Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hát ez elég gyenge kritika. Különben is más ne emelgesse az én erősítőmet, inkább hallgassa. Egyébként Jani mellett voksolok azért, mert így jobban elkülönül a hálózati rész a táp és főképp a jel vezetékektől, kisebb zavart keltve.
Papamaci! Azért van ráció a dologban, nagyobb monstrumok esetén. Lásd alant.
Igen, a súlyelosztás miatt írtam. Mivel minden más szépen megvan csinálva, nekem csak ennyi közlendő észrevételem van. Teszem azért is, mert szerintem Jani ezt hurcolni fogja (meg amúgy is). Van más esztétikai is, de az az én szubjektív véleményem, és ez esetben csak hajszál hasogatás lenne.
Ha meg egy rendszer jól van megtervezve, kivitelezve, akkor már oly mindegy, hogy 1 centire, vagy 10 centire vannak a kábelek egymástól.
Na szép, közös erővel itt lefitymáljátok a kisembert, akkor kérek engedélyt meghunyászkodni.
Igen, jobb lenne a súlyeloszlás. Ebben az esetben nem tudtam volna akkor a táp panelt normálisan elhelyezni. És a bemenő jel vezetékek is közel kerültek volna a trafóhoz. Valamint a hátulját se tudtam volna szépen megoldani, középen lett volna a táp aljzat, bizti.
Én csak abból indulok ki, hogy ha ilyeneket és ilyeneket és ilyeneket látok, akkor miért is lenne baj az egyik oldali trafó? (És azért sem a Marantz, sem a NAD nem ma kezdte a szakmát...) Úgyhogy nagyon jó helyen van az a trafó ott, ahol van! Csak ismételni tudom magam: igényes, profira valló munka!
Igen, én is a legtöbb gyári erősítőben oldalt, a power kapcsoló oldalán láttam a trafót. Minél rövidebb AC vezetékek legyenek. A bemenetek meg az erősítő másik szélén jó messze voltak a hangerő szabályzóval egyetemben. Ma sikerült hangfalakkal meghallgatni és tudja amit egy Quad-nak tudni kell.
Lehet hogy szebb lett volna de nem akartam sokat rákölteni. Egydül a hangerő potit meg az ellenállásokat vettem (max 1000 Ft), a többi mind bontott, kimért alkatrészből van. Akárcsak a jó öreg Tungsram 2N3055-ök.
Én meg Speakon aljzattal oldottam volna meg, mégiscsak azt találták ki erre a célra. Azért írok offban, mert már szólni is csak halkan merek.
Megtörtént az első próbaöntés azzal a műgyantával, amit granpa szerzett nekem. Jelentem, teljesen víztiszta (mint az üveg) és bubi mentes. (Hihetetlen, de tényleg ki van öntve és síkba van csiszolva a középső betét)
(Ezúton is nagy köszönet granpa-nak a fáradozásért!) A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2013
Schön, bugi, baba! Küldhetem a következő dózist?
A hangszóró kimenetet speakon csatlakozóval kell megoldani!! Az ipari erősítőkön is olyan van!! Ha van rá keret akkor Neutrik gyártótól! Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2013
Egy kis múltheti videó, minden fénytechnika eszköz saját gyártmány! A par reflektorok kivételével, de ezen reflektorok dimmerei is saját építésűek!
Videó A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2013
A következő kézműves szakipari kiállításon az elkészült termékeket igazán meg kellene már mutatni hogy a fáradozás gyümölcse igenis beérett, és kiben milyen tehetség lakozik.
HELLO !
Teljes mertekben igazad van az erosittombe keszulok kicserelni a katonai konektorokat Bővebben: Link mivel anno nem volt modom beszerezni sem az XLR sem a SPEAKON konektorokat. A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2013
Vic, te makettezőkkel konspirálsz?
Csak azért kérdem, mert én is közibük való vónék...
Elsőnek vizes csiszolás 800, majd 1000-es papíron és utána kocsikhoz való polírpaszta, rongykoronggal.
Nem. Ez egy "autodidakta" hobbi/művészkedés.
Üdv. Szép Munka Érdekelne hogy mi van a nyák felső részén? ...Nagyon jól nézz ki.
Iskolapélda! Nagyon szép az elrendezés! Tetszenek a kondik benne
Ezt én is megépítettem, meg Zoli_Bácsi is, mindkettőnknek nagyon érzékeny volt a hálózati zavarokra, nálad miként muzsikál?
Szia.
Igazából semmi extra, fehér színű a nyák hordozója, és erre lamináltam rá a beültetési rajzot, amit lézernyomtatóval nyomtattam. üdv
Az alkatrészoldali nyomtatás tényleg szuper jól néz ki, extraként most már házilag is lehet fehér festékkazettás lézernyomatóval is végezni a felirat készítést, igaz kissé borsos a beszerzési összeg.
Eddig 3 db 7 Ah -ás akkut töltöttem vele fel. Semmi gond nem volt, tökéletesen működött.
Értem,egyszerű de nagyszerű
Szia !
Mi a neve ?Ilyet keresek rég ! Üdv:István
Melyik kapcsolas szerint csinaltad??
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |