Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Megpróbáltam megcsinálni, ami le van írva, valamit biztosan elrontottam, mert nem lett jó. Úgy tűnik, hogy béna vagyok hozzá. Na mindegy, azért köszönöm a fordítást, még próbálkozok vele. Még szerencse, hogy az eredeti mappáról csináltam másolatot.
Üdv! Balázs
A szövegre ránézve gondolom valami torrentes program. Ha igen, akkor a javított fájlok behelyezése a megfelelő helyre.
Szia!
Egy DEMO programról van szó, teljesen legális. Azóta sikerült megcsinálnom. Üdv! Balázs
A nagyanyó megosztja az unokával a tapasztalatait:
Jó emésztéshez sört iszom, étvágytalanság esetén fehérbort iszom, ha alacsony a vérnyomásom vörösbort iszom. Magas vérnyomás esetén konyakozok,és ha meg vagyok hűlve, pálinkázok. És mikor iszol vizet? No,olyan betegségem még sosem volt! A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
Talán érdekes információ többeknek, hogy a kerepesi Ósen áruházban 100W-os Tungsram izzókat lehet újra kapni. Gondolom egy elfekvő raktárkészlet bukkant fel valahonnan. Vettem is egy pár tartalékot.
![]()
A hirdetési újságban is benne van. "Reziszta" névvel illették meg. Gondolom ez valami ipari vagy rázkódás álló kivitel így nem vonatkozik rá az Úniós szabályzat...
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Azt én nem kapom, de ma véletlenül ott jártam.
![]()
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete, hogy a holnapi nap folyamán hol lehetne Budapesten 1 cm vastagságú rétegelt lemezt venni?
Azt nem tudom de van a vaterkán egy nyákhoz való cnc szépen összerakva jelenleg 33.000.-
Talán a Vasárnap is nyitva tartó barkácsáruházak valamelyikében.
Ezt miért írtad? Rétegelt lemezből van? Vegyem meg és szedjem szét?
![]()
A barkácsáruházak kb. kilőve.
A Baumax-ban felszámolták azt a részleget, a Praktiker mindig is szegényes volt faanyag kínálatban, a 3. üzletlánc meg bezárt (Brico Store). Más ötletem nincs sajnos. --- HDF sajnos nem jó. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Mert az van ingyen, és felhasználástól függően akár helyettesítheti is a rétegeltet.
Ez egy jó ötlet, hirtelen nem is jutottak eszünkbe. Köszi, megnézzük!
![]()
Ma délutáni / esti pihentető alkotásaim.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Mekkora gyufaszál...
![]()
Sziasztok, tudom hogy nem illik itt ilyneket megosztani, de egy ismerősöm a segítségem kérte. És mivel elég közel áll már a győzelemhez így gondoltam ide is belinkelem. 2 like-olás kell. A csajszinak egy álma válna valóra ha megnyerné ezt. Itt a két link: Grünpower, Nádas Noémi
Csak azok tudnak szavazni, akik be vannak regelve Facebook-on. Előre is köszönöm az ő nevében is. Üdv.: Miki A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Nekem is hasonló segítség kellett volna, pont ma este fog lejárni a szavazás határideje. 20000 forintot nyertem volna,de lehagytak, mert nem nekem van a legtöbb ismerősöm. Pedig a megosztás/like arányom messze-messze a legjobb...
![]()
Már megint én leszek a "jólmegmondom"... Nem hinném, hogy ember, mérhető lenne a lájkok/megosztások számával. Szerintem a megszerzett tudás kamatoztatása és a személyiség tudatos pozitív irányú formálása, hozza meg az eredményt. Mindig azt mondom a gyerkőcöknek: Engem nem szeretni kell, hanem tisztelni. Ez bizony azzal kezdődik, hogy köszön. (és úgy végződik, hogy 20 múlva is köszön, ha összefutunk és megkérdezi: Hogy tettszik lenni? Hiányzott...)
![]()
Nos, ez pontosan így van, legalábbis én is éppen így vagyok ezzel. Az egyik legnagyobb elismerés az volt, amikor a hallgatóim azt mondták az utolsó vizsgájuk után, hogy "Tanár úr volt a legtisztességesebb és legbecsületesebb az összes tanárunk közül." Azóta is sokan felhívnak, ha kérdésük, gondjuk van. Szerintem ez nagyobb elismerés minden másnál!
Egyetértek Veled. Az én versenyemen azt teljesen más témájú, egy vicces képet (mémet) kellett készíteni, és hát 20000 Ft-os ajándékutalvány egy ruhaüzletbe nem is kevés...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |