapcsolatban. Utána olvastam itt a témának, mivel ez az első próbálkozásom a vasalással. Sima fénymásoló papírt használtam, és 2. próbálkozásra ilyen lett a NYÁK: kép csatolva Kérdésem: Így mehet a panel maratásra, vagy még áztassam a fent maradt papír réteget? Előre is köszönöm a segítséget.
Egy kicsit még áztathatod (picit még dörgölheted is) aztán tedd bele sósavba az leszedi a még fentragadt szöszöket , utána már mehet a maratás . Egyébként nagyon szép főleg hogy ez az első ! Grat .
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
Köszönöm.
Nem mertem tovább áztatni, mert 2 helyen kicsit lejött a festék. Látszik is a képen, ahol filccel javítottam.
Nyugodtan áztasd ! Ami fel akar jönni jobb ha a vízben jön föl akkor még javítható , ha a savban válik el akkor már nem sok esély van a javításra .
Rendben, úgy lesz. Egyébként úgy voltam vele, ha nem sikerül a sima papírral, majd megpróbálom fotópapírral. Még egyszer köszönöm a segítséget.
Azért még ne bízd el magad , mert ha sikerül is majd leszedned a papír foszlányokat tüzetesen nézd át a rajzot , hogy nem e szita szerű , mert akkor sem javasolnám a maratást addig, amíg nem egybefüggő mindenhol a fedés.
Azt javasolnám , hogy amilyen beállításokkal kinyomtattad a rajzot nyomtasd ki még egyszer , és világítsd át , ha mindenhol jó , akkor feltételezhető , hogy a nyákon is rendben van .Ha nem így van , akkor változtass a beállításokon.Ne legyél ress magadat ellenőrizni , mert kevesebb lesz a kudarc , és a végeredmény meg annál biztosabb lesz. Egyébként elsőre kapsz egy ötöst pláne , hogy sima papírral csináltad ok jó lett. A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013
Szia.
Éppen ellenőrzök, és javítok. Nekem csak tintasugaras masinám van, így fénymásolni kellett. A panelt most hasonlítom össze az eredeti (tintasugaras) nyomattal. Ahol szita szerű a vonal, inkább áthúzom filccel. Nagyon szeretném, ha jól sikerülne, az oldalon található JLT-02 forrasztó szabályzót készülök csinálni.
Aha , akkor ez nem lézerrel lett nyomtatva , és fénymásolva lett értem , akkor majd kiderül , mert így nem tudod megnézni még egyszer mivel gondolom máshol másoltattad .Csak fog sikerülni hajrá.
Ilyen lett maratás után:
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2013
Grat ! Elsőre egészen jó , de lesz ez még jobb is !
Nem egy kiállításra készült darab , de használható lesz biztosan.
Valaki nem hogy elsőre , de tizedikre sem tudja megcsinálni. A technika finomításával lesz ez még szebb is -Elsőre azt lehet mondani , hogy elmegy.De azért meg kell mondani az igazat , hogy nekem , de sok olyan emberkének aki már hozzá szokott a minőséghez , annak ez nem felelne meg.És később szerintem , ha te is tökéletesebben fogod csinálni valószínű neked sem fog.De elsőre
Őszintén, én még mindig a műnyomó híve vagyok. A sima A4-essel semmi jót nem tudtam én se elérni. A műnyomóra is lehet fénymásolni, suliba is így csináltuk régen. Drágának se mondanám a papírt. Ha a vasalásnál maradsz szerezz be 130grammosat, és meglátod a különbséget.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |