Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon köszi...
Jól néz ki
Az előlapot is te csináltad? Kapcsrajzot fel tudnád tenni? Gratula
Azokat az előlapokta hogyan varázsoltad oda??? Amúgy nagyon tetszik az egész!
Még kb 90%- ban van csak kész,beüzemelve nincs. A kapcsirajz az Elektorból származik,1992 évfolyam (magyar kiadás). A belsejéről is rakok majd képeket,ha teljesen kész lesz. Az előlapot én terveztem a Front designer segitségével. A kijelzőket ICL7107 hatja,a panelterve fennt van a labortápos topicban.
kössz, amúgy feltűntek a "másfajta" számok?
Nagyon szuper lett! Gratula .
Az addig OK, hogy Front designer-el megtervezed, de ki, hol, miből és nem utolsó sorban mennyiért készithet el egy ilyen előlapocskát? Kösz Üdv
annyit még nem ment, hogy eltudjam dönteni főleg, hogy nincs másodperc.....
Tényleg másak a számok, mi hajtja a kijelzőt? Amúgy nagyon jó, bár nekem sose tetszett igazán a bigclock..
Sokszor gondot okozott távszabályzók javitásánál.hogy az egyszerü kis infrateszterek szolgáltatásai igen hiányosak. Ezért aztán úgy döntöttem inkább tervezek egyet.
Egyrészt nem csak világit egy led amikor a távszabályzóval rálövök hanem hangja is van, hallom az impulzusokat igy nem kell felnéznem, hogy müködik-e, ez azért jó mert legtöbbször akkor csúszik mellé a mérő tüske általában valamilyen zárlatot okozva. Ezenkivül van benne egy 0-15 V-ig szabályozható táp mivel sokszor rossz elemmel vagy elem nélkül kapom a távszabályzót. Külön egy Jaxley-vel állitható a 3-6-9 Volt ami a leggyakoribb feszültség a távszabályzóknál. És nem utolsó sorban van a hátulján egy kijárat Szkópnak esetleges komolyabb jelvizsgálathoz vagy akár felhasználható egyéb infrás elektronikák vételi képességeinek tesztelésére.
ja, átirtam a számokat, most épp azt írom, hogy legyen másodperc is
Elkezdtem összeállítani az akkutöltőmet. Sajnos hiányzik még 1-2 ellenállás. Mindenesetre az összkép biztató.
:eek2: Nagyon szépen van lemaratva. Te csináltad házilag? Bárcsak én is tudnék ilyen szépet csinálni! Nagyon szép lett!
Köcce! Komplett leirás linkjét (a nyákgyártási technikámról) megtalálod a nyákkészítéses topicban.
szép. egy kapcs. rajzot kaphatunk esetleg?
Nem tudom eldönteni, hogy legyen-e belőle cikk...? Egyáltalán, lenne-e rá igény?
Paraméterek: - 6 és 12V-os savas ólomgél akkuhoz (zselés akku) - speciális IC-s vezérlő (direkt erre a célra) - töltés 3 fázisban (legvégén csepptöltés) - 2,4,6,8,10,12Ah-ás akksikat tud tölteni - töltési fázisok jelzése LED-del - feszültség és töltőáram LCD kijelzéssel - nem kell beállítani (hitelesíteni) - viszonylag olcsó és könnyű összeállítani (nem kell PIC-et égetni)
Igény van, bőven, emeitt nem aggódnék a helyedben.
Nagyon szép lett, gratulálok!!!
Engem nagyon érdekelne a cikk! Pont van itt 2db 6 voltos és 1db 12 voltos akkum, amihez nincs megfelelő töltőm!
Engem is érdekelne a dolog.
Amúgy nagyon szép munka!!! :worship:
Gratula a munkához!
Szerintem legyen cikk, teljes alkatrészlistával mindennel! (ha lehet ) Én legalább is régóta fenem egy ilyenre a fogam, hogy egyesével is lehessen tölteni a pici aksikat!
Na van még "IGÉNY" problémád ? Szerintem ezt a részét megoldották a fórumtársak úgyhogy igazán elkezdhetnéd hegyezni a tolladat.
Sőt még azt is megkérdezném nincs-e ennek egy olyan változata amivel nagy aksit lehet tölteni ?44Ah-100Ah-ig ? Azzal is tudnék mit kezdeni.
Az a nagyobb változat engem is érdekelne.
vicsys! Grat,szép munka!
Húúú hát ez tényleg pazar!
Ilyen kémiai ónozót én is beszerzek már! Most ez nagyon megtetszett! |
Bejelentkezés
Hirdetés |