Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ne idegeskedj, hisz nem szüntették meg. Hasogass fel egy-két tuskót (gondolj a helyükre valakiket), az megnyugtat.
![]()
Apropó tuskó. Ki kapott szociális alapon tűzifát a zsákaiakon kívül? Nekünk kb 0,634 erdei köbméter fát adtak.
Ne búslakodj.
![]() ![]()
Akkor ne írd le. Inkább én írom le, hogy nem csak unokáztam a hétvégén, hanem az itteni kollégák segítségével megjavítottam az asszony konyhai TV-jét.
![]()
Már jól esett egy kicsit elektronikázni. Meg tulajdonképpen belűről elég érdekes, csak kívülről nézhetetlen.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2013
Ezek az igazi vidám történetek. Emlegethetik majd az unokáknak is.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2013
Idézet: „Meg tulajdonképpen belűről elég érdekes, csak kívülről nézhetetlen.” Ez azonban nem a készüléknek betudható hiányosság...
Voltam ma egy kis anyag beszerző körúton, de úgy néz ki, hogy az egyik alkatrész értékét elnézték. Nem baj, hiszen csak egy 10 forintos tételről van szó.
Azt vettem észre magamon, hogy mivel csak ritkán van kérdésem, de arra megtalálom a választ a megfelelő helyen, ezért ide a pihenőbe "szorultam".
Nyugi, nem kel itt "szorongani", van hely bőven.
![]()
Hello!
Valakinek közületek van Motorola Atrix 2-es telefonja? Érdekelne a tapasztalata vele kapcsolatban! ![]()
gyors kérdés. 5v-bol ellenállással 3,3 tudok csinálni?
csak egy táp bekapcsolásához kellene amin a készenléten kijön az 5v és a test és várja a 3,3v-ot a bekapcsoláshoz
Nem tévedt el egyáltalán, semmi elektronika nincs a csibeetetőben. Ugyanis, van neki egy 5 szelepes (valve) etetője, amit le akar szűkíteni (ellenállás) 3,3 szelepesre. Ezt a táp adagolót akarja kisebbre venni mert alapból 5 szelepen jön a táp, s nagyon híznak a csibék. Gondolom, ha 3,3 szelepen jönne, akkor megfelelő lenne a táp mennyisége.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
Pont, pont, vesszőcske.... na és a shift gomb.
![]()
Pontosabban ‘TribunaLudu’.
![]() Elmegy olvasni? A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
Ó, ezt már többször elolvastam, fórumot is átrágtam
![]()
Akkor még szerencséd volt, hogy nem gari lejárta után négy nappal.
![]() Én Sony párti vagyok nagyon, jelenleg egy T-m van.
Az egy vadállat
![]()
Sziasztok! ***
Szia! A többi nem ide való. De azért jól kiszórakoztuk magunkat rajta. Action2K A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
Nálam 22.3417944W jött ki. Lehet, hogy nem jó a képlet?
![]()
Ha az interpolálást a 12. faktoriálissal végzed, s a longitudinális vektort a transzkontinentális együtthatóval de-magnetizálod, akkor 20W jön ki. Itt a jó megoldás a 20W-ra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |