Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon köszi...
Jól néz ki
![]() Az előlapot is te csináltad? Kapcsrajzot fel tudnád tenni? Gratula
Azokat az előlapokta hogyan varázsoltad oda??? Amúgy nagyon tetszik az egész!
![]()
Még kb 90%- ban van csak kész,beüzemelve nincs. A kapcsirajz az Elektorból származik,1992 évfolyam (magyar kiadás). A belsejéről is rakok majd képeket,ha teljesen kész lesz. Az előlapot én terveztem a Front designer segitségével. A kijelzőket ICL7107 hatja,a panelterve fennt van a labortápos topicban.
kössz, amúgy feltűntek a "másfajta" számok?
Nagyon szuper lett! Gratula
![]() Az addig OK, hogy Front designer-el megtervezed, de ki, hol, miből és nem utolsó sorban mennyiért készithet el egy ilyen előlapocskát? Kösz Üdv
annyit még nem ment, hogy eltudjam dönteni
![]()
Tényleg másak a számok, mi hajtja a kijelzőt? Amúgy nagyon jó, bár nekem sose tetszett igazán a bigclock..
Sokszor gondot okozott távszabályzók javitásánál.hogy az egyszerü kis infrateszterek szolgáltatásai igen hiányosak. Ezért aztán úgy döntöttem inkább tervezek egyet.
Egyrészt nem csak világit egy led amikor a távszabályzóval rálövök hanem hangja is van, hallom az impulzusokat igy nem kell felnéznem, hogy müködik-e, ez azért jó mert legtöbbször akkor csúszik mellé a mérő tüske általában valamilyen zárlatot okozva. Ezenkivül van benne egy 0-15 V-ig szabályozható táp mivel sokszor rossz elemmel vagy elem nélkül kapom a távszabályzót. Külön egy Jaxley-vel állitható a 3-6-9 Volt ami a leggyakoribb feszültség a távszabályzóknál. És nem utolsó sorban van a hátulján egy kijárat Szkópnak esetleges komolyabb jelvizsgálathoz vagy akár felhasználható egyéb infrás elektronikák vételi képességeinek tesztelésére.
ja, átirtam a számokat, most épp azt írom, hogy legyen másodperc is
Elkezdtem összeállítani az akkutöltőmet. Sajnos hiányzik még 1-2 ellenállás. Mindenesetre az összkép biztató.
:eek2: Nagyon szépen van lemaratva. Te csináltad házilag? Bárcsak én is tudnék ilyen szépet csinálni! Nagyon szép lett!
Köcce! Komplett leirás linkjét (a nyákgyártási technikámról) megtalálod a nyákkészítéses topicban.
szép.
![]()
Nem tudom eldönteni, hogy legyen-e belőle cikk...? Egyáltalán, lenne-e rá igény?
Paraméterek: - 6 és 12V-os savas ólomgél akkuhoz (zselés akku) - speciális IC-s vezérlő (direkt erre a célra) - töltés 3 fázisban (legvégén csepptöltés) - 2,4,6,8,10,12Ah-ás akksikat tud tölteni - töltési fázisok jelzése LED-del - feszültség és töltőáram LCD kijelzéssel - nem kell beállítani (hitelesíteni) - viszonylag olcsó és könnyű összeállítani (nem kell PIC-et égetni)
Igény van, bőven, emeitt nem aggódnék a helyedben.
Nagyon szép lett, gratulálok!!!
Engem nagyon érdekelne a cikk! Pont van itt 2db 6 voltos és 1db 12 voltos akkum, amihez nincs megfelelő töltőm!
Engem is érdekelne a dolog.
Amúgy nagyon szép munka!!! :worship:
Gratula a munkához!
Szerintem legyen cikk, teljes alkatrészlistával mindennel! (ha lehet ![]()
Na van még "IGÉNY" problémád ? Szerintem ezt a részét megoldották a fórumtársak úgyhogy igazán elkezdhetnéd hegyezni a tolladat.
![]() ![]() ![]() Sőt még azt is megkérdezném nincs-e ennek egy olyan változata amivel nagy aksit lehet tölteni ?44Ah-100Ah-ig ? Azzal is tudnék mit kezdeni. ![]()
Az a nagyobb változat engem is érdekelne.
vicsys! Grat,szép munka! ![]()
Húúú hát ez tényleg pazar!
Ilyen kémiai ónozót én is beszerzek már! Most ez nagyon megtetszett! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |