Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Tud valaki beszerzési forrást R7731 Burst Triple-Mode PWM Flyback Controller IC-re? Az adatlapját csatolom.
Sziasztok!
Van egy bűvésztrükk, ami 2, vagy akár több ceruza elemmel működik, a végén rövidre van zárva egy heating wire nevű, nagyon vékony fémszállal. Ha bekapcsolom a rendszert, a fémszál izzani kezd, és így meg tud gyulladni egy speciális papír, tehát lángot lehet produkálni. KÉP - itt egy kép, hogy hogyan fest, persze kisebb izzás is elég nekem. A probléma az, hogy a sok használat alatt ez a vezeték elhasználódott. Hol lehetne ilyet kapni, venni, hogyan lehetne ezt megoldani? A fémszál maga nagyon vékony, olyan fél milliméter lehet talán. Arra is gondoltam, hogy égőből kiszedem a wolfrámot, de az túl törékeny, annál vastagabb kell nekem (meg az égőből kiszedett pillanat alatt el is éghet). Valami olyan megoldás is jó lehetne, hogy egy speciális égő, amiből kiszedem a fémszálat - világítani nem fog, de kisebb feszültségnél azért elkezd izzani... Előre is köszönöm a tippeket, ötleteket, segítséget. A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2013
Kanthal ellenállás huzalként keress rá.
Ceruzaelemekről hajtva? Szegénykék..
Köszönöm, rákeresek. Beszéltem elektronikai szaküzlettel is, de nem tudtak segíteni, mit keressek. Efraim: köszi, végső soron innen rendelek, ha itthon nem kapható. Megkérdem az ebayes eladót, vajon jó-e arra, amire nekem kell.
köszi a tippeket!
Mérd meg az átmérőjét, ha úgy keresed az ellenálláshuzalt, a dolgodat megkönnyíted, ha még működik, és nem szakadt el, akkor az ellenállását is. Az ellenállás, az átmérő és a hossz ismeretetében a fajlagos ellenállását kiszámolod, így az anyagára tudunk következtetni.
Sziasztok Budapesten hol kapható a következő két Ic típus?
MC 14017 BCP MC 14028 BCP
A felsoroltak gyakorlatilag a 4017 és a 4028 általános CMOS típusokkal egyeznek meg. Ezek pedig biztosan több helyen is fellelhetőek, akár hagyományos, akár SMD kivitelben is. Szerintem ezek esetén lényegtelen, hogy pont Motorola gyártmány legyen.
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2013
Sziasztok!
Miskolcon hol lehet nátrium-perszulfátot kapni? Előre is köszi!
Hali ! Khtek 1191 es smd erősítő ic-t keresek lehetőleg magyarországi beszerzéssel !
Köszi !
Sziasztok!
KSD302 250v 10A 260C termosztátot keresek hol tudnám megvásárolni ?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy honnan lehetne Wrap-pisztolyt, készletet venni, vásárolni, szerezni Pesten, vagy a közelében...
Köszönöm a segítséget előre is! A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2013
Valakinek lenne esetleg elfekvőben 4 darab mono kazettás magnófej, pl. BRG 3D12N vagy hasonló (új állapotú) ?
Vagy szívesen fogadnék tippet hol érdemes megkérdezni. A vakera és társait már néztem, jelenleg nem dúskálnak ilyenben. Köszönöm előre is.
Kérdezd meg Békától! Elég sokféle magnót, híradástechnikai cikket bontott, szerintem ilyen is akad valamelyik fiókjában.
Sziasztok !
Egy mikrokontrolleres vezerlovel ,lcd kijelzovel , usb csatlakozoval ellatott, 3 gombos, minimum 4 be es 4 kimenettel ellatott programozhato modulra lenne szuksegem ! 1 litium panel akkurol menne es Kb gyufasdoboz meretu komplett egyseg lenne a legjobb. Szoval tud -e valaki ebben segiteni, hogy honnan tudnek rendelni, * elore is koszi ! A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2013
vagy esetleg valaki legyartana, nem ingyen kernem.. van valahol ilyen rovat ?
A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2013
Apróhirdetés:
Bővebben: Link
C+F Kft-t próbáltad? Bár nem túl jók a tapasztalatim mostanában velük....
Szia!
Nekem van 4 db. 3D24N típus, újak, még egyik sem volt készülékben. Szólj, ha kell.
Sziasztok,
Valaki esetleg rendelt már ERRŐL (Megaled) a helyről? Nem túl nagy a választék viszont az árak elég jók. ( Ebbe a témába illet a legjobban a krédés ) Nem győzött meg túlságosan az oldal és nem szeretnék hülyeségbe beleugrani, de a pénz nagy úr. : ) Előre is köszönöm a válaszokat A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2013
A nem túl nagy választék nem biztos hogy elriasztana...
Az jobb lenne, hogy mindent gyorsan és olcsón adunk? A személyes átvétel lehetősége 19 óra után sem biztosan hátrány.... Személy szerint én simán megreszkíroznám az első rendelést (különösen ha milliós tételről van szó).
RET rendelés leadás:www.ret.hu, vagy Szatellit : 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 72/c.
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2013
Üdv Mindenkinek!
1,6x0,8mm borostyán színű SMD LED-et keresek. Az autórádióm világítását a műszerfallal egy színűre akarom alakítani. A HQ elketronikánál a kiszolgáló nő elhajtott, hogy nincs. Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |