Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Próbálj meg elmozdulni Debrecen felé. Mégiscsak nagyváros.
Angolosan visszanyal a fagyi
![]()
"A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a vasúti felüljáró építése miatt március 7-től várhatóan július végéig lezárják a 47-es főutat Mezőberény Békéscsaba felőli végén."
A hegesztőt javasolnám én is.Arra,főleg ha jól dolgozik,lehet számolni.
Voltatok már úgy, hogy valamiért fennakad egy dolog és nem tudjátok, hogy miért kapta azt a nevet?
Amúgy, most nem tudom miért eszembe jutott a "combnyaktörés" szó. Ez honnan jött? Ki találta ki? Annyiszor estek el abba a formába, hogy egyszerre a nyakuk és a combjuk is eltört, ezért új szót kellett kitalálni rá?
Köszönöm! Ha már a neten lesz szólj légy-szíves.
Igen.. És hol van az ember hón-ja? Ha már van hónalj...
![]()
A hón, az alj felett helyezkedik el, ugyanis a váll régies elnevezése a hón.
*Lásd melléklet.
*Szerkesztve! A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2013
Idézet: „És jövék el a messzeségből Arék, és lészen néki két erős karja, melyekkel ragadá meg két hatalmas kardját. És lesújtá az bizsergefa tövére véle többször, mely csapások súlyától az ledőlé, és torlaszolá el az útját, az békés földműveseknek. És mondák ezek. -Miért tevéd ezt vélünk ó jó Urunk! És megsajnálá Őket Arék, és megfeszíté az ő hózentrógererét, és nekivesekedvén az ő széles hónjával megtolá az hatalmas bizsergefát, melytől az rögtön moccanék, s gördülék le az útról. De jaj mily dörgedelem, rája esvén az békés földmívesek batárjára, mely látványtól ezek feldühödvén nem átallanak rángát ragadva ródallani urukat! És súlytá Arék erős ökleivel rájuk sokszor, s dőlék azok kéveként uruk löffjeitől. Elpilledvén az erős harcában szóla imigyen Arék a nagy, "hón alatt megbűzödvén, pilledék egy moccnyit." ” Ebből a nagyon régi történetből is látszik, hogy a hón honnan ered. ![]()
Csak ne válogass! Jójaz mindkettő. Én nem zavarnám el egyiket sem.
![]()
Mindeközben:
Nézsonra járt nyalkás brigyók, Turboltak, s purrtak a zepén, Nyamlongott mind a pirityók, S bröftyent a mamsi plény. Aki tudja a megfejtést/eredetet/, az vehet az ösztöndíjából egy Balaton szeletet! ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2013
A guglinak mi jár érte? Bővebben: Link
![]()
Csak egy 50 évvel ezelőtti mesteremet idéztem ( a Millenáris Parkból, és a Mamut II.-ből). A nyögdíjat már nyögöm néhány éve.
![]()
Bizony-bizony; mióta 'gugli' van, saját kút-fejünk elsekélyesedik.
![]()
Nekem még van pár év. Mire jogosult leszek felemelik a korhatárt, vagy eltörlik a nyugdíjat.
Nem sekélyesedik, ha volt benne valami. Ha meg olyan dolgot keresel meg ami nincs benne, ettől belekerülhet.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |